Перейти до змісту

Євро - 2012

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Скільки вам за це платять?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ай,яка ж краса!!! Заберіть мене звідси,"мрію жити в Донецьку". А закіньте декілька авторських фото.І бажано десь "на отшибе",що б в повній мірі оцінити красу і велич Сталіно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже знаю на кому можна перевірити чи карма -50 автоматом банить юзера...

Сорі за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оффтоп: модери, пліз, забаньте цього віртуального екскурсовода по Донецьку. Він подібні фотки тулить скрізь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже знаю на кому можна перевірити чи карма -50 автоматом банить юзера...

-51 мутный хрен

))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для тих хто їде в Донецьк на Євро корисні фото і інфа. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для тих хто їде в Донецьк на Євро корисні фото і інфа. Дякую.

А просто лінк йому слабо було розмістити?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А закіньте декілька авторських фото.І бажано десь "на отшибе",що б в повній мірі оцінити красу і велич Сталіно.

Пересічення вулиць Рабфаківської і Пятницької в гугл мапс

"Пацаны с Донецка ждут Евро 2012"

post-5478-0-11175600-1338048812_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оффтоп: модери, пліз, забаньте цього віртуального екскурсовода по Донецьку. Він подібні фотки тулить скрізь.

Для чого? Я навпаки - ЗА.Тільки нехай ТС створить окрему тему.Було б цікаво подивитися,як Східні УКРАЇНЦІ живуть.Тільки реальні фото,без пафосу і помпи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vicit, ай порадував! Епічєска картіна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки нехай ТС створить окрему тему.
Ти забув як йому в темі про ФК "Волинь" пропонували це? До людині дійшло? А ніфіга подібного. Нехай створює собі тему і там постить та копіпастить. Ніхто не проти. Але ж не розміщувати фото, які не відповідають темі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого? Я навпаки - ЗА.Тільки нехай ТС створить окрему тему.Було б цікаво подивитися,як Східні УКРАЇНЦІ живуть.Тільки реальні фото,без пафосу і помпи

А хіба довго? Гугл стріт в"ю покаже весь пафос Данєцка в грубо п"яти хвилинах пішки від Данбас Арєни. http://goo.gl/maps/2nQ5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

platokha чоловіче.Будьте культурніші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Почему фотка Волыняки не вызвала того же заключения и отношения, что и в отношении фоток подготовки инфраструктуры Донецка к Евро.

Не треба порівнювати одну КДПВ і лінк зі 100500 відфотошопленими для закордонного туриста пейзажами. Звідти і всі мінуси. Цо забАрдзо - то нє здрАво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перейду на твой язык.

1. Почему фотки не по теме. 2. Почему фотка Волыняки не вызвала того же заключения и отношения, что и в отношении фоток подготовки инфраструктуры Донецка к Евро.

Та патамуша ты тролль, брателла! Жирный такой, откормленый.

Читай и вникай в топстарт, тема о спорте а не об обложке твоего нев__бенного города.

Тема про -50 неканает... Жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты совсем охренел?
Та куда уж культурнее.
обычная обезьянка.

Слухай, Платошха, це не ти там на розі Рабфаківської і П'ятницької среш сидиш? А? Бо, судячи, з твоєї, о нарешті, справжньої реакції, це - ти.

Гопота осіліла комп.

Даже, если бы фотки были отфотошоплены, что неправдиво?
А ось це взагалі порвало. Далі, навіть, можна не читати.

Ті питання, які ти мені задавав, постами нижче, хлопці тобі відповіли. Так що, гадаю, повторювати тобі не варто.

Та патамуша ты тролль, брателла! Жирный такой, откормленый.
Но такой юный тролль.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Почему фотка Волыняки не вызвала того же заключения и отношения, что и в отношении фоток подготовки инфраструктуры Донецка к Евро.

Не треба порівнювати одну КДПВ і лінк зі 100500 відфотошопленими для закордонного туриста пейзажами. Звідти і всі мінуси. Цо забАрдзо - то нє здрАво.

