Перейти до змісту

Вибір нового акумулятора перед початком зими.

Igoryoshek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день! Підскажіть який акумулятор краще купити, якого виробника обрати, емкість, силу струму, мало обслуговуваний чи необслуговуваний. В кого які залишились враження від експлуатації тих чи інших акумуляторів, залишайте свої відгуки.

В мене двигун бензиновий 1,6, акумулятор Fiam 60 а/г, 600 а, вже своє від"їздив.

Опубліковано

Рекомендую ИСТОК! Заводив підгулявший ЛАНОС при -30.

Оригінальний акум при цій температурі не заводив.

Опубліковано
Підскажіть який акумулятор краще купити
Новий(!) котрий зберігався при правильних умовах. ТМ особливого значення не має так як всередині вони практично однакові: свинцеві пластини і сірчана кислота. Собі я взяв необслуговуємого
Опубліковано

Стоїть зараз İnci Akü 60 А/год (не потребує обслуговування). Ніколи не підводив, зимою крутить нормально. Йому вже 4 роки, погіршення ще не спостерігаються. Акумулятором цілком задоволений.

Опубліковано

Добрий день! Підскажіть який акумулятор краще купити, якого виробника обрати, емкість, силу струму, мало обслуговуваний чи необслуговуваний. В кого які залишились враження від експлуатації тих чи інших акумуляторів, залишайте свої відгуки.

В мене двигун бензиновий 1,6, акумулятор Fiam 60 а/г, 600 а, вже своє від"їздив.

На такий об"єм підійде АКБ ємністю 60-62 А/г.Взагалі,акумулятори поділяються на економ клас,стандарт і преміум.При однаковій ємності у них різний пусковий струм і ціна.Якщо автомобіль використовується не часто,буде достатньо економ класу,для звичайної експлуатації підійде стандарт,для жорстких умов експлуатації(таксі і т.п.)треба брати преміум.Якщо бажаєте поставити АКБ,від"їздити 3-4 роки і замінити,беріть такий,що не обслуговується.Якщо бажаєте продовжити життя АКБ до 6 і більше років,купляйте,такий,що обслуговується.В цьому випадку можна точніше провести діагностику і необхідне обслуговування самому чи у спеціаліста.А це обов"язкове заряджання постійним струмом хоча б раз на рік,оскільки генератор тільки підзаряджає постійною напругою і ємність поступово падає ну і т.д.Я вже створював ТЕМКУ ,де пропонував бордівцям такі послуги.Крім того є нові АКБ українського(польська комплектація) і іспанського виробництва.Гарантія 1-2 роки,залежно від класу

Опубліковано

підкажіть, де можна недорого провести передзимову підготовку акумулятора (перевірка і доливання ємностей з рідиною, підзарядка до максимуму) ? :unsure:

Опубліковано

підкажіть, де можна недорого провести передзимову підготовку акумулятора (перевірка і доливання ємностей з рідиною, підзарядка до максимуму) ? :unsure:

колись на сафроні робили на львівській

Опубліковано

Моя попередня Іста відслужила мені 8 років до весни 2010р! (зимою не їжджу)

Теперішня після 2 р бачу, що вже не те :huh:

Опубліковано

Привозьте.(095)586 18 53

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...