Перейти до змісту

Тема про крадіжки люків та решіток, про розкопки на асфальті які не відновлюються, про стаканчики від кави в місцях стоянки таксистів і т.д.

vanus

Рекомендовані повідомлення

Якось років мабуть 7, 8 назад біля моєї фірми зтибзили люк прямо в мене на очах. Я тоді виходив з бані. Але швидко якось сів в машину і помчався наздоганяти крадіжників які їхали на 412 жовтому москалику. Іхав я за ними з пів години, шкода що тоді з мобілки не набирався телефон в міліцію. Напроти кінотеатру промінь я побачив авто ДАІ, зупинився і вказав на ситуацію. Ті звичайно ж погнались за ними. Нажаль потім навіть після звернення в міськраду яка у свою чергу звернулась в ДАІ так і не вдалося взнати долю тих хлопів за кермом москалика.

Сьогодні ж виїжаючи з фірми я помітив, що прямо біля виїзду з території вкрали вже решітку зливової каналізації. :-( Вкрали мабуть буквально на днях. І це враховуючи те, що там постійно стоять вантажівки КАМАЗ, поруч прохідна магазину запчастин де цілодобово сидить сторож, місце освітлюється.

Якщо пройтись ще пару метрів видно розкопку Луцькводоканалу яку вони вже 5 місяців як не те що заасфальтували, навіть щебенем не засипали. Повтикали туди по периметру гілочок від дерев що ростуть поруч. Взагалі печаль розбила.

А від дороги взалі осталось майже пшик. А по ній цілодобово їздять вантажні автомобілі Луцькспецкомунтрансу. І це як мінімум 1 машина за 5 хв. І з них на всі сторони сипляться пляшки, кульки і т.д. Раніше ми з директорами прилеглих фірм робили ямковий ремонт. Проте тепер це задоворення дороге стало. Тай державні підприємства розбомбили дорогу вщент. Хоча б тим щр за часів мера Шиби цією дорогою на пагорб вивозили сніг :-( який потім водою змивав навесні все що було.

А вздовж нашої території на відкосі якої ми посадили дерева, трави насіяли та ін. стоять постійнл вантажівки які купують в магазині запчастин АЦ "КАМАЗ" різні запчастини в т.ч. фільтри. А старі фільтри остаються вздовж нашого забору.

І ще пару історій я розкажу але це згодом.

Давайте друзі в цій темі будем викладати фотографії з описом таких місць, адресою,- це буде цікаво, пізнавально і можливо мотивує когось на якісь добрі дії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бардак кругом, не дисципліни, не відповідальності!

Ось наприклад, біля зупинки навпроти (через дорогу) Фуршету, по тротуарі, проклали асфальт, так тротуарну доріжку, поперек перекопали, проклали чи трубу чи кабель, закидали кусками асфальту, і на тому крапка. Питаєтся, так важко було лийнути бетону?

А вичислити хто тце зробив совсім не важко. Просто нікому нічого не потрібно.

И таж сама зупинка-магазин, стоїть на цій тротуарній доріжці, невже не можна було її поставити дальше.

Фото немає, але намалював схему.

Весною, біля Ківерець, в лісі, зібрались люди, і поприбирали дуже багато сміття, осінню - уже нове лежить.

Таких випадків багато.

Просто дратує таке ставлення людей, до своєї і чужої роботи, ставлення до наколишньго середовища.

Постійно говорим про те, які ж погані політики - а ми кращі? Світ потрібно починати будувати з себе.

Менталітет в українців - :naezd:

P.S. наболіло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ввечері переходила місток через Сапалаївку навпроти "Естету". Якась ПАДЛЮКА зняла люк. Просто яма просто посеред місточка (!). Тож скалічитися можна так, там дітей повно ходить до школи, та і дорослі - теж. А старші люди, які не добачають, можуть зачепитися і вбитися - це ж дорогою до поліклініки. А 15-80 постійно зайнято. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную результати кожного тижня подавати у міську Раду., ну і їхні результати по даних питаннях теж тут публікувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без проблем це я можу взяти на себе. Але дуже важливо вказувати адресу будинку що поряд. Це важливо для звернення і виконання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо Ванус что напомнил. Когда то была идея проекта в виде сайта с фотографиями и комментами граждан о таких "болезных местах". Кстати сейчас готовлю концепцию проекта в который могу вставить концепт такого сайта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"нова" пашті Євро трасса прокладена через вишків)

IMG_20111105_152937_500.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо Ванус что напомнил. Когда то была идея проекта в виде сайта с фотографиями и комментами граждан о таких "болезных местах". Кстати сейчас готовлю концепцию проекта в который могу вставить концепт такого сайта.

Так вроде бы уже есть подобный сайт http://ukryama.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так вроде бы уже есть подобный сайт http://ukryama.com/

Конечно есть. Но:

1.Приносит ли он эффект?Обращают ли на него властьимущие?

2.Надо создавать локальные ресурсы с поддержкой местной власти, вплоть до интеграции с сайтом Міської ради

3.У нас кроме дорог есть куча других проблем начиная от незаконного строительства до сосулек на козырьках домов и прочее

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені видається, що цій темі треба аж ніяк не в політиці, а в Talks. Це не політика, а ми самі, наше життя.

По темі - кіоск навпроти Фуршету варто би "оскаржити" в першу чергу, памятаєте, як там йти по гарному тротуарі, проїжджа частина непогана (Гордіюк), і рраз, на тротуарі будка, обходь по багнюці. А як же відстань від дороги (ау, прокуратура, яка з подачі Голєвої "знесла" будку Москвича на Рівненській, де загинула жінка)??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте без флуду, а по темі. Якщо щось маєм то викладаєм!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ввечері переходила місток через Сапалаївку навпроти "Естету". Якась ПАДЛЮКА зняла люк. Просто яма просто посеред місточка (!). Тож скалічитися можна так, там дітей повно ходить до школи, та і дорослі - теж. А старші люди, які не добачають, можуть зачепитися і вбитися - це ж дорогою до поліклініки. А 15-80 постійно зайнято. :(

Додзвонилася пізніше до міськради. Повідомила. Вчора ввечері проїжджала повз місток - люк ЗАКРИТО. Дякую міськраді (мабуть).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...