Sandman Опубліковано 24 Листопада, 2011 в 12:28 #1 Опубліковано 24 Листопада, 2011 в 12:28 Робота для Web-дизайнера Основні вимоги до кандидата: • наявність портфоліо; • розробка, проектування дизайну та інтерфейсу веб-сайту; • дизайн банерів; • створення графічних елементів Особисті якості: • вміння нестандартно мислити; • творчий підхід до вирішення поставлених задач; • генерація нових ідей для різних проектів; • вміння розуміти ідеї і задуми керівництва і втілювати їх в дизайн; • відповідальність; • надійність; • уміння виконувати роботу якісно і у встановлені терміни Робота дистанційна на результат на постійній основі. Офіційне працевлаштування після випробувального терміну (1міс.,оплачується). Зарплатня відповідатиме рівню якісно виконаної роботи. Присилайте своє резюме і портфоліо на: , або телефонуйте 063 851 41 60 Олег
Sandman Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 13:00 Автор #2 Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 13:00 Вакансія дійсна до 1 грудня 2011 р.
FreeMeh Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 19:47 #3 Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 19:47 50 грн / годину роботи.Перед проектом разом з вами прораховуємо кількість затрачених годин.Приклади: http://mihailof.com/design/webdesignТакож вкладка "Розробка сайтів".
Snig Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 20:35 #4 Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 20:35 50 грн / годину роботи.Так хочеться обісрати, але не буду.
diezel Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 20:42 #5 Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 20:42 50 грн / годину роботи.Так хочеться обісрати, але не буду.Строго говоря, работы класса тех, что приведены в качестве примеров, и даже классом выше, индусы и филипинцы делают максимум за 4 доллара в час. А если все еще и в белую... Хотелось бы узнать - как тут можно обосрать?
Snig Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 20:59 #6 Опубліковано 25 Листопада, 2011 в 20:59 50 грн / годину роботи. индусы и филипинцы делают максимум за 4 доллара в часВ такому випадку шо мішає купити готовий макет?
Sandman Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 09:18 Автор #7 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 09:18 Вакансія дійсна ще 3 дні
FreeMeh Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 12:26 #8 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 12:26 50 грн / годину роботи. Так хочеться обісрати, але не буду. Обсирати всі можуть. Покажіть свої роботи, цікаво подивитись, який ви мастак 50 грн / годину роботи. Так хочеться обісрати, але не буду. Строго говоря, работы класса тех, что приведены в качестве примеров, и даже классом выше, индусы и филипинцы делают максимум за 4 доллара в час. А если все еще и в белую... Хотелось бы узнать - как тут можно обосрать? Я так зрозумів, ви експерт з web-дизайну. Хочете сказати, що ваш дизайн кращий, як індійський, чи філіпінський? Показуйте свої роботи, подивимось всім миром.
Snig Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 23:12 #9 Опубліковано 29 Листопада, 2011 в 23:12 Я так зрозумів, ви експерт з web-дизайну. Хочете сказати, що ваш дизайн кращий, як індійський, чи філіпінський? Показуйте свої роботи, подивимось всім миром. Глянь сюди: http://www.templatemonster.com/Візьми "середній" дизайн (70 доларів) і розділи це хочаб на 16 годин, це виходить що треба намалювати 1 головну і 4 - типових сторінки за цей час (середній такий собі макет містить 4-5 псд-шки). Враховуючи, що якість в рази краща... Ціна на твої дизайни приблизно... Тут навіть немає чим мірятись, розумієш?А ось такі роботи я колись (роки 2 тому) продавав за 30-40 вмз. Потім поняв шо я нічорта не дизайнер і збився з тєми, але тут побачив твої розцінки поняв шо зря збивався.
skinik Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 02:38 #10 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 02:38 Цікаво, а чому «Вакансія дійсна до 1 грудня 2011 р.»?
EnClosed Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 06:22 #11 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 06:22 те, що ти робиш не коштує 50 грн за годину. Хіба що в тому випадку, якщо це буде зроблено за дві години.І тут не справа можу я тобі шось показати чи ні.До речі - можуhttp://freelance.ru/users/igorprog/Але я свої роботи не оцінюю в 50 грн за годину, інакше в мене б не було ринку збуту.Притуши свої амбіції і глянь як працюють справжні дизайнери. А то по твоїх постах видно, що ти найожився як павлін, хоча насправді ти півень в халабуді.
Sandman Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 07:51 Автор #12 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 07:51 Залишився один день, до вибору дизайнера
EnClosed Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 08:35 #13 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 08:35 FreeMehпост 11
diezel Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 08:40 #14 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 08:40 Я так зрозумів, ви експерт з web-дизайну. Хочете сказати, що ваш дизайн кращий, як індійський, чи філіпінський?Показуйте свої роботи, подивимось всім миром.Вы неправильно поняли. Я не эксперт веб-дизайна и не веб-дизайнер. Однако, я могу определить схожесть двух отрисованных страниц, вот и сказал, что работы из портфолио очень похожи на дизайн филипинцев и индусов, с которыми пересекался и рейт которых мне известен.Я не говорил, что работы хуже или лучше чего-то, скорее пытался сказать, что 50 грн в час за такой уровень - достойная оплата, учитывая что это полная занятость. Извините, если недостаточно ясно донес до вас эту мысль.
FreeMeh Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 21:31 #15 Опубліковано 30 Листопада, 2011 в 21:31 Я так зрозумів, ви експерт з web-дизайну. Хочете сказати, що ваш дизайн кращий, як індійський, чи філіпінський? Показуйте свої роботи, подивимось всім миром. Глянь сюди: http://www.templatemonster.com/Візьми "середній" дизайн (70 доларів) і розділи це хочаб на 16 годин, це виходить що треба намалювати 1 головну і 4 - типових сторінки за цей час (середній такий собі макет містить 4-5 псд-шки). Враховуючи, що якість в рази краща... Ціна на твої дизайни приблизно...Тут навіть немає чим мірятись, розумієш?А ось такі роботи я колись (роки 2 тому) продавав за 30-40 вмз. Потім поняв шо я нічорта не дизайнер і збився з тєми, але тут побачив твої розцінки поняв шо зря збивався.Переглянув роботи, зробив висновки. Цікаво, що інші люди можуть по цьому сказати?Цікаво було би побачити роботи дизайнерів з Луцька (якщо такі є), які працюють на міжнародний ринок, де дуже жорстка конкуренція і точно не такі низькі ціни, як 6 дол/годину. Говорю про фрілансерів.Я так зрозумів, ви експерт з web-дизайну. Хочете сказати, що ваш дизайн кращий, як індійський, чи філіпінський?Показуйте свої роботи, подивимось всім миром.Вы неправильно поняли. Я не эксперт веб-дизайна и не веб-дизайнер. Однако, я могу определить схожесть двух отрисованных страниц, вот и сказал, что работы из портфолио очень похожи на дизайн филипинцев и индусов, с которыми пересекался и рейт которых мне известен.Я не говорил, что работы хуже или лучше чего-то, скорее пытался сказать, что 50 грн в час за такой уровень - достойная оплата, учитывая что это полная занятость. Извините, если недостаточно ясно донес до вас эту мысль.Дякую за відповідь, напевно, я не так зрозумів попередній пост.
Snig Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:11 #16 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:11 Переглянув роботи, зробив висновки. Цікаво, що інші люди можуть по цьому сказати?дякую, але мені жодна думка про мої дизайни не потрібна.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.