Перейти до змісту

Що за звір завівся?

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Не дає зайти на сайт ДрВеба.

Зкачав з інших Кюрелт, він найшов купу троянів,видалив,але на сайт Веба все одно не пускає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

hosts смотрел?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є гість,ще й в парі з hosts sam.Я його командером видаляю, за секунду він з,являється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Є гість,ще й в парі з hosts sam.Я його командером видаляю, за секунду він з,являється.

значит пациент висит в памяти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробуй ComboFix http://www.combofix.org/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hosts перенаправляє на ліві сторінки з вимогами відправити смс.Тут напевно інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скачай CureIt!, в безпечному режимі загрузись і прочисть систему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже почистив, у папці etc у файлі hosts залишив лише 127.0.0.1, на сайт веба захожу, але всеодно міняє мені тепер стартову сторінку на фейсбук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скачай Kaspersky Rescue Disk , запиши на диск, загрузись із цього диска і проскануй диски і память.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не пускає на сайт касперського.

Мені простіше вінду переставити видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо допоможе ось такий спосіб лікування http://bacbok.blogsp...u-wwwvkcom.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в реєстрі вісить десь. Загрузитися із Лайв СіДі, і за допомогою ERD Коммандера, чи правкою реєстру видалити його. Покажи скріншот процесів, що висять в пам'яті. (Переставити вінду- найпростіше і найшвидше, але не завжди, часом потрібно, щоб вінда жила дууже довго. Особливо, якщо комп бухгалтерський)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не буду відкривати нову тему: появилась в мене така біда - Trojan Downloader.Carberp.AD в оперативній пам'яті (комп тормозить шо естонец!!), Антивірус Нод32 5 його знаходить, але видалити не може! Не дає йому обновитись!

Хтось підскаже чим його позбавитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

руцями.

Безпечний режим і видалити. Якщо не пускає в безпечний - то з ЛайвСД і руцями, подивитися де сидить. Постав прогу ПРоцес Кіллер і подивися звідки він стартує.

Потім в гілках реєстру поправити щоб він не стартував. Бо як правило якийсь процес його запсукає. (Як правило iexplore, або explorer.exe )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

руцями.

Безпечний режим і видалити. Якщо не пускає в безпечний - то з ЛайвСД і руцями, подивитися де сидить. Постав прогу ПРоцес Кіллер і подивися звідки він стартує.

Потім в гілках реєстру поправити щоб він не стартував. Бо як правило якийсь процес його запсукає. (Як правило iexplore, або explorer.exe )

Дякую, буду пробувати! А в безпечному режимі де той вірус шукати? Він в оперативній пам'яті Нод каже!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bambaclay, special for you - CarberpRemovalTool

Так що лікуй свій ПК. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bambaclay, special for you - CarberpRemovalTool

Так що лікуй свій ПК. :)

BACbOK, дякую, але шо я вже тільки не перепробував! Він не находить цей троян!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, можеш ще спробувати Kaspersky Live-USB поганяти. Він повинен вилікувати, бо він сканує не активну Windows з-під Linux'а.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені простіше вінду переставити видно.

Якщо вірусня є на інших дисках крім С то нова вінда дуже скоро буде така ж як і стара.

Так що вірусню краще вичистити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не буду відкривати нову тему: появилась в мене така біда - Trojan Downloader.Carberp.AD в оперативній пам'яті (комп тормозить шо естонец!!), Антивірус Нод32 5 його знаходить, але видалити не може! Не дає йому обновитись!

Хтось підскаже чим його позбавитись?

http://pchelpforum.ru/f26/t76434/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен варіант варто розглядати окремо. Хоча для більшості рецепт один.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще було б краще замінити нод на щось із топ трійки антивірусів хоча недолiк - ключі (но можна найти безпл), в парі файерволом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще було б краще замінити нод на щось із топ трійки антивірусів хоча недолiк - ключі (но можна найти безпл), в парі файерволом...

Наприклад?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Имхо нод один из топов. Можно конечно поставить аваст или зилю :smile3:

На моем компе стояли Авира,Нод и Авг-нод имхо лучший из трех. Но обычно вопрос безопасности решают связки типа Avira-Comodo Firewall-Malwarebytes(спайбот или параноидальный Emsisoft Anti-malware)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...