nickel Опубліковано 13 Листопада, 2011 в 12:09 #1 Опубліковано 13 Листопада, 2011 в 12:09 Наразі освоюю альтернативну прошивку CHDK (Canon Hacker's Development Kit) на фотоапараті Canon PowerShot A590 IS. Тепер ця мильниця може зберігати фотографії без стиснення в форматі RAW (зєркалка хулє ), можу читати електронні книги, можу грати в іграшки, їх не багато, всього 4 шт., але якщо врахувати що апарат не підтримує java-додатків, то це вже щось. Зараз тестую скрипт, який перетворює апарат на камеру спостереження, поки що в режимі фото - фотографує як тільки в камері з'являється рухомий об'єкт, з відео є проблеми, тому хотілось би з кимось про це побалакати. Після цього планую налаштувати з А590 вебкамеру. Ще хтось на борді юзає альтернативні прошивки і скрипти? п.с. Маю декілька скриптів "детекторів руху", є русифіковані і англ., є скрипти, які спеціально створені для фото блискавок: апарат спочатку фокусується, а при появі блискавок робить знімок, реакція досягає 100-120 мсек, а є звичайні детектори, які починають фокусуватись при появі руху. Хто б допоміг розібратись з ними досконаліше, бо супер складного там нічого немає, всього декілька рядків скрипту.
oSs Опубліковано 13 Листопада, 2011 в 16:18 #2 Опубліковано 13 Листопада, 2011 в 16:18 є таке для зеркала, сам ще не пробував =)
Ko3bMa Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 13:10 #3 Опубліковано 23 Листопада, 2011 в 13:10 пробував багато чого на а590, зараз перевіряю те ж саме на а620 при бажанні можна поділитись досвідом
Andruha_gpz28 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:09 #4 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:09 А620 шикарний фотік був, шкода, що зняли з виробництва. А ця альтернативна прошивка ніфіга і не прошивка, бо рідну прошивку вона ніяким боком не чіпає, просто запускається з флешки і дещо розширює можливості фотоапарата. Я її випробовував ще на А510, коли він був суперсучасним девайсом. ) Але скажу, що цікавого там для мене було тільки RAW і нормальна індикація заряду акумуляторів. Юзать фотік в якості читалки книжок, вебкамери чи тетрісу то не мій вибір.
Ko3bMa Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:22 #5 Опубліковано 1 Грудня, 2011 в 21:22 Юзать фотік в якості читалки книжок, вебкамери чи тетрісу то не мій вибір то гепнутись макітрою можна якщо читати з фотіка книжки 0_о а в прошивки багато плюсів. з них користуюсь брекетингом і РАВ, інколи ручна витримка. автоматичний брекетинг по глибині фокусування - нормально, не?
Ko3bMa Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 13:04 #6 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 13:04 http://chdk.wikia.co.../UBASIC/Scriptshttp://chdk.wikia.co...ategory:ScriptsКеп, ти?
Shkoder Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 16:23 #7 Опубліковано 2 Грудня, 2011 в 16:23 я на Canon PowerShot SX1 (тот, который сейчас продаю) пробовал - так было сначала впечатление, что получил новую камеру вдвое круче, чем была брекетинг, гистрограммы, RAW - как раз то, чего не хватало в камере. и быстрый проц это все шустро исполняет. так что владельцам Canon очень рекомендую такой апгрейд кстати о книжках. забить себе в камеру какие-то полезные заметки, рекомендации - это весьма полезно. так что чтение текстовок - тоже большой плюс
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.