Перейти до змісту

Ревізор рекомендує

Diss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я б за поведінку Ольги Коник у Відні - депортувала б цю панянку і на-віки-вічні заборонила б в'їзд в цю країну. Кожна людина може поводити себе вільно, але не варто забувати, що ти в гостях в країні, де є свої правила поведінки, закони та норми моралі.

Говорити про це можна досить багато. Але мені ні Олька та неподобається, ні поведінка її , ні передача. Це повинно бути не шоу - це має санепідемстанція робити, яка чомусь тільки “дань” регулярно збирає

“Ревізор” живе тільки за рахунок шуму, а ще дякуючи наглій ведучій яка досить вміло дратує і провокує власників. Вона веде себе зухвало дуже, за що і “получила в дюндєль” у ІФ.

За бугром вона себе попроще веде, не забігає на кухню, не перелазить через барні стійки. Бо там з такими все просто вирішиться, викличуть поліцію, заплатить штраф, бо якщо вона журналіст, то не значить, що їй все можна...

• Відповідей 238
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Зробіть експеримент, прийдіть в будь-який бар чи кафе, і скажіть я хочу прийти до вас на кухню подивитись як готують для мене їжу, може повар перед тип в попі ковиряється, цікаво що вам скажуть чи куди вас пошлють.

Нікуди не пошлють... В адекватному закладі без проблем дозволять подивитись.

Опубліковано

Зробіть експеримент, прийдіть в будь-який бар чи кафе, і скажіть я хочу прийти до вас на кухню подивитись як готують для мене їжу, може повар перед тип в попі ковиряється, цікаво що вам скажуть чи куди вас пошлють.

Я такий експеримент проводила в старому "Майдані" (хотіла дізнатись рецепт однієї страви)ще тоді коли Оля Коник працювала офіціанткою і роздумувала над пропозицією старого турка стати його коханкою (http://www.bulvar.com.ua/arch/2012/30/500ecb8f7fb23/)

Без проблем тоді мене на кухню пустили і я дуже гарно поспілкувалась з поваром.

Опубліковано

а ви саочатку сходіть, попробуйте,а потім вирішите, блювати вам чи ні...чи ви теж відноситесь то дої сірої маси, яка не має своєї вдасної думки, а як папуга повторюєте за іншими?

ну, як успєхі з комплексними обідами? черги? від відвідувачів нема відбою?

не повірите, я ходила на обід, і народ там є!!!! хтось приходить просто з цікавості, а хтось приходить, бо завжди туди ходив, як наприклад я.

Опубліковано

на тему награності того всього.

Коли ревізор мав бути у Луцьку перший раз, то один заклад іще за тиждень до того про це знав, і через це накидав перед входом цегли, навішав стрічок типу "ремонт, не працюємо", агенту відмовили в поселенні, і все це щоб бува ревізор до них не попав )) (зі слів панянки яка в той час працювала в тому закладі)

Опубліковано

не повірите, я ходила на обід, і народ там є!!!! хтось приходить просто з цікавості, а хтось приходить, бо завжди туди ходив, як наприклад я.

Якщо любите доїдати рештки їжі від попередніх відвідувачів, тоді це саме той заклад де це можна зробити, бо в багатьох інших таких послуг не надають. Взагалі, власники (не знаю тільки, чи це ті самі) мали б задуматись над тим як привабити туди клієнтів, а не відлякати їх, бо за багато років там ніколи нічого путнього не було, змінювалась тільки вивіски і концепція (якщо це можна назвати концепцією), бо ригаловка як там була так і залишилась.

Опубліковано

якщо хтось мені зараз одним лаконічним (!!!) реченням обоснує,що корисного приносить ця програма, тому оголошу подяку.

Економить нам наше ж бабло!!!! (Суда хаді туда нэ хаді, ба навіть більше: "Ревізор рекомендує: НЕБЕЗПЕЧНО ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я")

P.S. Троллі - это круть!!!! Величезне спасибі ВЕЛЬМИШАНОВНИМ панам. Я вас нє падвєду!!!!

Опубліковано

" P.S. Троллі - это круть!!!! Величезне спасибі ВЕЛЬМИШАНОВНИМ панам. Я вас нє падвєду!!!!"

при всём уважении к дамам, я бы не стал заявлять так со старта,что группа Тролли круть или нет.Уже были спорные случаи.

А бабло наше экономит не какая то программа в зомбоящике,из непонятной ведущей,а наши мозги,если они есть,конечно...

Опубліковано

Ох у вас і сервіс!!! То може ви мені ще й дівчатко підшукаєте??

А бабло наше экономит не какая то программа в зомбоящике,из непонятной ведущей,а наши мозги,если они есть,конечно...

Будете сміятись, але я і програм цих не бачила, тай трафік ліміт. А воно й не тра, тут в дискусії користувачі і ТБ встигають дивитись і в борді коментувати. В першому ж свому пості висловила особисті міркування щодо згаданих вище закладів. Не втрималась, влізла в дискусію, перечитавши цей брєд щодо принад ведучої, кого вона заводить, а кого ні.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Програма сильно фальшивить. Причому зі старту. Ставляться завищені вимоги і починається офігівання з того що то не виконується. Телеглядач за деякий час забуває в якій країні він живе і починає щиро негодувати разом з шоувумен. Загалом екшен і веселі негативні емоції на деякий час дадуть цьому шоу пожити, але не довго. Для початку й справді чого не звинуватити всі заклади харчування в дороговизні, неадекватній якості-вартості послуг і т.д. Але є ж причинно-наслідкові зв'язки. Заклад в більшості випадків не дотягує до Фреймутових стандартів в силу об'єктивних причин. Ресторан то дуже дороге задоволення. Знаю немало випадків, коли така примха топила нормальні і рентабильні бізнеси. Власники витягували з обороту сотні тисяч гривень і вкладали в будівництво своєї дитячої мрії - гарного декорованого стильного ресторану і замість декількох торгових точок в прикормлених місцях, отримували величезну гаргару, яка в багатьох випадках так на нуль і не виходила. Як це все може працювати? Конкуренція, що б не казали, шалена: є купа точок де можна "наїстись як Бенц" до 20грн, а можна поресторанитись за 150-200грн. Причому і в одній і в іншій ніші купа бізнесів. Більшість потенційних клієнтів готують їжу вдома, роблять бутерброди і т.д. Максимум на що вони готові то 20грн на плотнючий обід. Там немає звідки витягувати гроші і вкладати в супер-пупер обладнання і його обслуговування, на зарплату, продукти і податки б вистачило. Чого більшість власників обурюється Фреймут, просто вони попали на купу грошей, дехто ще й кредитних, діло йде сяк-так, а тут ще та чуча прилетіла з якоїсь казкової країни і домахується до пилу і мороженого м'яса.

Опубліковано

Правильно. Хочеш йдеш в дорогий рестік, а хочеш - в якусь забігаловку, відповідно платиш.Теж саме з готелями.

А там де дорого і галімий сервіс - такі заклади довго не живуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...