Перейти до змісту

Повбивав би

fedor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На Волині п’яний міліціонер збив трьох дітей: двоє загинули

Двоє дітей загинуло і одна травмована в дорожньо-транспортній пригоді на Волині.

Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків УМВС України у Волинській області, трагедія сталася 16 травня близько 20-ї год в м. Горохів на вулиці Берестечківській.

Винуватець ДТП - дільничний інспектор міліції Горохівського РВ УМВС України у Волинській області.

24-річний правоохоронець, який рухаючись автомобілем марки "Таврія - Славута" по автодорозі в напрямку селища Мар`янівка, не впорався з керуванням, з`їхав з дороги та скоїв наїзд на дітей, які в цей час гралися в пісочниці. В результаті аварії загинули трирічна дівчинка і чотирирічний хлопчик, п`ятирічного хлопчика травмами доставлено в Горохівську центральну районну лікарню.

Водій "Таврії" отримав тілесні ушкодження - перелом ключиці і також доставлений лікарню.

За даними правоохоронців, для встановлення всіх обставин трагедії на місці працювала слідчо-оперативна група Горохівського РВ. Остаточний висновок про причини ДТП можна буде зробити лише по завершенні розслідування та всіх необхідних експертиз.

Водночас вже на сьогодні стало відомо, що водій легковика знаходився за кермом у нетверезому стані і керував автомобілем, який належить іншому, без необхідних документів - доручення.

Наразі працівник міліції перебуває під вартою, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Взято з http://www.unian.net/ukr/news/news-195858.html

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Теж чув про цю трагедію. Дійсно повбивати таких треба, а той мало буде. Щей працівник міліції!!!! Обнагліли. Самі повинні ловити водіїв в такому стні, а тут на тобі. Бардак

Опубліковано

я в шоке :blink:

я в пьяновм состоянии никогда в жизни не сяду за руль (даже 500 метров проехать) ... максимум сяду за руль после 1 бутылки пива. <_<

п.с. у меня водительские права больше 2-х лет и ниразу >1 бутылки пива (и то помоему это было тока 2-5 раз по важной причине) не содился за руль.

Опубліковано

Жалко детей... если отмажется так ему всё равно не жить... Родители детишек... просто будет несчастный случай, типа мол уснул и не проснулся... Безнаказанность - порождает преступление!

Опубліковано

я на месте родителей ... нафиг ... этого ... "полицая" если так можно назвать... <_<

потерять своего ребенка ... я бы не жилел, еслибы с этим **** что-то сталось...

Опубліковано
отмажется чел

Навряд, це ж салага 24 літній.

Та й засвітився чуч по повній. Вже не відмажеться, зроблять "показуху" мол ось як ми вміємо наказувати. І пів року в приклад будуть ставити, а за спиною ...

ех...

Опубліковано

по ходу вроде как начальник Гороховского ГАИ уже срыгнул с должности....

а этот чуч не то, что не отмажется, из него козу отпущения сделают, что , впрочем, верно.

Опубліковано

Гороховский начальник только подал рапорт на отставку, как подал, так и заберет, или рапорт не примут...

Вот мусорка этого, участкового инспектора, действительно из милиции уволили.

А вот все волынские менты, перечислят свою однодневную зарплату, по инициативе начальства, естественно, для помощи пострадавшим семьям...

Так, что этого младшего лейтенанта, свои же и убьют...

Опубліковано
отмажется чел

Сильно сомневаюсь, наоборот возьмутся очень серьезно, такой позор. Тут прощения нет если не справился в упралением и вылетел на детей, повесится можно 2-х убить и еще один в тяжелом, а ЭТА СУКА ЕЗЕ И ПЬЯНАЯ ДА ЕЩЕ МЕНТ, СЛОВ НЕТ.

ЗЫ: давно надо жестокие ролики запускать с социальной рекламой про правил движения как в европе, чтобы мля не думали что шумахеры невмазатся а потенциальные убийцы.

Опубліковано

пошумят и перестранут :).....

как пропадёт интерес - спустят на тормозах :)

p.s. можно настроить ремаидер и поднять ету тему через год....

Опубліковано

таких і справді в центрі міста превселюдно - щоб батьки тих дітей і роздерли б і на всю країну прямий ефір

"....и вешать по одному в год - дабы другим не повадно быдло ...."(Петро Перший)

Опубліковано
отмажется чел

100 % не відмажеться, і через нього ще кілька людей постраждають. Сволота. Дітей шкода :)

З. І. Там йому на місці мало не вчинили самосуд, трохи не встигли. Для розлідування цього випадку з Київа приїхала спецкомісія.

