Перейти до змісту

Допоможіть підібрати Android-смартфон

Рекомендовані повідомлення

Новий

Комунікатор HTC A8181 Desire Brown (4710937340044) Snapdragon™ 1GHz, 512 Mb, 576 Mb, microSD, 3.7"WVGA (480 x 800) SuperTFT, WiFi b/g, Bluetooth 2.1, GSM/GPRS(850/900/1800/1900MHz), FM радио, GPS, 5.0Mpix з автофокусом, Android OS, v2.1 (Eclair), Li-Ion 1400 mAh, 119 x 60 x 12 mm, 135g, FM

Ціна 3220

Гарантія 1рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 89
  • Створено
  • Остання відповідь

Андроїдами не користувався, тому прошу поради. Основний критерій вибори - розумна якість за розумну ціну. Конкретним моделям і маркам пріорітету не віддаю. Камера ролі не грає. Хочеться щоб функціонал був добрий.

Хто що може порадити?

Камера ролі не грає__ оце зря якщо в смарті стоїть камера 5мег і більше, то це значить що проц Qualcom буде дружити майже зі всіма кодеками що відтворюють відео потік. А відео програвачі це вже обгортка для цукерка.Так що на камеру увагу полюбому треба звертати.А на рахунок проца то дивись де стоїть Qualcom проци вони дезе шустрі і супер працюють в 3G мережах при відео дзвінках і передачі і обробці потокового відео.А акщо треба --(Хочеться щоб функціонал був добрий)- то краще взяти нетбук!!!!!!!,є такі в яких під кришкою акумолятора стоїсть 3G модем тобті інтернет підрукою а щоб звонити купити простого мобільного телефона.Думка саме моя і я нідочого не спонукаю, просто ми поки що СЕЛО!!!!! без покриття халявного вайфай інтернету хіба що гонитися за ним по барах а накрайняк десь в центрі зловиш мережу або поставити вдома роутер якщо є провідний нет,ще варіант плати бало, а його треба буде плати купу, операторам мобільного інтернету, АНТРОЇД це--- Лінукс + Гугл а між ними віртуальна машина ака і звеця АНДРОЇДОМ-- одже треба купу софта ставити як платного так і безкоштовного. Кажу так бо юзав купу смарфонів, андроїд це прикол ,але орієнтований на КОРИСТУВАЧІВ ІНТЕРНЕТУ.ААА чуть не забув і ще одна осибливість смартів чим більша частота проца тим менша його автономність!!!!!!! зважай на це на данний моент ідеальний варіант проц 800 або 1000 гігагерц, ну і розмір опори 512 мегабайт.Удачі з покупкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж шукаю смарт на андроїді - зупинив свій вибір на xperia arc (або xperia arc s). Хтось може привезти з Польщі? Можливо хтось поділиться враженнями - доки ще не купив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив собі такий: http://www.computeruniverse.net/products/e90424577/motorola-defy-android.asp

Але ще поки в Німців )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ідеальний варіант проц 800 або 1000 гігагерц

і на 100500 терафлоп ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просю пардону в ТС, але вважаю занадто важливе моє питання для окремої теми.

Також вибираю собі відроїд. Вагаюсь між даними моделями (у порядку спадання ціни)

- Motorola Bravo

- HTC Hero

- HTC Magic

Різниця в ціні 300-400 грн. Хто має досвід керування даними апаратами, підкажіть. Сам тільки "спригнув" з Symbian, досвід спілкування з зеленими чоловічками на тверезу голову не маю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як виходити з того, що два рази людина щаслива( коли купує телефон, та коли продає його) -то дехто довго щасливим не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дехто тільки "острить" і офтопить вміє :0001: .

Nokian, краще б діло сказав. Ти ж спец по телефонах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В продажі телефонів виробник притримується принципу ,,Тік -так,, тобто на тік йде кардинальне оновлення моделі, на так -легкий рестайлинг з метою утримування попиту на сталому рівні.

Приміром айфони 3дж ,4 і відповідно 3джС та 4С.,або НТС дизайр та дизайрС

Якщо С ки сьогоднішній день, 4 ки та просто дизайри вчорашній- то оці герої та магіки позавчорашній.

Коли купуєш мобілку просто для дзвінків то це не так важливо, а от брати смарт позавчорашнього дня?

Це ж не авто для початківця, яке не шкода розбити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також вибираю собі відроїд. Вагаюсь між даними моделями (у порядку спадання ціни)

- Motorola Bravo

- HTC Hero

- HTC Magic

Різниця в ціні 300-400 грн. Хто має досвід керування даними апаратами, підкажіть. Сам тільки "спригнув" з Symbian, досвід спілкування з зеленими чоловічками на тверезу голову не маю.

Бери Galaxy S i9000 !!!!!!!!!!!!! апарат звір і вони вже потроху дешевшають,. краще взяти дорожче раз і надовго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і9000 вже з місяців два нових нема.Бв в хорошому стані від 2000 до 2500.Досить хороший на ці гроші.Самсунг тепер продає і9001.і9003 -урізані версії на хвилі успіху 9000.

