Перейти до змісту

45-нм процесори

lu4nik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

все они форева. чем будет яростнее соревнование, круче технологии, тем нам, клиентам-покупателям-потребителям, только лучше.

Опубліковано

Цілком правильна думка, АЛЕ останнім часом відбувається суттєве переваження Інтела над АМД, а 45-нм іще один майбутній цвях. Правда АМД завжди викручувались, хто зна чим воно усе закінчиться. І взагалі молодці вони - так довго триматись проти такого монстра як Інтел. А починали-то колись разом...

А от обєднання з АТІ не пішло на користь не тільки адвансед мікродевайсес, а й усьому компютерному світові - ще один крок до монополізації :closedeyes:

Опубліковано
Хе... 45 нм. це ше так собі... :lopata:

Мені би додому отакий Intel :D

Ти ще краще погугляй ,і прочитаеш шо ядра на рівні і486 ,мелкіх но дофіга . :P

ну загрузиш ти максимум 4 ядра ,і будеш мати максимум Р2.

Опубліковано
Ти ще краще погугляй ,і прочитаеш шо ядра на рівні і486 ,мелкіх но дофіга . :D

шота я не поняв ізложенного :smile3:

Знаю точно шо через пять років проц на 80 ядер піде в серійне виробництво і кожен вдома на такому компі зможе кліпати фільми тіпа голівудських як Спайдермен чи Матриця по власному сюжету за 25 хвилин. І все на номму буде грузитись і буде нормальний максимум.

Опубліковано

Ти ще краще погугляй ,і прочитаеш шо ядра на рівні і486 ,мелкіх но дофіга . :D

шота я не поняв ізложенного :smile3:

Знаю точно шо через пять років проц на 80 ядер піде в серійне виробництво і кожен вдома на такому компі зможе кліпати фільми тіпа голівудських як Спайдермен чи Матриця по власному сюжету за 25 хвилин. І все на номму буде грузитись і буде нормальний максимум.

Нічого, Майкрософт до того часу придумає як перетворити 80-ядерного зайця в черепаху :)

Опубліковано

Закон Мура в дії!

А ще й скоро підтягнуться квантові компютери... Що далі? :smile3:

Опубліковано

Розвиток програмного забезпечення не встигає за розвитком апаратних можливостей. Нам би почати повнісню використовувати те, що вже є, а не гнатися за новими ядрами.

Як на мене, Pentium III на ядрі Tualatin - класний процесор. Зробити б його по більш тонкому технологічному процесі, оптимізувати софт - і тішся собі.

Опубліковано

Головна проблема в тому що зараз зовсім не оптимізовують софт. Особливо це помітно в останніх іграшках. "Краще хай фанат піде нову відяху купить"

Опубліковано

вынужденная оптимизация очень сильно снижает скорость разработки софта -- отлично знаю по себе. но если среда разработчика выбрана грамотно, то какая-то специальная оптимизация и не требуется. при условии грамотных алгоритмов, конечно ;)

Опубліковано

Оптимізовувати можна на різному рівні. На сьогоднішній день не бачу потреба оптимізовувати софт під певний процесор, наприклад.

Краще б більше уваги приділити алгоритмам, їх якості. Багато речей робиться через жопу.

Опубліковано

мда.. сейчас я с теплотой вспоминаю те дни, когда хорошим тоном считалось переписать на ассемблере критические к скорости блоки программы.. правда с тех пор "классические" компиляторы подтянулись и какой-нить сложный сишный код будет выполняться быстрее если его собрать современным компилером, да и что такое ассемблер мало кто помнит. но и пишущих на "классических" ЯВУ все меньше и меньше - в кои-то веки популярны стали вновь трансляторы : .NET, Visual Basic, Java, Perl, PHP (хотя от последних двух скорости особенно не ждут). все это от жиру в плане переизбытка мощностей. я не особенно удивлюсь, если какие-то куски висты написаны на вездесущем, толстом и тормозном дотнете.

Опубліковано

Во це так новинки! Буде цікаво мати дома такий проц і робити власні мультики.. зробити продовження Мадагаскару :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...