Перейти до змісту

Вибір нового акумулятора перед початком зими.

Igoryoshek

Рекомендовані повідомлення

Добрий день! Підскажіть який акумулятор краще купити, якого виробника обрати, емкість, силу струму, мало обслуговуваний чи необслуговуваний. В кого які залишились враження від експлуатації тих чи інших акумуляторів, залишайте свої відгуки.

В мене двигун бензиновий 1,6, акумулятор Fiam 60 а/г, 600 а, вже своє від"їздив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую ИСТОК! Заводив підгулявший ЛАНОС при -30.

Оригінальний акум при цій температурі не заводив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть який акумулятор краще купити
Новий(!) котрий зберігався при правильних умовах. ТМ особливого значення не має так як всередині вони практично однакові: свинцеві пластини і сірчана кислота. Собі я взяв необслуговуємого
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоїть зараз İnci Akü 60 А/год (не потребує обслуговування). Ніколи не підводив, зимою крутить нормально. Йому вже 4 роки, погіршення ще не спостерігаються. Акумулятором цілком задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добрий день! Підскажіть який акумулятор краще купити, якого виробника обрати, емкість, силу струму, мало обслуговуваний чи необслуговуваний. В кого які залишились враження від експлуатації тих чи інших акумуляторів, залишайте свої відгуки.

В мене двигун бензиновий 1,6, акумулятор Fiam 60 а/г, 600 а, вже своє від"їздив.

На такий об"єм підійде АКБ ємністю 60-62 А/г.Взагалі,акумулятори поділяються на економ клас,стандарт і преміум.При однаковій ємності у них різний пусковий струм і ціна.Якщо автомобіль використовується не часто,буде достатньо економ класу,для звичайної експлуатації підійде стандарт,для жорстких умов експлуатації(таксі і т.п.)треба брати преміум.Якщо бажаєте поставити АКБ,від"їздити 3-4 роки і замінити,беріть такий,що не обслуговується.Якщо бажаєте продовжити життя АКБ до 6 і більше років,купляйте,такий,що обслуговується.В цьому випадку можна точніше провести діагностику і необхідне обслуговування самому чи у спеціаліста.А це обов"язкове заряджання постійним струмом хоча б раз на рік,оскільки генератор тільки підзаряджає постійною напругою і ємність поступово падає ну і т.д.Я вже створював ТЕМКУ ,де пропонував бордівцям такі послуги.Крім того є нові АКБ українського(польська комплектація) і іспанського виробництва.Гарантія 1-2 роки,залежно від класу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, де можна недорого провести передзимову підготовку акумулятора (перевірка і доливання ємностей з рідиною, підзарядка до максимуму) ? :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, де можна недорого провести передзимову підготовку акумулятора (перевірка і доливання ємностей з рідиною, підзарядка до максимуму) ? :unsure:

колись на сафроні робили на львівській

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя попередня Іста відслужила мені 8 років до весни 2010р! (зимою не їжджу)

Теперішня після 2 р бачу, що вже не те :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привозьте.(095)586 18 53

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...