Перейти до змісту

Продам ipod shuffle (копія)МП3 плеєри 2Гб (неробочі)15грн

kozakd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Photo0663.jpg

неробочі (не знаходиться системою), дуже велика ймовірність, що причина несправності в гнізді плеєра.

Продається на запчастини, або під відновлення

Ціна за один 15грн

за 6шт ціна 75грн

0966127518

Опубліковано

плеєр і юсб кабель

за бажання можна докупити юсб зарядку (заряджає і моб телефони, мпз...) =20грн

навушники сіквуд (дуже якісний, чистий звук)25грн

3 в резерві, ще є 3шт

Опубліковано

загалом 5шт зарезервовано. Знайшов ще 5шт...продаж продовжується

0966127518, взавтра з 13-14год на Володимирській вулиці, або після 18:30 в районі Автовокзалу зможу продати мп3.

Опубліковано

В резерв два штука будь-яких, рано відзвонюсь заберу. Мені вони потрібні тільки через акумуляторні батареї що там знаходяться)

Опубліковано

Придбав три штуки, за що автору спасибі.

АЛЕ, у двох із них були потікші батареї, і один плеєр був зажарений, ФАКТИЧНО працює тільки один плеєр.

Системою вони не оприділяються через дохлий контролер.

А так звук досить не поганий.

Опубліковано

Придбав три штуки, за що автору спасибі.

АЛЕ, у двох із них були потікші батареї, і один плеєр був зажарений, ФАКТИЧНО працює тільки один плеєр.

Системою вони не оприділяються через дохлий контролер.

А так звук досить не поганий.

Тому й продавав, як не робочі, сам не тестував і не ремонтував...

flashmax теж дякую за купівлю та інтузіазм в ремонті і без того (на мою думку) мертвих мп3 (всеж таки воскресив одну))), для нього подальші купівлі неробочих мпз будуть вже не по 15, а по 10грн, нагадаю, лишилось (крім зареєстрованих 2шт) ще 5шт.

Опубліковано

Резервую 2. Не бабського кольору.

2 в резерві, білого і чорного рольорів.

Залишилось 3шт, всі рожевого кольору, один за зниженою ціною 10грн, так як на кліпсі не вистачає пружинки

Опубліковано

Ну і толку, як ти не в Луцьку?

Забрав би усьо і разом. При зустрічі.

Як це я не в Луцьку????!!!

я в Луцьку з понеділка по п*ятницю (за вийнятком відряджень 1 тиждень на міс), просто зустрітись можу в певний час, а саме з 13-14 і 18:00-19:25

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

5 шт (рожевого, чорного та білого кольору) неробочих мп3 (2Гб), пробують знаходитись системою, але ПК не визначає їх, як флеш, тільки, як юсб пристрій невідомого походження.

стан на 3+ (боковинки відклеїлись) та 5- (маленькі потертості на значку гучності та next), комплект мпз, юсб кабель

Ціна за 5шт 30грн

0966127518

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...