Перейти до змісту

Запчастини до автомобілів

saharchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт. Так як часто катаюся в Польщу - можу привезти запчастини до автомобілів по дешевим цінам (там.. амортизатори, підшипники, сальнікі, і ще багато інших). Також можу привезти резину нову та уживану. Кому що потрібно - пишіть, запитуйте ціни.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Привіт. Так як часто катаюся в Польщу - можу привезти запчастини до автомобілів по дешевим цінам (там.. амортизатори, підшипники, сальнікі, і ще багато інших). Також можу привезти резину нову та уживану. Кому що потрібно - пишіть, запитуйте ціни.

Треба б/у шини 185/75R14C, 2 шт., якщо ціна не сильно висока то й 4 взяв би, всесезонні. На бус Toyota HiAse

Яка буде ціна?

Опубліковано

Передні стійки (амортизатори) на Шевроле Такума. Бажано Koni,або ж GM. Все залежить від ціни.можна в лічку.

Який рік автомобіля? Мотор? Вкажи номер VIN і я підберу запчастини.

Fiat Fiorino 1996, 1,7 дизель

Задні амортизатори

КПП GM f16/5?

Фіат - пікап? Потужність двигуна. Або краще вкажіть номер кузова - і я сам підберу потрібні запчастини. На рахунок коробки - пошукаю....

Такого немає..

Опубліковано

Треба б/у шини 185/75R14C, 2 шт., якщо ціна не сильно висока то й 4 взяв би, всесезонні. На бус Toyota HiAse

Яка буде ціна?

Залиште свій номер телефону, я подивлюся, якщо щось буде нормальне і по нормальній ціні - я віддзвонюсь і домовимось.

Опубліковано

Интересует резина Ханкук i Pike 409 под шип 205/75R14

Опубліковано

Залиште свій номер телефону, я подивлюся, якщо щось буде нормальне і по нормальній ціні - я віддзвонюсь і домовимось.

скинув у приват

Опубліковано

Fiat Fiorino 1996, 1,7 дизель

Задні амортизатори

КПП GM f16/5?

До яких машин ці коробки ставлять? Мені треба модель машини на якій стояла з обємом і потужністю двигуна, рік випуску... Так буде легче найти..

Опубліковано

Фіат - пікап? Потужність двигуна. Або краще вкажіть номер кузова - і я сам підберу потрібні запчастини. На рахунок коробки - пошукаю....

Фургон, потужність 58 конячок.

мотор 146.В2, здається так :)

Опубліковано

Цікавить ролики на розсувні дверцята Fiat Scudo 2001 1.9 D Можливе таке?

Більшість всього - що ні. Якщо попадеться десь - то візьму..

Опубліковано

що на рахунок амортизаторів?

Сорі що не відписував довго - був за кордоном, не мав можливості. Завтра напишу ціну.

Опубліковано

Фургон, потужність 58 конячок.

мотор 146.В2, здається так :)

545 ГРН. MONROE MAGNETI MARELI (Гарантія 3 роки без обмежень пробігу) (Ціна за шт.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...