Даже, если бы фотки были отфотошоплены, что неправдиво?Аэропорта или вокзала на самом деле нет, и они дорисованы? Или в жизни они выглядят как развалины? В чем проблема?

Повторю і виділю ключові слова : Не треба порівнювати одну КДПВ і лінк зі 100500 відфотошопленими для закордонного туриста пейзажами.

Тема про -50 неканает... Жаль.
А ти нажми кнопачку "Жалоба" і напиши модеру в коментарю "-61 ;)"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жалоба е, але особисто я банити не буду й другим не раджу, бо почитав тему з 4оi сторiнки й в мене склалось враження, що тут багатьох чи то жаба давить чи то якiсь комплекси наверх вилазять. Фото красивi, стосуются обьектiв проведення Евро, що на околицях повна срака, так воно скрiзь так, а бажання обiсрати навiть те, що обсирати не варто, вилазить тут в повному обсязi. Я особисто в Донецьку нiразу не був, але сподiваюсь, що там наразi хоч так як на фото показано.

ЗЫ вiдношення до platokha вкотре яскраво показуе доцiльнiсть анекдоту по котли в аду, де бiля украiнського котла жодного чорта нема, бо коли якийсь украiнець вилiзти пробуе то його iншi назад втягують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухай, Платоха, а кинь ще фотки із чудо-пейзажами Макіївки - передмістя славного Данецка, Харцизка. Як прославлять данбас - то вже по повній. Або хоча б щось із проспекту Миру - чіртовскі красівої вулиці, чи просто парочку закинутих шахт або териконів, тільки таких, справжніх фото, з алкашами і сміттям...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, імхо, хлопець міри немає - для чого забивати тему шістьма десятками фотографій? Яке відношення дєльфіни чи фонтани в сквері мають до Ойро? Можна було б просто дати 2-5 КПДВ і лінк на, наприклад, ці альбоми (звідки і взята остання фотка), і не заставляти людей прокручувати тему з думкою "Навіщо СТІЛЬКИ Донецька?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, а звідки "тєма" про автобан при кармі -50? Бордівський фолькльор?

Чому б тоді цьому патріоту одного міста не розширити свій і наш кругозір розмістивши аналогічні фоти Львова? Може я помиляюсь, але тут попахує тим тролізмом, який спостерігається в проплачених коментарях новинних ресурсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, глянь сюди, всі питання відпадуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, а чому б оті фотошпалери примусово під спойлер не сховати? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

platokha, но согласись что ты ведь неспроста кругом тулишь исключительно свой Донецк? Это уже как минимум 3я тема - первой была тема об самом удобном городе Украины (там речь шла об Одессе и о Луцке пока не нарисовался ты), вторая - ФК Волинь. И кругом отшлифованые каталожные фоты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жалоба е, але особисто я банити не буду й другим не раджу, бо почитав тему з 4оi сторiнки й в мене склалось враження, що тут багатьох чи то жаба давить чи то якiсь комплекси наверх вилазять. Фото красивi, стосуются обьектiв проведення Евро, що на околицях повна срака, так воно скрiзь так, а бажання обiсрати навiть те, що обсирати не варто, вилазить тут в повному обсязi. Я особисто в Донецьку нiразу не був, але сподiваюсь, що там наразi хоч так як на фото показано.
MANJAK11, знаючи, що ти цитуєш правила форуму, то і я це саме зроблю: IV. Запрещается
Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления...
Подивись вище, що він в мою адресу написав.
Флеймить в тематических разделах;
Більш ніж достатньо.
Чрезмерное использование графических смайликов.
Якщо таке в правилах пишуть про смайли, то я не знаю, що треба робити за таку кількість фото.
ЗЫ вiдношення до platokha вкотре яскраво показуе доцiльнiсть анекдоту по котли в аду, де бiля украiнського котла жодного чорта нема, бо коли якийсь украiнець вилiзти пробуе то його iншi назад втягують
Це твоє ПС трохи не відповідає проблемі, бо ти не знаєш витоків такого ставлення до platokha - в пості №217 Fantazy є відповідний лінк. Так що, це не той випадок, де треба включати "доброту".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...