Перейти до змісту

Свадьба по-Луцки

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ітак, пагаварім о машинах :)

Шукаємо на прокат.Про лімузіни і лінкольни знаємо уже. Можливо, хтось підскаже ще щось?

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Можливо, хтось підскаже ще щось?

Лучший вариант: найти среди знакомых владельца машины представительского или бизнес-класса и договориться с ним. Получается намного дешевле. Моя свадебная "карета" обошлась мне в 100 грн. (бензин+мойка), это был черный BMW "семерка" с офигенно навороченным салоном. Остался доволен.

Опубліковано

Варіант хороший.

Та майже всі знайомі - безколісні любителі пересуватись пішки :( + в ідеалі хотілося б 2-3 однакові машинки.

Опубліковано
в ідеалі хотілося б 2-3 однакові машинки

А мне всегда казалось, что машина молодых должна как-то отличаться :(

Опубліковано
Лучший вариант: найти среди знакомых владельца машины представительского или бизнес-класса и договориться с ним. Получается намного дешевле. Моя свадебная "карета" обошлась мне в 100 грн. (бензин+мойка), это был черный BMW "семерка" с офигенно навороченным салоном. Остался доволен.

Мда... почти что даром :mdr:

А что, брали только 1 машину?

А вообще - я часто задумываюсь о менталитете украинцев - сами, образно выражаясь, голые и босые, но на свадьбу берут непременно линкольны, кадиллаки и пр., на крайняк Mercedes S klasse или BMW 7 series... Главное - "щоб сусіди/знайомі/родичі з заздрості поздихали" :(

Опубліковано
А что, брали только 1 машину?

Молодые были в BMW, а свидетели ехали в джипе Lexus, но он тоже достался бесплатно, сотрудник тёщи вызвался помочь ;)

А вообще - я часто задумываюсь о менталитете украинцев - сами, образно выражаясь, голые и босые, но на свадьбу берут непременно линкольны, кадиллаки и пр., на крайняк Mercedes S klasse или BMW 7 series... Главное - "щоб сусіди/знайомі/родичі з заздрості поздихали"

При чем здесь это. Тебе хотелось бы на собственной свадьбе ехать на заднем сидении "Таврии"? Дело не в конкретной марке, а в комфорте, который она предлагает. Хотя и красота - не последний фактор.

Вообще мы очень надеялись заполучить антикварный Mercedes 1936-ого года выпуска, но не удалось... :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

От і до мене дійшла черга.

Є пару питань до досвідчених.

1. Де і як краще зробити бокали з написаними на них нашими іменами?

2. Де в нас можна приміряти класний костюм? Хотілося б трошки шось типу смокінгу тільки без метелика. Взагалі в костюмах не хочу, галстук раз в житті носив. Але розумію, що в цей день тра.

3. Банкет намічаєтьтся в "Старій пристані" (на Воз’єднання). В кого там була гулянка, підкажіть, які плюси, мінуси, враження і т.д.

4. Оручки. Хотілось зробити напис в середині обручок чи по бокам. Де в нас таке роблять і скільки то воно коштує?

5. Машини, букети і т.д. думаю замовляти в центрі (там де Європа була). Хтось мав з ними справу? Чи варто походити по іншим місцям? Бо чесно кажучи, зі всього каталогу прикраси машин одна тільки сподобалась. Хоча дівчата там привітні :rolleyes:

6. Хто замовляв торт? Який і де? Є мрія багатоповерховий замовити але не знаю чи варто воно тих грошей.

По ходу поки що все. Дякую наперед за відповіді.

Опубліковано

Чесно кажучи, не знаю, як там зараз, оскільки був там на весіллі десь в 2002-2003 р., але тоді мені більш-менш сподобалось: непогана кухня, замість безголосого лабуха на "росчосці" - DJ, єдине що інтер"єр - не фонтан, але після "п"ятої" ;) то вже не грає ролі. :)

Опубліковано
Чесно кажучи, не знаю, як там зараз, оскільки був там на весіллі десь в 2002-2003 р., але тоді мені більш-менш сподобалось: непогана кухня, замість безголосого лабуха на "росчосці" - DJ, єдине що інтер"єр - не фонтан, але після "п"ятої" ;) то вже не грає ролі. :0081:

І я була на весіллі в "Старій пристані", тільки в 2005 році. Розважальна програма закінчилась тим, що "розважальщики" самі понапивались, а брудні тарілки зі столів забирали дуже рідко.

Опубліковано

2. Де в нас можна приміряти класний костюм? Хотілося б трошки шось типу смокінгу тільки без метелика. Взагалі в костюмах не хочу, галстук раз в житті носив. Але розумію, що в цей день тра.

3. Банкет намічаєтьтся в "Старій пристані" (на Воз’єднання). В кого там була гулянка, підкажіть, які плюси, мінуси, враження і т.д.

4. Оручки. Хотілось зробити напис в середині обручок чи по бокам. Де в нас таке роблять і скільки то воно коштує?

5. Машини, букети і т.д. думаю замовляти в центрі (там де Європа була). Хтось мав з ними справу? Чи варто походити по іншим місцям? Бо чесно кажучи, зі всього каталогу прикраси машин одна тільки сподобалась. Хоча дівчата там привітні :lol:

6. Хто замовляв торт? Який і де? Є мрія багатоповерховий замовити але не знаю чи варто воно тих грошей.

Щодо бокалів, то смутно уявляю як це має виглядати. Малюнки наносять в багатьох фото-салонах. Наносила на кружки на Ювілейці на 2 поверсі. Бокали мають візерунки. Краще вибрати високі і гарні, хоча вони теж б*ються :_17: . В мене наприклад побився, то ж до кінця весілля були з різними бокалами.

