Jump to content

День Свободи в Україні

Recommended Posts

Posted

Не знаю, як у кожного з Вас, а в мене 22 листопада асоціюється з 2004м роком.

А Ви пам'ятаєте, як це було?

Я тоді не впізнавала український народ: вперті, завзяті, люди, котрі на Майдані світилися не звичайною відчуженістю і стандартним "моя хата скраю", а ДОБРОМ!!! Кожен був один одному брат...

Я згадую, як це було страшно вперше, коли ми з Академії відправляли наших хлопців на попутках, на лівих джипах та мерседесах, на автобусах до Києва - як вони дзвонили і розповідали про перекинуті у Хмельницькій області через дорогу пастки.

Я прекрасно розумію, що це була підготовлена та зорганізована акція. Інакше і не могло би бути.

А Ви? - кожен із вас - пам'ятає Банківську, Майдан? Якщо не київський, то хоча би імпровізований - кожен у своєму місті?...

Ви пам'ятаєте людей, котрі стояли пліч-о-пліч з Вами?

І мова не йдеться зараз про дещо ідеалізованих політиків, ні.

Політики - вони завжди маріонетки. І мають бути такими - в руках ВАШИХ!!!

А не в руках бандитів та ***аних мафій.

Україно-Україно...Бажаю тобі, щоб твій народ знову став зі своїх понівечених колін та підняв голову...

Бо добра не буде...

http://www.youtube.com/watch?v=M7RmPKTvd68

Posted

а у нас всё было :(

Жестокий пессимизм.

Нет, чтобы считать, что у нас всё ещё будет ;)

Posted

А ми з друзями ще задовго-задовго до "помаранчу" кричали під нашим обкомом: "Нах*й Павленко!!!!".І вроді це також було восени.

ЗІ:напідпитку правда,але адреналінчик був,мєнти боялись до нас підійти. :_07:

Posted

а у нас всё было :(

Жестокий пессимизм.

Нет, чтобы считать, что у нас всё ещё будет ;)

от тільки питання чи ми ще будем? коли це буде

Ідея була хороша, а от реалізація цієї ідеї повний нуль.

Posted

Не знаю, як у кожного з Вас, а в мене 22 листопада асоціюється з 2004м роком.

А Ви пам'ятаєте, як це було?

Я теж памятаю

- Памятаю як боявся відійти від телевізора на якому постійно, цілу ніч був увімкнений 5-й, щоб не пропустити важливі повідомлення...

- Памятаю, як в усіх маршрутках усі затамувавши подих від малих до старих слухали новини...

- Памятаю, як в фотомагазині на волі дві подруги зі сльозами на очах прощалися - одна з них з неймовірною радістю їхала на Київ, в палатки...

- Памятаю друга свого в оранжевих штанах....

- Памятаю сльози радості від перемоги... Так так, ми (український народ) перемогли, а вони (помаранчеві політики) програли.

Posted

Getto, йди напиши собі самопривітання зі свободою. В цьому ж розділі. Бо в цій темі тебе вітати з днем вилазки на світ сам знаєш звідки ніхто не буде. Ще один гавнокомент з твоєї сторони - і я тобі зіпсую твій день свободи, бо задрав!

Ех. Красіво.

Якось тоді в тому КИєві і не холодно було зовсім.

Я пам*ятаю, як ми вибирали хлопцям на Шулявці другі штани, бо попередні вже були не годні (тиждень в них тусили на Майдані). І до нас підійшов якийсь мужчина, відвів одного убік, тицьнув щось у руки зі словами "Гарну справу робите, хлопці" і подівся. Виявилось, він тицьнув 200грн))) . Хоча штани на секонді коштували грн з 40 ..здається.

Ми решту грошей віддали жіночці, яку стріли у переході як тільки я приїхала до Києва.. Сама

вона з курдів ніби.. і в неї був прострочений паспорт .. хм

b-00011489-a-00002866.jpg

Posted

Я теж памятаю

- Памятаю як ...

І я пам'ятаю

- магазин на Лесі Українки, в якому я мав честь орендувати певні площі, відкривався на протязі неділь-двох всього на годинку а то і не відкривався взагалі

- добрі люди тупо вкрали відеокамеру спостереження з внутрішнього двору магазину ("думаете это сделал сахарозаводчик Полозов ?")

