zaHARE Опубліковано 10 Травня, 2007 в 17:59 Поділитися #1 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 17:59 Народ,после беседы со знакомыми технологами о том какой нам в Луцке хлеб продают,дико захотелось купить хлебопечку.Чтоб самолично,без проблем,с пылу,с жару.Мож хто уже имеет так посоветует чего?Хорошая ли штуковина? Вкусный ли хлеб? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 10 Травня, 2007 в 18:23 Поділитися #2 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 18:23 В мене є міні пекарня яку привезли з штатів. Само собою прийшлося робити на неї понижуючий трансформатор (з 220 на 110 в) Там до неї додавалася книжка з рецептами, в якій є 7 видів хліба і тісто. Хоть пекарня купили з років 5 назад, але тамє таймер, тобто можна виставити так, шоб зранку коли встаєш, був теплий хліб. Чорний в ній шось погано виходить, а от білий дуже навіть нічого. Але з мінусів є те - шо вона трохи шумновати робить. Хто погано спить, зразу просинається. (от як мій батько). Почала вона десь в 4 години пекти, шоб на 7 був хліб, і вже він не може спати. Взагалі річ непогана, але чесно вона зара в мене на дачі стоїть і припадає пилюкою. Можливо на вихідні попробую хліб зробити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:07 Адміністратори Поділитися #3 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:07 Порядку 100-150$ Хліб виходить супер. Таймер рулить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:21 Автор Поділитися #4 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:21 А какой фирмы брать?Лыжи не хочу,а панас раза в 2 дороже кенвуда.Но интересует функциональность и качество готового продукта Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shinshilk@ Опубліковано 11 Травня, 2007 в 12:35 Поділитися #5 Опубліковано 11 Травня, 2007 в 12:35 в нас стоїть Moulinex. класна штука. в інструкції теж є рецепти. ввечері все засипеш, десь в 6 ранку почне все те змішувати і запікати. зранку прокидаєшся не від звуку будильника, а від запаху хліба... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 14 Травня, 2007 в 18:36 Автор Поділитися #6 Опубліковано 14 Травня, 2007 в 18:36 Ну,купил. Буду пробовать.Кому интересно - результат выложу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 15 Травня, 2007 в 03:50 Автор Поділитися #7 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 03:50 Вот он-первенец!!!!! Замечу-бездрожжевой! Вкус бомба.Ура!!! Советую всем. Хліб з кічкарівки тільки не в мою домівку!!))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
genady Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:09 Поділитися #8 Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:09 Якщо не важко, прохання дати відповіді на декілька питань:1. Який бренд і модель вибрав?2. Де брав?3. Вартість? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:35 Поділитися #9 Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:35 Підтримую - вкажіть пліз кілька параметрів!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 26 Травня, 2007 в 18:17 Автор Поділитися #10 Опубліковано 26 Травня, 2007 в 18:17 Долго рылся в нете, лазил по магазинам(целый день ездил по Луцку !!!!) Вроде как из всех лучший Панас,даже чуть не купил,но потом решил так: У моих друзей зарполата побольше моей в разы и они без понтов купили кенвуд,а не навороченый панас или хитачи,отзывы у них от кенвуда хорошие,тем более,что половины функций мне достаточно. И купил я в Фокстроте - KENWOOD BM-250 вроде 479грн. Если добавить еще 20,то можна взять ту же модель,но с нержавеющим корпусом. Таким образом резюмирую: 1.KENWOOD BM-250-оптимальный выбор. 2-3.Фокстрот-самый широкий асортимент печек(лыж полно но я их не приемлю по сути),самое хорошее обслуживание,цена как с доставкой из Киева. а вот и черненький с сушеными томатами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vishenka Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 12:49 Поділитися #11 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 12:49 щось у вас Тема з хлібопічкою занепала , як успіхи ? що нового готуєте ? можк підкинути пару ідей Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vishenka Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 08:23 Поділитися #12 Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 08:23 І що, невже ніхто більше не пече хліб у хлібопічці ? я тут посиділа, подумала і вирішила вчора для вас щось зробити, такий собі мастер-клас може когось і зацікавить, сильно не пинайте ногами Рецепт в оригіналі "Рыжая завитушка" підходить для любої хлібопічки молоко 250 мл мука 460 гр масло 50 гр цукор 2 ст ложки сіль 1 і 1/2 чл дріжджі 2 ч л закладати відповідно до інструкціі вашоі хлібопічки. в мене так, спочатку молоко потім зверху мука по бокам сіль і цукор , масло кусочками і в середині дріжджі І саме головне, коли всі інгридієнти будуть у відерочку, потрібно включити програму дріжджове тісто ( в мене воно називається для піци, ) і прослідкувати щоб утворився правильний колобок Коли тісто готове викладаєм його на дощечку (чи на стіл) і починаем гратися для початку із тіста потрібно заплести от таку косичку, вона нам потім пригодиться а тісто яке залишилось розділити на дві половини одну половину оставити так як є а до другоі добавити 2-3 ложки томатноі пасти і добре вимішати. це можна зробити в ручну а можна так як зробила я . Так як діло все таки до випічки дійде, я включилі хлібопічку на основний режим і вона в холосту працювала до цього рівня що мені потрібно, ну і під шумок я закинула у відеречко половину готового тіста додала томатну пасту і по ходу чуть чуть муки. Тісто перемішалось прекрасно і стало риженьке дальше цих два різнокольорових куска тіста розділяєм на 4 частини і кожну частинку розкачуем на такі от приблизні полоски на білу полоску викладаем риженьку полоску і скручуєм такі 4 рулетики ці рулетики складаемо у відерко для ХП але без мішалки, іі витягаем , два знизу і два зверху, а по середині викладаєм нашу косичку , для краси і поміщаем наше відерочко в хлібопічку в той момент коли вже по програмі тісто замісилось і почало підходити, воно якраз підійде і перейде до випічки саме. На цьому можна і забути про хліб приблизно на дві години, а можна, перед самим віпиканням верх помазати збитим яйцем і посипати наприклад конжутом ( в мене не було під рукою , нажаль ) через деякий час получиться от такий хліб і в розрізі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 16:58 Автор Поділитися #13 Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 16:58 Ай маладца!!!!Класно.А я перейшов на хліб на натуральній(живій заквасці).Експериментально один буханець в мене пролежав 2 місяці і був як свіженький.Крім того зараз яблук повно,то майже на кожні вихідні печу шарлотку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.