Написи на обручках, то роблять гравірувальщики. Зайди в Ремпобуттехніку, що по Рівненській. Там ювеліри підкажуть де в Луцьку майстер. Мені казали, але не можу пригадати, бо не скористалась.

Щодо букету, то ІМХО, краще Лілілайн не бачила.

Опубліковано

3. Банкет намічаєтьтся в "Старій пристані" (на Воз'єднання). В кого там була гулянка, підкажіть, які плюси, мінуси, враження і т.д.

5. Машини, букети і т.д. думаю замовляти в центрі (там де Європа була). Хтось мав з ними справу? Чи варто походити по іншим місцям? Бо чесно кажучи, зі всього каталогу прикраси машин одна тільки сподобалась. Хоча дівчата там привітні :angry:

Бокали... навіть важко уявити як воно буде виглядати. Краще купити гарні весільні, як тут радили вище.

Чи знайдеш ти класний костюм (тим паче смокінг) на прокат — це питання. Якщо збираєшся купляти і є достатньо часу, то можна в Львів чи Київ з"їздити в магазини Вороніна або подивитися в сторону місцевих швачок.

Про стару (чорну ^_^ ) пристань враження неоднозначні :) 3 рази там був — 3 рази була драка, один раз ми махалися, а інші рази збоку спостерігали. Хоча якщо під вас закриють весь кабак, то з цим проблеми навряд будуть. Як по моїм спогадам, то кухня там сакс повний.

Обручки. Гарно роблять гравіровку майстри, які сидять рядом з перлиною. В них поруч такі двері в стіні з віконцем. 2 рази замовляв там написи — якістю задоволений на всі 100%.

Останній раз замовляв 2-поверховий торт жінці на день народження в Там-Тамі. Якістю дуже задоволений. Торт був просто смачнющий. Рекомендую.

Опубліковано

Мав справу з весільним відео з "пристані" - там є одна проблема - це освітлення. Якщо хочеш танець молодят, а не двох силуетів в напівтемряві -

замовляй оператора як мінімум з накамерним світлом. Або зі стаціонарним, але в цьому випадку узгодь з хазяїном (здається Гурам звати), бо той

не любить "лівого" освітлення. До речі, якщо треба відеопослуги - пиши в лічку - допоможу

Опубліковано

На рахунок ”Старої пристані”, що запам”яталось: кухня не шик але добра, обслуговування теж так нічого, гарно оформлений зал, правда музиканти трохи лабухи, але після 1 заходу це вже до ср@ки. Хто буде там справляти весілля, пам”ятайте всі деталі з Гурамом треба узгоджувати наперед!!! Нічого не залишати невиясненим, найменші дрібниці, а то в мене трохи були нестиковки на рахунок тамади

Опубліковано

Привіт!

Прочитав деякі топи. Складається враження, що є проблеми з машинами. Так уже існує служба VIP-авто. Там можна замовити машини на весілля. Там тільки нові автомобілі. Я думав, ви вже про це чули???.....

Опубліковано

Дякую за відповіді.

Буду враховувати їх при підготовці.

А от не класичний костюмчег в нас я так зрозумів важко дістати.

Опубліковано

А можна мої 5 копійок:

1. Не класичний костюмчег краще пошити - якщо ще час є.

2. Гравіровані бокали - хтось мені казав, що гравірує майстер біля "Перлини" - там же, де гравірують кільця (інфа не перевірена)

3. Щодо автомобілів, в Луцьку дійсно гарне авто знайти важко. В нас на весіллі був мерс з таксі (дуже хорошої якості - але довго вибирали :), і джіп . Скажу чесно - джіп - це була супер ідея. Високе авто при весільному платті - набагато зручніше, ніж будь який лімузін.

4. Двоповерховий торт дорогий. В знайомої на фото правда бачила весільний торт - просто казка. Якась приватна майстриня робила. Якщо ще треба - спитаю телефон.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Доречі, в Сові, що біля Гостинця приймають замовлення на торти і короваї. Там фото висять із зразками. Дуже гарні на вигляд і сучасні з поєднанням традицій.

Опубліковано

Взнавав сьогодны за обручки, гравіровка. Всього навсього 20грн. за одне. Я думав дорожче буде. Це там де біля Перлини. Забув тільки про бокали спитати.

На рах. костюма. Ходив в магазин Вороніна. Набачив там костюмчик. 1000грн. за молодіжну модель. Знайома відмовляє, каже, що буду переплачувати лишні гроші за такий костюм і на базарі чи в Юванті можна наполовину дешевше придбати з такими самими фасонами і якістю.

Шо скажете? Правду кажуть?

Опубліковано
базарі чи в Юванті можна наполовину дешевше придбати з такими самими фасонами і якістю.

Шо скажете? Правду кажуть?

3 недели назад дружбан на Варшавке за 700 гривен обалденный костюм прикупил, кстати тож себе на свадьбу. В фасонах не очень понимаю, но кажись ближе к классике (хотя невкурил что такое молодёжный фасон), пуговиц - штук 7-8, тёмно-серый (практически чёрный), с отливом и в тоненькую еле заметную полосочку. Ну и качество хорошее.

Опубліковано

А може в Луцьку є така послуга,як доставка молодят до ЗАГСу кіньми? Це ж яка краса ! Гарно прибрані баскі коні,

щаслива пара в фаєтоні а гості хай їдуть на джипах. Перехожі будуть задивлятися. Такий варіант при гарній погоді.

Опубліковано

Здається мені, що є така послуга, принаймні біля парку катають молодят в кареті, то можна з ними поговори нарахунок того щоб вони приїхали і завезли до РАГСу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...