Перейти до змісту

Свавілля Влади: Ще один крок до країни-тюрми

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Протиукраїнська влада дає 4 роки ув'язнення за вебкамери тощо. Це засіб поневолити людей та залякати людей від відео запису щоденного свавілля бандитів/влади.

Опубліковано
Нами вилучено понад 7000 (СІМ ТИСЯЧ) пристроїв прослуховування та відеонагляду ... отаких дрібних, про які ви сьогодні казали, ... на суму близько 350 000$ (ТРИСТА П’ЯТДЕСЯТ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ!!!)(

Акуєнна математика. Я, б...ть, навіть не знаю, що на це сказати.)

Опубліковано

Є тема вже про цей закон. Журналюги як завжди роздувають з мухи слона.

Коментарі з цього приводу.

"Конституційний Суд України виходить з того, що фактичні дані про скоєння злочину чи підготовку до нього можуть бути одержані не тільки в результаті оперативно-розшукової діяльності уповноважених на це осіб, а й випадково зафіксовані фізичними особами, які здійснювали власні (приватні) фото-, кіно-, відео-, звукозаписи, або відеокамерами спостереження, розташованими як у приміщеннях, так і ззовні. "
Опубліковано
Нами вилучено понад 7000 (СІМ ТИСЯЧ) пристроїв прослуховування та відеонагляду ... отаких дрібних, про які ви сьогодні казали, ... на суму близько 350 000$ (ТРИСТА П’ЯТДЕСЯТ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ!!!)(

Акуєнна математика. Я, б...ть, навіть не знаю, що на це сказати.)

гм... 350 000$ / 7000 = 50$ в середньому за штуку. Як на мене це реальні цифри =)

Опубліковано

Оцим роз'ясненням КСУ зробив класну послугу Кучмі по справі Гонгадзе (для чого це і робилось, коли СБУ подавало відповідне подання до КС) і "ведмежу послугу" усьому суспільству. Тепер українці не зможуть використовувати в якості доказів відео при розмові з дайцями та ін. працівниками правоохоронних органів. Крім того, тепер відео при пограбуванні банку/магазину - так само не можна спиратись на це як докази. Тепер треба докази людей, а з людьми в нас вміють працювати - що досудове слідство, що обвинувачені/підозрювані. Можна, звичайно, провести аналогію в США, але там до такого абсурду не доходить. В Штатах процес виписаний до дрібниць. Там суд не приймає в якості доказів такі докази, які були добуті правоохоронними органами незаконним шляхом, в т.ч., без санкції суду чи з іншим порушенням процедури.

Одним словом, КСУ додав і розширив права правоохоронним органам та урізав права простих громадян. Як завжди, в нас нормативні акти (принаймні, їх переважна більшість) приймається в угоду когось/чогось, а не заради країни чи суспільства та благ в цьому суспільстві.

Покращення... Покращення... Покращення... Покращення...

Опубліковано

Вчора відвідав у столиці щорічну міжнародну виставку "БЕЗПЕКА - 2011" - 99 відсотків якої було присвячено відеонагляду.

Відео рулить ! Причому у всіх його законних проявах.

Підстав для істерики ніяких немає !

Опубліковано

Речь идет о средствах видео и аудио наблюдения, которые относятся к классу шпионских, а их отношение к таковым определяет специальная комиссия, которая тоже делает оценку согласно утвержденного регламента, нет ничего особо страшного, хотя и не приятно.

Просто теперь видео и звук с собственно ручно склепанных систем видео наблюдения и охраны на базе вебки, цифрового фотика и прочих девайсов не будет выступать доказательством чего-либо в суде. Все делается на руку специальным структурам, которые устанавливают специальные сертифицированные системы наблюдения и охраны. Говоря простым языком, на всем нардепы хотят иметь свою долю, даже на личной жизни и безопасности граждан. :)

Опубліковано

То-есть если я шёл по тротуару и меня просто так (за плохой взгляд) отпизд.л мент , своей полосатой палкой, при этом я кровавыми руками заснял всё на видео --- это будет ОГОВОР мента, так как свидетелей нет, видео не считается доказательством, а я хосоруко-хромой-калека ШЁЛ УПАЛ и всё придумал. ЗДОРОВО! ВО как! Жить стало веселее.......

Опубліковано

to Tolik_lt: Ну допустим снимать буду не я, а левый прохожий --- который не захочет быть свидетелем. Единственное что тебе останется это действительно, бежать, бежать, бежать, если до этого тебе ноги не сломали --- по тому как ВРЕЗАТЬ - это уже будет СОПРОТИВЛЕНИЕ властям - и за это СТАТЬЯ.

to Dream: Не понял? Какая цитата? Я это смодулировал...........

Опубліковано

to Dream: Не понял? Какая цитата? Я это смодулировал...........

та ржу я, просто ржу.... :0011:Ви пробували читати статтю Дорожнього контролю?

Опубліковано

Воістину: завжди були, є і будуть люди, які хочуть бути найоб... обдуреними - обдуреними не стільки кимось, скільки самим собою.

Опубліковано

Гарна ілюстрація "чув дзвін..."

Тепер та половина укрінету, яка вміє читати, буде втішати

ту половину, яка вміє почути щось :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...