Опубліковано
я в шоке :)

я в пьяновм состоянии никогда в жизни не сяду за руль (даже 500 метров проехать) ... максимум сяду за руль после 1 бутылки пива. :)

п.с. у меня водительские права больше 2-х лет и ниразу >1 бутылки пива (и то помоему это было тока 2-5 раз по важной причине) не содился за руль.

В мене батя міліціонер, правда не так давно на пенсію пішов. Він чясто може сісти за руль і після весілля і т.п. і т.д. ) Лишніх 0.5 л водкі не проблема. Звичайно це зовсім не добре,але він ніколи ще не потрапляв у такому стані навіть у незначьні аваії, правда в нього стаж величезний і на легкових і на пасажирських автобусах і, навіть, колись комбайн прийшлось поганять )) Так ось до чого я веду - міліціонери дозволяють собі випити і при цьому водити, адже своїх лише "кобра" дуже контролює, а звичайне ДАЇ не особо звертає увагу. А на рахунок того що він відмажеця, ви неправі. З роботи він вже звільнений ( це точно) а щоб уникнути кримінальної відповідальності доведеться багато $ виложити, а де вони в звичайного участкового візьмуця!!! Так шо йому повезе, якшо він обійдеця умовним строком, втратою прав і звільненням.

Опубліковано

Воно то все так, але з іншого боку, попри всю не любов до всякого роду мусора, мені шкода і того дядечка...ні, я не применшую його вини...але лише хочу сказати, що все ж таки він нікого навмисне не хотів вбивати, так він безвідповідальний, так п яний...і тд...

Але він людина, і всі люди схильні помилятись...і мені шкода, що його помилку, йому вже не простять...

і за смертю отих діток, слідує наступна смерть....оцієї людини...якій просто, вже не дадуть жити по-людськи...

Опубліковано
Воно то все так, але з іншого боку, попри всю не любов до всякого роду мусора, мені шкода і того дядечка...ні, я не применшую його вини...але лише хочу сказати, що все ж таки він нікого навмисне не хотів вбивати, так він безвідповідальний, так п яний...і тд...

Але він людина, і всі люди схильні помилятись...і мені шкода, що його помилку, йому вже не простять...

і за смертю отих діток, слідує наступна смерть....оцієї людини...якій просто, вже не дадуть жити по-людськи...

Шо поробиш! ( За свої вчинки потрібно відповідати. Звичайно трохи жалко і його, бо думаю він зовсім не радіє сзтого, що вбив 2-х дітей, а йому тепер про це все життя будуть ще нагадувать. Та якщо його не покарати по закону, то які висновки зробить він і інші водії, що полюбляють випити? Що їм все дозволено і все буде сходити з рук? Він зробив свій вибір, коли випив і сів за руль, всетаки він міліціонер і впершу чергу йому відомо до яких наслідків це призводить... не те, що багата молодь яка ніразу не бачила аварій і т.п. і т.д. ...

Опубліковано

Гороховские менты сначала пробовали замять ситуэйшн, но на их беду (или на счастье) третий ребенок (который сейчас находится в Луцке в детской больнице) оказался крестным человека с неслабыми связями в вышестоящих органах. Так что того водилу сразу же в обезьянник наш определили ну и головы у некоторых в раене полетят наверное.

Никто не отмажется.

З.Ы. Сегодня был похорон. Зрелище ужасное.

Опубліковано
Гороховские менты сначала пробовали замять ситуэйшн

Гиблое дело... Даже если бы у того ребенка не было никаких влиятельных крестных, это никто бы не замял. С самого первого дня дело проходило на контроле отдела внутренней безопасности УМВС, а там спуску особо не дают... Головы в районе, насколько мне известно, уже полетели. А еще прошел слушок, что третий ребенок вчера умер в больнице, кто-нить знает достоверно?

Опубліковано
Гороховские менты сначала пробовали замять ситуэйшн, но на их беду (или на счастье) третий ребенок (который сейчас находится в Луцке в детской больнице) оказался крестным человека с неслабыми связями в вышестоящих органах. Так что того водилу сразу же в обезьянник наш определили ну и головы у некоторых в раене полетят наверное.

Никто не отмажется.

Микс о чм ты говоришь, кто попытается замять такое дело и связи тут не причем, это 2 смерти, 2 смерти маленьких детей. Даже если бы это был бы какойто сын депутата ВР за рулем не замяли бы.

Опубліковано

Вчора показували по 1+1 - це ЖАХ.

в мене в самого мала дитина . мені таке дивитися і чути втрічі важче.

голови полетіли вже - як морально так скоро і фізично.

чистка - ось цих саме органів мусорських після такого -гарантована

В кінці місяця має приїхати у Луцьк Президент України,

з Луцька "чистити" і почнуть таке просто так нікому не минеться!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...