Перейти до змісту

Зимова рибалка

promouterus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
29 хвилин тому, Такер сказано:

Я б не радив. купував такі по 28. Вони не зручні, колодка дуже близько до основи флажка, злітає легко. кріплення-болтики не на довго і тріскають пластсмасу на морозі. маю ще два вида простішиш- як на мене то простіші краще

Якби була альтернатива за таку ціну, то так. Самому колупатись-складати ліньки. Та за пораду дякую, буду мати на увазі

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хрінники , це моя 4-а зимова рибалка за все життя , не про а аматор =) Перший раз побачив реальний кльов, як кажуть мормишники в хрінах треба ходити і шукати по лунках , 1-2 з лунки , а мені фартануло, з рання лунки які закормив і забув за них, пішов бродити то штук 10 насмикав до обіду, а в обід перебазувався назад на перші луночки, і з одної штук 30 певно насмкав =)) Азарт, приємна рибалка вийшла, колеги по 2-3-4 кіля половили, досить пристойна плотва попадалась по грам 300-400.. Рибалкою задоволений, кажуть що на отепель поїдемо, то буде агонь а не рибалка =)A1txvBIRx2k.jpg

FePByeA4urI.jpg3tVxvqRsUvo.jpg

FePByeA4urI.jpg

Опубліковано

Вчора був у Заболотцях, кльов слабенький, але знайшов лунку з якої гарно клював окунь,  десь взяв 15 штук. Плотва і краснопірка ловились вкрай рідко. Ловив на мормишку з мотилем.

Опубліковано

Вчора знову був в Хрінниках.
Синоптик надурив одним словом, було пасмурно , морозок.
Велика риба спить, балансир мовчить, блешня теж, жерлиці теж  
Насмикав дрібноти на смачнезну юшку =) 

eT3FKimo8pw.jpg

Опубліковано

Теж вчора відвідав хрінницьке водосховище в селі Товпижин. Ловив, як під камишами так і на чистому льодові, кльову практично не було, в мене з десяток рибин. Рибка попадалася дуже маленька, ловив на мормишку з мотилем. Пробував і на стоячку з відвідними повідками, кльову не побачив, хоча перед цим закормлював лунки зимовою прикормкою. Жерлиць було на водоймі багато, а от результату на них я не побачив.

Опубліковано

вчора(окунь) і в четвер(плотва в такій самій кількості і теж з зачотними екземплярами) був в хрінниках. треба шукати де та риба стоїть. не клює не клює, а забуриш три лунки поруч і рибалка зроблена. поруч сидів місцевий, при мені три мормижки пішли разом з рибой, екземпляри у нього набагато більші в пакеті шибуршились

IMG_20170204_184139.jpg

Опубліковано

У мене по кількості те ж саме сьогодні як у попереднього оратора, а за розміром...в 3-4 рази дрібніше :wacko:

Опубліковано

Колодеже щось зовсім не радують... Два раза їздив щось дуже погано прокльовуєтся плотвичка. Хоча досить не погана за розмірами. Але якщо одну із лунки впіймав все - тишина... Десь півгодини гарантовано нічого не клює. Насверлив лунок з 15 за день так насовався і і всього 25 штук.. ((( 

Опубліковано

Підкажіть де, крім Хрінників, можна добре половити плотву/окуня/підлящика? В межах 50-ти км від Луцька.

Опубліковано

iIZEJ0msbok.jpg

Вчора знову були  в Хрінниках.

Приїхали в 7.00 , мороз січе огого
пішли зігрились трохи, тай з 12 проснувся кльов =)
Рибка массово вийшла на прогулянку з 5 вечора, на один недогризяний мотиль 13 плотиць це щось, нонсенс як то кажуть =)  Тай час був збиратись тому, рибалкою задоволений =)

Опубліковано

А от я теж був у хріниках вчора - 1 шт. (плотвичка) опісля обіду поїхали додому. І такий голяк не у мене одного....

Опубліковано

Вчора зранку приїхали в Заболотці на ставок, а там вся риба задихається, карпи товстолоби всі зверху плавають в прорізах, які вирізає хазяїн, тому рибалити забороняє. Вирішили поїхати в Млинів на водосховище, там рибка клювала дуже слабенько, ловився окунь маленького розміру на мормишку з мотилем.

Опубліковано
В 12.02.2017 at 16:54, SergLutsk сказал:

А на яких глибинах вона нині стоїть ? Під камишем краще шукати чи на глибині по плесу?

в самих камишах і метр від них
глибина 80 см, з яких 40 льоду =)
але не при самому дні бере, сантиметрів з 10-15 , і більшість на опускання. 

Опубліковано
12 годин тому, KLASTER сказано:

В середу знову відловився, цього разу половина тещі пішла половина на тараньку =)))

Процитую Сашу Іванова : "Заготовітєль" :D

Опубліковано

Фото улову - це звичайно добре. Але хотілося пару слів про сам процес- на що, проводка, яка місцевість.....?

Опубліковано

Були сьогодні у Заболотцях на ставку Цибульського, за три години ніхто навіть покльовки не побачив. Переїхали в Усичі, знайшли глибину 2-3 метри де прокльовувалася плотвичка на лодонь. Зловили по 5-10 штук і прийшов хазяїн збирати гроші, 30 грн за рибалку і по 10 грн за одну жерлицю, вирішили їхати додому.

Опубліковано

Ратнів, став біля дороги. Стопіцот машин, купа люду, кльову ніц. Було правда кілька пінгвінів 80-левела, плотви так кг по 2 взяли.;) Я ж танцював без бубна, тому в прилові зо 15 плотвичок середнього росту.  Ну і приїхав вже біля 12 на лід - спав потому шо довго. :) Ловили на мотиль, опариш, тісто. Я ловив на бутер опариша з мотильом. За хв. сорок з 15 рибів зловив 10 між 3 і 4 год по обіді. Усьо! :)

Опубліковано
9 годин тому, Dars сказано:

Фото улову - це звичайно добре. Але хотілося пару слів про сам процес- на що, проводка, яка місцевість.....?

Згоден на всі сто ! Ми що тут всі риби на мойці не бачили ? Заходжу в тему лише з метою бути в курсі де/що/на що/ по чьом/ коли/ як ловиться. А на купку риби на травичці/льоді любуватись немає жодного сенсу і інтересу ! 

Опубліковано
9 годин тому, Dars сказано:

Згоден на всі сто ! Ми що тут всі риби на мойці не бачили ? Заходжу в тему лише з метою бути в курсі де/що/на що/ по чьом/ коли/ як ловиться. А на купку риби на травичці/льоді любуватись немає жодного сенсу і інтересу ! 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...