Ну і і9100 ,правда в нас на ньому прикручено 150 дол.зверху від Європи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і9001 чим урізаний проти і9000, дозвольте поцікавитись? 1й дезайр цілком в строю, мені наприклад, практично рік часу, цілком вистачає 1 ггц проца, 576 озу, 5мп камери, блутуса з вайфайом та gps. Вибачте, але відвалювати купу бабла зверху бо там 1,2 ггц і 768 озу і на 0,6 інчів більший екран, ну то як кому дано...На таких людішках маркетологи збирають вершки, тобто над-прибутки, в 1 чергу стосується яблочників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Motorola Bravo

- HTC Hero

- HTC Magic

Краще візьми щось на Тегрі. Дуже шустро і енергоспоживання адекватне. Коротше я тепер тільки на ній, тай за нею майбутнє!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще візьми щось на Тегрі. Дуже шустро і енергоспоживання адекватне. Коротше я тепер тільки на ній, тай за нею майбутнє!

Тільки вот проблема в тому, що жоден з них не входить в ціновий діапазон топікстартера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо знайомий зможе привезти з Польщі, то візьму собі HTC Desire. Пишуть, що чудова модель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо - wildfire - дєньгі на вєтєр.

Не согласен, майже рік користуюсь і лише позитивні відгуки, і про андроід враження не зіпсоване і експлуатується апарат по повному. (телефон, плеєр, інтернет, +купа інстальованого іншого потрібного і непотрібного дрібязку, а також GPS (досить навіть зручно), і навіть як WiFi роутер використовую часом. )

от порівняння http://hotline.ua/mo...s=178251-190191 (сорі, хотів вставити гіперссилку по людськи, але шото не працює)

а та різниця в дисплеї та процесорі повністю компенсовується різницею в ціні більше як 1000 грн.

Моє имхо, до 200$ Wildfire оптимальний варіант андроід апарата, і в руку він зручно лягає.

Звичайно якщо є бажання і можливість потратити більше $ , десь 350-450 , то буде дуже таки достойний апарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, а що скажете про смартфони під брендами МТС та Київстар, котрі активно починають продаватися?

http://www.kyivstar.ua/mm/phones/

http://www.mts.com.ua/ukr/mts_phones.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, а що скажете про смартфони під брендами МТС та Київстар, котрі активно починають продаватися?

http://www.mts.com.u.../mts_phones.php

Кітай)

більше нічого про них неможу сказати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки вот проблема в тому, що жоден з них не входить в ціновий діапазон топікстартера

Ну так.

Хоча мені вдалось собі взяти Атрікс і вписатись в ціновий діапазон. Тепер планшет точно тільки на ТЕгрі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепробовал несколько телефонов на андроид, Самсунг, и HTC, остался с HTC desire, при активном юзании звонков батарейка держит стабильно 2-е суток. Живые обои не глючат, Асфальт 6 идет практически хорошо. В интернете сидеть удобно. Надежный телефон и рабочая лошадка одним словом. Рекомендую.

http://www.mts.com.u.../mts_phones.php

Их можно покупать если совсем не знаешь Андроид ОС, так, на пару месяцев для оценки преимущества ОС перед другими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to nd_

Якщо порівнювати, то потірбно брати рівні умови, а не вихоплювати діаметрально протилежні пропозиції, хай буде той же самий хотлайн , порівняйте максимальні ціни, мінімальні або ж середні, вийде якраз різниця про яку я писав.

А якщо пошукати то я впевнений що ТС знайде сьогодні дану модель до 200$, я свій придбав в лютому 2011р. за 1900 грн., новий з гарантією 6 міс., там же по моїй наводці купував знайомий кілька місяців пізніше за 1600 грн. (до речі теж апаратом задоволений). А Desire новий за 240$ думаю буде знайти дуже не просто. Крім того дизайн Desire А8181 вже мяко кажучи виглядає на "позаторічну нокію" а Desire HD чи Desire S це вже трохи дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

остался с HTC desire, при активном юзании звонков батарейка держит стабильно 2-е суток.

Яка прошивка встановлена?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не стільки прошивка важлива, як те як активно юзається апарат.

Бо скажімо включені одночасно GPS, Wi-Fi і активний дисплей - акум за декілька годин висадять.

Я якийсь енергоощадний режим - ondemand чи powersave - котрий приторможує процесор в простої - дасть навпаки кілька годин приросту в стендбай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не стільки прошивка важлива, як те як активно юзається апарат.

Бо скажімо включені одночасно GPS, Wi-Fi і активний дисплей - акум за декілька годин висадять.

Я якийсь енергоощадний режим - ondemand чи powersave - котрий приторможує процесор в простої - дасть навпаки кілька годин приросту в стендбай

Явно гон. В мене постійно включений Блютуз, ГПС, Вафля + вихід в нет при потребі будя-якої програми. Прицьому вафля постійно законекчена на роботі + дома. Usage пише що вони жруть 3%. Інше діло якщо ними активно користуватись. Вайфай не менше 4-5 годин протяне в режимі жорсткого торента, ГПС перевірено десь на 4 год вистачає. Ну а блютуз то майже не впливає, стерео-гарнітура принаймні.

Апарати Motorola defy, droid 2 global, Atrix.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...