kotykS Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:22 #1 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:22 Курю сигари і шукаю однодумців, які також цим займаються в нашому місті. В Луцьку є аж три (!) табакерочки від Фортуни, отже, торг іде, люди купують. Сам якось бачив біля Епіцентру пару похилого віку (дідусь+бабуся), які сиділи на плетених стільцях і курили сигари. Я сам уже більше року цим захоплююся і бачу в тому великий кайф. Уже спробував, ну, більшість країн-виробників. Куба, Домініканська, Гондурас, Нікарагуа, Месика, навіть (псевдо)Німеччина . Та виробників є багато. Отже! Що ви курите? Які формати? Яким країнам надаєте перевагу? Де ви курите? Як ви курите? З чим? Чи берете якийсь алкоголь? Чи любите закриті приміщення? В яких закладах? Де купуєте? Чи бували в київських деЛюксах? Давайте знайомитися.
Dream Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:25 #2 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:25 Можна додати голосувалку з пунктом "Не курю і вам не раджу"?
4iter Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:47 #3 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:47 може трохи не по темі, проте .... курю рідко, в основному під алкоголь. Траплялися часом сигари і дешеві і дорогі. Особисто для себе кайфу в сигарах не знайшов, бо курю виключно взатяг, і дві-три затяжки міцної сигари валять з ніг :-). Тому обрав для себе сигарети типу КептенБлек (які вже не продають), і МакБет (які вже теж пропали). Таку викуриш, кайф відчуєш, і наступну не скоро потягнеш. На даний час хочу спробувати ароматні "табаки" в електронній сигареті. Вот так вот ...П.С. Якщо хтось бачив, чи може привезти МакБет пару пачок, з вишневим ароматом - буду дуже вдячний за інфу..
kotykS Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:58 Автор #4 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 09:58 Звичайно! Так і кінь може впасти!)) Сигари не треба затягувати в легені.
4iter Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 10:02 #5 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 10:02 тому я їх і не курю, більше двох тяг :-). Сигари не треба затягувати в легені. Взагалом я підтримую думку, висловлену на одному форумі:"А вообще говорят, что сигарами и даже сигариллами не затягиваются. Признаться, мне в таком случае сложно понять удовольствие от их курения, так как я считаю вдыхание дыма в легкие самой приятной частью процесса."
kotykS Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 10:47 Автор #6 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 10:47 "...я считаю вдыхание дыма в легкие самой приятной частью процесса."Цілком зрозуміло! Адже сигарети не мають смаку. Я вважаю найбільш приємною частиною процесу - відчуття смаку сигар! Повірте, навіть у сигарах є десертні варіанти, в яких відчуваються солодкі нотки. Це так як вино - якщо сигарами не смакувати, то навіщо їх курити? Перші півроку моє куріння сигар трималося на чистому ентузіазмі та цікавості. Це вже потім стали відкриватися смаки й розуміння. Смак сигари одразу каже, для чого вона більше підходить - післяобідній короткий варіант, десерт, для вечірнього відпочинку... Кожна сигара, для початку, має загальні відчуття: кислувата, солона, солодкава, ніяка, ... . Розкривається букет: трав'яні нотки, дерев'яні, земельні, горіхові, невпізнавані, ... . В процесі куріння сигара може змінювати смак та міцність. Основне, звичайно, залишається.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.