illyay Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 17:06 #1 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 17:06 Ми створюємо сайти від 300 грнсайт
whois Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 17:43 #2 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 17:43 це дитина в ms word'i робила? УЖОС, не позорьтесь... таке і "по синьке" захочеш-не придумаєш хоча, можу здогадатись нащо Вам потрібні 300грн.
mula Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 18:24 #3 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 18:24 мдя сайтік улибнув )))
gen552 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 19:17 #4 Опубліковано 21 Жовтня, 2011 в 19:17 це дитина в ms word'i робила? УЖОС, не позорьтесь... таке і "по синьке" захочеш-не придумаєш хоча, можу здогадатись нащо Вам потрібні 300грн. Навіть якщо і дитина, то це краще, ніж в ігри грати з ранку до ночі. Але 300 грн. на такий сайт це забагато. Максимум 70-100 грн. І то тільки тому що дитина справді намагається займатися користною справою. Головне працювати над собою. А подібний сайт більш підійде продавцям Варшавського ринку. І то не стільки для продажі своїх товарів, скільки просто зайти та глянути чим торгують, щоб дарма не швендяти по тому ринку. Хм... Гарна ідеє в голову прийшла. Зробити портал Варшавський ринок, та продавати по дешевці сторінки підприємцям. Все рівно дядя Вася з бинзопилами не буде платити 2500 грн. за сайт. Він йому не потрібен. А так 30-50 грн. за одну сторінку може і не пошкодує. А що, прикольно. Зайшов на сайт www.vr.lutsk.ua. Глянув те що треба. Взнав ціни. Побіг на ринок, одразу по потрібних точках. Скупився. І час з економив. ЗІ/ Вибачайте вже за офтоп.
Snig Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 20:54 #5 Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 20:54 Почитати ще кинжок 10-20, подивитись 1-2 тисячі сайтів, зробити 30-40 тестових сайтів для себе і заєбок буде. Тимбільше час є, 27 декабря 1995 г.Пропоную почати з Ководства, хто напише шо це баян і непотрібщина - пнх, для першого чтіва саме то.пнх - Пожалуйста Не Хамите
skinik Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 21:30 #6 Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 21:30 Ужас. Вже краще робити сайти на готових темах, там хоч дизайн нормальний
agentik Опубліковано 23 Жовтня, 2011 в 12:37 #7 Опубліковано 23 Жовтня, 2011 в 12:37 ну почав робити)))супер вже щось є краще ніж бухать і нифіга не робитьголовне мати терпіння і все вийдеГоловне чогось хотіти і щось підняти
MACCEN Опубліковано 24 Жовтня, 2011 в 20:45 #8 Опубліковано 24 Жовтня, 2011 в 20:45 Сайти варшавки а смисл?? Сайт це ж не тільки інформація, а фоткати хто товар буде? А ціни проставляти, а оновляти? Сумніваюсь що хтось буде таке робити, та і щодо шмоток, то є така штука як "спонтанні покупки" пішов купляти штани, купив і сорочку, бо давно таку шукав і гроші якраз були в кишені
kmk Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 14:54 #9 Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 14:54 Мда... Сайт в портфоліо порвав Я так розумію це робилося в програмі "artisteer"? Tехнічна сторона, мало чого варта, якщо хочеш працювати на себе. Мало знати фотошоп, щоб забацати крутий дизайн. І хоч прочитай тисячу книг та подивись ще стільки відеоуроків, якщо таланту немає, дарма час витрачаєш.
Yuraul Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 15:08 #10 Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 15:08 З ТС будуть люди, якщо розвиватиметься.Умнікам: я готовий закластись, що вам ще далеко до його рівня в плані дизайну. П..ть — не мешки ворочать, як то кажуть.
kmk Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 17:31 #11 Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 17:31 З ТС будуть люди, якщо розвиватиметься.Умнікам: я готовий закластись, що вам ще далеко до його рівня в плані дизайну. П..ть — не мешки ворочать, як то кажуть.Розвиватися, це звичайно добре. Просто, краще розвиватися у тому, що краще получається:Бо ж у створенні хорошого сайту бере участь не одна людина: дизайнери, верстальщики, копірайтери, програмісти, сперціалісти з SEO і т.д.
