Перейти до змісту

Продам оригінальні домкрати

pmk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам оригінальні домкрати з бусів Ford Transit Maxi та Fiat Ducato Maxi. 100грн за штуку. Стан класний.

8aa66ae30130.jpg

61456ede128d.jpg

9edac4f81997.jpg

56434c93f7f9.jpg

e9631ff822ce.jpg

8c74bf055f61.jpg

99196605dd2b.jpg

Опубліковано

заберу один з них

який піде на kangoo?

в суботу в другій половині дня

контакти скинь в пм

ніякий!

в кенго він специфічний і ставиться лише в конкерному місці, інакше можна погнути поріг

мені вже специ міняли на шиномонтажі що ввігнули, з тих пір міняю сам

Опубліковано

Для форда заберу, как раз искал.

ЗЫ и да - народ, а что вы бронируете специфические вещи? У домкратов разные посадочные площадки.

"Продам дешево лампы габаритов на Ивеко. - БРОНИРУЮ!!!11 а они в настенный светильник подойдут?"

Опубліковано

zluden' забирає з Дукато. difoto з Форда так як перші зарезервували. Я думаю що будуть ще.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ось де діваються домкрати з запасками, з машин які везуть з Європи. :_09:

З.І. два місяці назад, купили з кумом машину в Голандії, то через тиждень привезли лаветчики без запаски, домкрата і двох запасних ключів, щей умудрились злить всю солярку.

З.І.І. Виправив, а то на емоціях трохи написав.

Опубліковано

Ось хто краде домкрати з запасками, з машин які везуть з Європи. :_09:

З.І. два місяці назад, купили з кумом машину в Голандії, то через тиждень привезли лаветчики без запаски, домкрата і двох запасних ключів, щей умудрились злить всю солярку.

Ти трошки думай що і кому пишеш. Я з жодної з своїх машин ніколи нічого не виймаю і вважаю це низько і не порядно. Зараз продаю дві машини,прийди і подивись комплектацію. Івеко в мене ніколи не було,а це з нього оригінальний домкрат в комплекті, яким мені розрахувалися за одну послугу гонщики.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...