Posted
Бо в цій темі тебе вітати з днем вилазки на світ ніхто не буде.

та я й не дуже переймаюсь цим питанням, скажу більше, мій день народження з деяких пір став специфічним, саме в мій день народження, моя мама отримала свою Свободу, свободу від цього земного життя

Але то так… між рядками, зате зараз я не почуваю себе зраджений політиками, я не махав ніякими прапорами, не співав політичних пісень.. я вільний!!!

Posted
Бо в цій темі тебе вітати з днем вилазки на світ ніхто не буде.

я не почуваю себе зраджений політиками, я не махав ніякими прапорами, не співав політичних пісень.. я вільний!!!

Це прям мої думки !

- любити жінок потрібно щодня а не 8-го Березня

- бути вільним не 22-го листопада, а почувати себе вільним щодня

- бути щасливим - ну ви в курсі що Козьма Прутков говорив )))

Posted

зараз Майдан зразка 2004 року став практично для всіх щось на кшталт згадкою, типу "Як ми класно відпочили в піонерскому таборі в палатках на Хрещатику...як браталися незнайомі раніше люди, тусовки там,єднання... а результат ? який результат? як були в жопі, так там і залишилиись, можливо навіть глибше залізли...така то ... малята...

Posted

Мінус 1 Getto це дуже символічно ! Я не здивований ні грама

а от про повідомлення від 11-30 генерал Хлудов би сказав

"Хорошо начал - плохо кончил...

Мешок и верёвку !"

Posted

Так Осень же сказала, что будет минусовать все мои посты, чему тут удивляться ? :D

Я сказала, що зіпсую тобі твій день народження :)

Гетто, ти задрав своїм розпатякуванням про свій безцінний ДН... чесно.

А я махала, і кричала на Майдані. І що з того? Не помінялось? Політики зіпсували собі репутацію , ввігнали всіх у велику сраку. АЛЕ МОВА НЕ ПРО ТЕ!!!!

Мені шкода, пане Отто, що якісь ідіоти зламали деталь Вашого майна, і тому все, що ви пам*ятаєте з революції - так це Ваш зачинений магазинчик і вкрадена якимись уродами камера.

Я пам*ятаю інше - і те, як у Києві не було де ночувати, і сніг та холод, але найбільше, знаєте, я пам*ятаю ЛЮДЕЙ. Людей українців - не циніків, яким Ви тут намагаєтесь бути (і я розумію чому), не боягузів і сцикунів, не обізлених і недобрих, якими зазвичай я бачу українців на вулицях Луцька чи у маршрутках..а ІНШИХ... Ось за це я і люблю ПР. Тільки за те, що люди, котрі стояли за нею, підштовхнули народ наш на розкриття кращих сторін - сторін небайдужості, якогось півчуття до ближнього і бажання та здатність помагати один одному.

Posted

Шановний, Otto Kreer, звідки Ви берете такі придурковаті смайлики??? невже недостатньо тих що є?

Даруйте, за оффтоп.

А День Свободи - це перш за все настрій, дух... якийсь мінімум волі яка проявилась в нашого народу в 2004. Шкода, тільки, що так безславно все це закінчилось і шкода що під шумок робились і інші не дуже хороші речі (як от крадіжка камери).

Posted

не каждый год выпадает возможность потусить в центре столицы страны :)

не згоден, тусило дуже мала кількість.

я все ж вірю що більшість все ж таки щиро і наївно в щось вірила

звідки Ви берете такі придурковаті смайлики???

А всім подобається.

Доречі це другий символічний приклад того періоду - неподобається мені значить повинно не подобатись всім.

Але це ж не так )))))

блін, знову таж історія що і тоді - я НЕ ПРАЦЮЮ !!!!!!

все, бувайте

Posted

А всім подобається.

Доречі це другий символічний приклад того періоду - неподобається мені значить повинно не подобатись всім.

Але це ж не так )))))

"не подобається" - тіко мені))) думку "всіх" я не висловлювала )))) і питання я задавала виключно від своєї скромної особи, а не від всєя борди )))

PS. в "той період" я нічим не махала і до Кийова не їздила, з яких причин - думаю не суть важливо. Але те, що наш нарід на щось сподвигся, маю на увазі протест - думаю, теж чогось варте.

Це знову ж таки тіко моя думка )))))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...