agentik Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 18:27 #12 Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 18:27 З ТС будуть люди, якщо розвиватиметься.Умнікам: я готовий закластись, що вам ще далеко до його рівня в плані дизайну. П..ть — не мешки ворочать, як то кажуть.Розвиватися, це звичайно добре. Просто, краще розвиватися у тому, що краще получається:Бо ж у створенні хорошого сайту бере участь не одна людина: дизайнери, верстальщики, копірайтери, програмісти, сперціалісти з SEO і т.д.Дизайн студія розкрутиться і буде велика кількість спеціалістів, я вірю в це)
MACCEN Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 18:59 #13 Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 18:59 Які тут умніки деякі смішно реально. Для умніків, які тут тіпа там умнічають, подивіться забугорні сайти, деякі сайти взагалі такі, що писали напевно діти в першому класі, і нічого мають великі рейтинги. А студія це одна назва мол які ми тут круті, маюм аж студію по суті, студія сама себе вичерпує, тому що має "костяк" людей які з часом попадають в тупік, починають робити все шаблонно й схожі на ті проекти, що колись робили. Краще і простіше, замовити все окремо, в різних людей, які не пересікаються, дизайн + верстку, головне правильно поставити ТЗ. А не так як деякі ставлять оде, потім "перепілюють" його так що приходиться все міняти людям.
Snig Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 21:44 #14 Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 21:44 Розвиватися, це звичайно добре. Просто, краще розвиватися у тому, що краще получається:Бо ж у створенні хорошого сайту бере участь не одна людина: дизайнери, верстальщики, копірайтери, програмісти, сперціалісти з SEO і т.д.Запамятай: СЕО - спотворює, а не створює, краще туди проектувальника і менеджера вписати.Да і блін, а як поняти шо я не дизайнер? Правильно - взяти намалювати, сфейлитись, намалювати ще 100 разів, сфейлити, намалювати ще 101 раз, а вот потім поймеш сам дизайнер ти чи ні. Я вам атвічаю всьо в пацана нармальна, голавна зараз сємкі не щьолкать у падьєзда.
Serpent Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 22:32 #15 Опубліковано 25 Жовтня, 2011 в 22:32 Як на 15-річного початківця - файний сайт. Мені панорама нічного міста за вікном сподобалася. Краще вже так самому заробляти, ніж клянчити гроші в батьків, або стріляти "пару капеєк" біля кіоска на цигарки.
mehanik Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 09:23 #16 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 09:23 На кожний товар знайдеться свій покупець. Головне, аби в хлопців було прагнення розвиватися.
kmk Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 22:35 #17 Опубліковано 26 Жовтня, 2011 в 22:35 сайти від яких багато користі можуть існувати і без "афігенного" дизайну (н.п: google, ex.ua, rutracker, youtube, і т.д), А шаблонний сайт візитка кому потрібний?+ ссилочки гарних "за бугорних" візиток.P.S: Є ж талоновиті люди)http://www.sensisoft.com/http://www.coolwebmasters.com/flash/1825-35-of-the-best-3d-flash-websites-ever.htmlhttp://www.bornwithdesign.com/#/our-babies/
Romik Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:08 #18 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 20:08 Tехнічна сторона, мало чого варта, якщо хочеш працювати на себе. Мало знати фотошоп, щоб забацати крутий дизайн. І хоч прочитай тисячу книг та подивись ще стільки відеоуроків, якщо таланту немає, дарма час витрачаєш.Повірте, це далеко не так. Абсолютно будь-яка людина може навчитись робити будь-що, доклавши певних зусиль. Як на початківця, то сайт норм. Перші сайти більшості "великих" дизайнерів були в рази гіршими.
