Перейти до змісту

Довіреність

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, чи не суперечить чинному законодавству довіреність такого змісту:

Вих. №___ від <число.місяць.рік>

Довіреність

<Юрособа/ФОП - Замовник> довіряє інженеру <юрособа/ФОП - Виконавець> <Прізвище, ім'я та по-батькові>, паспорт серія ХХ №ХХХХХХ виданий <число.місяць.рік> року Луцьким МВ УМВС України у Волинській області, вчинення наступних дій щодо спілкування з державними органами/службами/організаціями по питаннях оформлення документів, пов’язаних з отриманням дозволу <назва дозволу>, за виключенням таких, що мають майновий або фінансовий характер:

• отримувати документи від державних органів/служб/організацій для передачі Замовнику;
  • надавати оформлені належним чином документи Замовником до державних органів/служб/організацій;
  • отримувати для передачі Замовнику від інших підприємств та організацій договори, рахунки, податкові накладні, акти передачі-приймання, листи, інші документи.

Довіреність видана без права передовірити та дійсна з <число.місяць.рік> року по <число.місяць.рік> року.

<Директор Юрособи/ФОП - Замовник> <підпис> <Прізвище, ім'я та по-батькові>

<печатка>

ЗІ. Як на мене, відповідає вимогам ст.244-247 ЦКУ. Чи справді так?

Опубліковано

Нормальний зміст. Можливо у вас якісь конкретні домовленості між замовником і виконавцем, але я б того інженера вписав як звичайного представника-фізичну особу, не вказуючи його фах і трудову приналежність до іншого підприємства. Ну, і як на мене, то варто замінити фразу "спілкування" на "представлення інтересів підприємства".

Опубліковано
я б того інженера вписав як звичайного представника-фізичну особу, не вказуючи його фах і трудову приналежність до іншого підприємства

хіба заборонено представляти працівникам одного підприємства немайнові інтереси іншого по довіреності такого змісту? Між підприємствами заключений договір про надання послуг.

Опубліковано

От і доведеться ще договір носити з собою))) Я сказав про простішу схему. А то будуть брати той договір, вичитувати, видивлюватись.

Опубліковано
От і доведеться ще договір носити з собою)))
Так договір є комерційною таємницею, хіба нє? Але хід Ваших думок зрозумів. Дякую, killabee.
Опубліковано

Моя версія.

Вих. №___ від <число.місяць.рік>

Довіреність

<Юрособа/ФОП - Замовник>, далі за текстом - Довіритель, цією Довіреністю уповноважує Довірену особу - інженера <юрособа/ФОП - Виконавець> <Прізвище, ім'я та по-батькові>, паспорт серія ХХ №ХХХХХХ виданий <число.місяць.рік> року Луцьким МВ УМВС України у Волинській області, на представництво інтересів Довірителя в державних органах, підприємствах, установах, а також в органах місцевого самоврядування, в т.ч., але не виключно <Гіпотетичний перелік держорганів> у відносинах з приводу оформлення документів, пов’язаних з отриманням Довірителем (?) дозволу <назва дозволу>, за виключенням таких відносин, які мають (матимуть) майновий або фінансовий характер.

Для цього Довірена особа наділяється наступними повноваженнями:

• отримувати документи від державних органів, підприємств, установ, організацій та органів місцевого самоврядування для передачі Довірителю;
  • надавати оформлені належним чином Довірителем документи для державних органів, підприємств, установ, організацій та органів місцевого самоврядування;
  • отримувати для передачі Довірителю від інших підприємств та організацій договори, рахунки, податкові накладні, акти передачі-приймання, листи, інші документи.
  • вчиняти інші дії, необхідні для отримання Довірителем (?) згаданого вище дозволу або реалізації будь-яких проміжних етапів отримання дозволу.

Довіреність видана без права передоручення та дійсна з <число.місяць.рік> року по <число.місяць.рік> року.

<Директор Юрособи/ФОП - Замовник> <підпис> <Прізвище, ім'я та по-батькові>

<печатка>

Опубліковано

Yarchik, під 4-м пунктом можна теж розуміти "підписувати від імені Довірителя звернення, заяви, листи, клопотання тощо, пов'язані з отриманням вище згаданого Дозволу"?

Опубліковано

Yarchik, під 4-м пунктом можна теж розуміти "підписувати від імені Довірителя звернення, заяви, листи, клопотання тощо, пов'язані з отриманням вище згаданого Дозволу"?

Все залежить від "польоту мислі" конкретного чиновника. Як правило, домахуються до всього. Тому якщо повірений повинен буде щось підписувати - то краще тоді п. 4 викласти в такій редакції:

• вчиняти інші дії, необхідні для отримання Довірителем (?) згаданого вище дозволу або реалізації будь-яких проміжних етапів отримання дозволу, в т.ч. підписувати від імені Довірителя звернення, заяви, листи, клопотання тощо, пов'язані з отриманням Дозволу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...