Jump to content

Продам ipod shuffle (копія)МП3 плеєри 2Гб (неробочі)15грн

Recommended Posts

Posted

Photo0663.jpg

неробочі (не знаходиться системою), дуже велика ймовірність, що причина несправності в гнізді плеєра.

Продається на запчастини, або під відновлення

Ціна за один 15грн

за 6шт ціна 75грн

0966127518

Posted

плеєр і юсб кабель

за бажання можна докупити юсб зарядку (заряджає і моб телефони, мпз...) =20грн

навушники сіквуд (дуже якісний, чистий звук)25грн

3 в резерві, ще є 3шт

Posted

загалом 5шт зарезервовано. Знайшов ще 5шт...продаж продовжується

0966127518, взавтра з 13-14год на Володимирській вулиці, або після 18:30 в районі Автовокзалу зможу продати мп3.

Posted

В резерв два штука будь-яких, рано відзвонюсь заберу. Мені вони потрібні тільки через акумуляторні батареї що там знаходяться)

Posted

Придбав три штуки, за що автору спасибі.

АЛЕ, у двох із них були потікші батареї, і один плеєр був зажарений, ФАКТИЧНО працює тільки один плеєр.

Системою вони не оприділяються через дохлий контролер.

А так звук досить не поганий.

Posted

Придбав три штуки, за що автору спасибі.

АЛЕ, у двох із них були потікші батареї, і один плеєр був зажарений, ФАКТИЧНО працює тільки один плеєр.

Системою вони не оприділяються через дохлий контролер.

А так звук досить не поганий.

Тому й продавав, як не робочі, сам не тестував і не ремонтував...

flashmax теж дякую за купівлю та інтузіазм в ремонті і без того (на мою думку) мертвих мп3 (всеж таки воскресив одну))), для нього подальші купівлі неробочих мпз будуть вже не по 15, а по 10грн, нагадаю, лишилось (крім зареєстрованих 2шт) ще 5шт.

Posted

Резервую 2. Не бабського кольору.

2 в резерві, білого і чорного рольорів.

Залишилось 3шт, всі рожевого кольору, один за зниженою ціною 10грн, так як на кліпсі не вистачає пружинки

Posted

Ну і толку, як ти не в Луцьку?

Забрав би усьо і разом. При зустрічі.

Як це я не в Луцьку????!!!

я в Луцьку з понеділка по п*ятницю (за вийнятком відряджень 1 тиждень на міс), просто зустрітись можу в певний час, а саме з 13-14 і 18:00-19:25

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

5 шт (рожевого, чорного та білого кольору) неробочих мп3 (2Гб), пробують знаходитись системою, але ПК не визначає їх, як флеш, тільки, як юсб пристрій невідомого походження.

стан на 3+ (боковинки відклеїлись) та 5- (маленькі потертості на значку гучності та next), комплект мпз, юсб кабель

Ціна за 5шт 30грн

0966127518

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...