kmk Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 22:03 #19 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 22:03 Tехнічна сторона, мало чого варта, якщо хочеш працювати на себе. Мало знати фотошоп, щоб забацати крутий дизайн. І хоч прочитай тисячу книг та подивись ще стільки відеоуроків, якщо таланту немає, дарма час витрачаєш.Повірте, це далеко не так. Абсолютно будь-яка людина може навчитись робити будь-що, доклавши певних зусиль. Як на початківця, то сайт норм. Перші сайти більшості "великих" дизайнерів були в рази гіршими.Припущу Ви праві. Автор якщо розвиватиметься - стане хорошим дизайнером. Але...На sayts.pp.ua мені пропонують: від сайту візитки аж до інтернет магазину та порталу, що включає:- дизайн- верстку під систему керуванням контентом (а як же інакше для інтернет магазину), під яку CMS не вказано... Чи може у нього своя?- підключення, налаштування модулів.а у розділі "розкрутка сайту" мені ще й пропонують:- SEO оптимізація- виведення сайту в ТОП- банерна та контекстна реклама- масова рекламаЯкщо одна людина займається дизайном, налаштуванням модулів, виведенням сайтів в топ - то не варто очікувати що вона зможе розвиватися ( за двома зайцями погонешся ... )
Romik Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 23:04 #20 Опубліковано 29 Жовтня, 2011 в 23:04 Tехнічна сторона, мало чого варта, якщо хочеш працювати на себе. Мало знати фотошоп, щоб забацати крутий дизайн. І хоч прочитай тисячу книг та подивись ще стільки відеоуроків, якщо таланту немає, дарма час витрачаєш. Повірте, це далеко не так. Абсолютно будь-яка людина може навчитись робити будь-що, доклавши певних зусиль. Як на початківця, то сайт норм. Перші сайти більшості "великих" дизайнерів були в рази гіршими. Припущу Ви праві. Автор якщо розвиватиметься - стане хорошим дизайнером. Але... На sayts.pp.ua мені пропонують: від сайту візитки аж до інтернет магазину та порталу, що включає: - дизайн - верстку під систему керуванням контентом (а як же інакше для інтернет магазину), під яку CMS не вказано... Чи може у нього своя? - підключення, налаштування модулів. а у розділі "розкрутка сайту" мені ще й пропонують: - SEO оптимізація - виведення сайту в ТОП - банерна та контекстна реклама - масова реклама Якщо одна людина займається дизайном, налаштуванням модулів, виведенням сайтів в топ - то не варто очікувати що вона зможе розвиватися ( за двома зайцями погонешся ... ) Як можна судити про компетентність по списку послуг? Замовте щось і перевірите чи він(вони) зможуть це реалізувати
kmk Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 07:22 #21 Опубліковано 30 Жовтня, 2011 в 07:22 Tехнічна сторона, мало чого варта, якщо хочеш працювати на себе. Мало знати фотошоп, щоб забацати крутий дизайн. І хоч прочитай тисячу книг та подивись ще стільки відеоуроків, якщо таланту немає, дарма час витрачаєш. Повірте, це далеко не так. Абсолютно будь-яка людина може навчитись робити будь-що, доклавши певних зусиль. Як на початківця, то сайт норм. Перші сайти більшості "великих" дизайнерів були в рази гіршими. Припущу Ви праві. Автор якщо розвиватиметься - стане хорошим дизайнером. Але... На sayts.pp.ua мені пропонують: від сайту візитки аж до інтернет магазину та порталу, що включає: - дизайн - верстку під систему керуванням контентом (а як же інакше для інтернет магазину), під яку CMS не вказано... Чи може у нього своя? - підключення, налаштування модулів. а у розділі "розкрутка сайту" мені ще й пропонують: - SEO оптимізація - виведення сайту в ТОП - банерна та контекстна реклама - масова реклама Якщо одна людина займається дизайном, налаштуванням модулів, виведенням сайтів в топ - то не варто очікувати що вона зможе розвиватися ( за двома зайцями погонешся ... ) Як можна судити про компетентність по списку послуг? Замовте щось і перевірите чи він(вони) зможуть це реалізувати Пропоную судити по роботах в портфоліо!
Oli Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 19:44 #22 Опубліковано 8 Грудня, 2011 в 19:44 мда http://vkontakte.ru/illyay
FreeMeh Опубліковано 11 Січня, 2012 в 09:05 #23 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 09:05 Трохи за рано Ілля в цю сферу по-серйозному заліз. Треба йому ще як мінімум роки 2-3 тихенько вдома вчитись і вдосконалюватись.
Гетто Опубліковано 11 Січня, 2012 в 09:08 #24 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 09:08 Треба йому ще як мінімум роки 2-3 тихенько вдома... тры крапкы... и да... там на сайте есть такое предложение : Реалізація будь-якого білету, завдання.. http://www.youtube.com/watch?v=c-X6brKSH_E
MIRAMAXED Опубліковано 12 Січня, 2012 в 00:35 #25 Опубліковано 12 Січня, 2012 в 00:35 Это шедевр а не сайт! ;D
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.