Перейти до змісту

Розгон процесора на мобільному телефоні

Рекомендовані повідомлення

натрапив випадково на тему про розгін процесорів у моб. телефонів. наприклад у Xperia X8 люди пишуть що розганяли процесор с 600 до 750+. хотілось би почути вашу думку на цю тему. варто це робити чи ні , як це впливає на телефон.

можливо хто робив. відпишіться)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене на оптімусі стоїть на 800 з 600 на кастомній прошивці.. замітно шустріше телефон працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[extract]Согласно опросу, проведенному аналитиками Wireless Data Services, 14% звонков в службы технической поддержки были связаны с аппаратными проблемами Android-телефонов. Этот же показатель для Windows Phone составил 11%, iOS — 7%, BlackBerry OS — 6%. Общая стоимость возврата неисправных Android-аппаратов и их ремонта может обойтись сотовым операторам в 2 млрд долларов ежегодно.

Исследование охватило 600 тыс. звонков в европейские, северно-американские, южно-африканские и австралийские центры технической поддержки в период с июля 2010 года по август 2011-го.

Чувствительность Android-изделий к поломкам связана, возможно, с их открытой архитектурой и множеством путей, которыми операционная система реализуется и затем разворачивается. Операторы хотели бы организовать поддержку Android-девайсов по аналогии с iPhone или BlackBerry-коммуникаторами — бесшовно и прозрачно, но они не подготовлены иметь дело со смесью различного оборудования и ПО. Использование недорогого оборудования, всевозможного фирменного программного обеспечения и разнообразных процедур доставки Android-обновлений — всё это плохо сказывается на жизненном цикле телефонов с Google-платформой.[/extract]

Не варто захоплюватися, виробник розрахував потужність наперед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вмене на кастомній прошивці 710 з 600 робить шустріш і навіть здається батарея довше стала тримати хоча незнаю як таке може статися )

я так розумію шо в андроїді частота cpu занижена софтверно а це просто свого роду cpufreq ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вмене на кастомній прошивці 710 з 600 робить шустріш і навіть здається батарея довше стала тримати хоча незнаю як таке може статися )

В кастомних прошивках по іншому налаштовано роботу процесора, в простої він працює на мінімальній частоті і при потребі збільшує її. Від цього і економія заряду батареї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кастомних прошивках по іншому налаштовано роботу процесора, в простої він працює на мінімальній частоті і при потребі збільшує її. Від цього і економія заряду батареї

вмене в кастомній прошивці вказується мінімальна і максимальна частота але максимальна частота подефолту стоїть зовсім не максимальна. мені інтересно коли я підвищую максимальну частоту я просто змінюю параметри роботи cpufreq чі це оверклокінг як на pc, якшо перше то небачу нічього страшного в підвищенні частоти на телефоні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оверклокінг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оверклокінг

ооок а як можна розігнати проц прямо з самої ос ??? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гм... дуже цікаво. просто я замітив що в мене телефон сам обновлює андроід. і здається більше починає думати....особливо це замітно в іграх раньше гра нормально шла а тепер підвісає. якщо розігнати процесор ця проблема пропаде як вважаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема повинна зникнути, але з іншої сторони розгін процесора збільшує використання енергії, більше гріється сам процесор, якщо збільшити забагато будуть зависання через перегрів, ну і не виключено, що звірушка просто помре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгон процесора на мобільному телефоні

цікавить розгон 50 Mhz проца на сонеріку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось може написати послідовність подій?)) хочу попробувати саме апарат у мене такий. Xperia x8 до якої частоти порадите його розігнати??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось може написати послідовність подій?)) хочу попробувати саме апарат у мене такий. Xperia x8 до якої частоти порадите його розігнати??

Почитай відповідну тему на 4pda http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=193410

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за тему))) розігнав до 730 побачим результати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...