Перейти до змісту

Як залочити телефон

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть будь-ласка к вирішити питання

Є звичайний телефон, потрібно щоб приймав тільки одну сім-картку, тобто не картку якогось одного оператора,а саме какртку з одним і тим номером. Оператор мтс,телефон самсунг чи нокія (не памятаю) купувався міс. тому але дешевенький (десь до 300грн.) Просто телефон в дитини,і часто виникають такі ситуації коли просять "дай-но телефон,я свою картку вставлю щоб перезвонити",просто вже дістало... Мож якось прошити чи як? Хто візьметься зробити - Пиво/Сік/"Плата по таксе" :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль неможливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль неможливо

чому так категорично? звідки так дані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мож якось прошити чи як?

Раз телефон все-рівно плануєте "зіпсувати", то, можливо, картку можна запаяти, заклепати, заклеїти, чи щось в тому ж стилі (по ситуації)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В деяких телефонах, є така функція, називаєтся по різному. Але смисл той самий - поки не введеш код, іншу симку не прийме. В нокіях - "настройкі - безпека - рівень захисту - телефон" (присутня не у всіх моделях)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль неможливо

тому що друг ремонтує телефони сказав неможливо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ти, і твій друг неправі. flashmax правильно пише. В багатьох телефонах є така можливість. Полазьте в меню чи почитайте інструкцію користувача, там має бути опис.

Ставиш код блокування і телефон працює з даною сімкою. Хочеш поставити іншу - запитує код.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль неможливо

ну на мой 610й ерик ставиться "лок-код" прям из меню

который спрашивается при включении телефона в не зависимости какая симка

код не ввел - тел не включиш (если ты не ДаркМонк)

p.s. другу привет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лок-код не підходить, бо раз його буде знати дитина то дуж просто в неї його спитати ))) то який смисл? Код потрібен не для того щоб коли вкрадуть то помучились, а щоб не міняли сімки...

Бо вже думаю СДМА купити, шоб тел був без смки, але коли згадаю цю контору....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль неможливо

ну на мой 610й ерик ставиться "лок-код" прям из меню

который спрашивается при включении телефона в не зависимости какая симка

код не ввел - тел не включиш (если ты не ДаркМонк)

p.s. другу привет

передал)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лок-код не підходить

его можно ребёнку и не говорить

если он (ребёнок) не планирует делать вкл-выкл телефону :)

кстати, то ты таким способом хочеш защитится он самого ребёнка?

а я думал от регионалов....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо просто включити-виключити не виймаючи батарею, то код не повинно запитувати.

P.S. Може все-таки ТС вкаже модель телефону чи так і будем продовжувати гадати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лок-код не підходить, бо раз його буде знати дитина то дуж просто в неї його спитати ))) то який смисл? Код потрібен не для того щоб коли вкрадуть то помучились, а щоб не міняли сімки...
На скільки я знаю, можна апаратно залочити на мережу, як роблять оператори, впаяти сімку в картоприймач телефону, не виймеш поки не зламаєш сам апарат, або заюзати смарфон з специфічним софтом.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нащо дитині знати лок-код, якщо його запитує тільки коли вставляється ІНША сімка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо просто включити-виключити не виймаючи батарею, то код не повинно запитувати.

610 спрашивает

даже если сделать "рестарт" телефона то пин не спрашивает, а лок-код спрашивает

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в nokia деяких можна поставити код блокування на зміну сім карти

тобто вставили іншу карту - попросить код.

І нібито (принаймні у мене так), як вставляю назад свою - кода не просить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Може все-таки ТС вкаже модель телефону чи так і будем продовжувати гадати?

Nokia 101, ребенок - девочка, 8лет...

в nokia деяких можна поставити код блокування на зміну сім карти

тобто вставили іншу карту - попросить код.

І нібито (принаймні у мене так), як вставляю назад свою - кода не просить

яка модель,пункт меню...

На скільки я знаю, можна апаратно залочити на мережу, як роблять оператори, впаяти сімку в картоприймач телефону, не виймеш поки не зламаєш сам апарат, або заюзати смарфон з специфічним софтом.

для смартфона ребенок маловат, я вже скоріше впаяю сімку,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в настройках там де захист і безперка (піни і подібна лабуда) в мене є "юлокувати при зміні сім"

це в n95 і в старенькій 6030 теж таке само було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всё верно, в Нокии можно поставить защиту на 1 сим, точнее сказать на 5 сим карт (это так задумано нокией) Ставишь код на запрет смены сим карты. И нокия будет принимать без запроса кода последние 5 карт которые вставлялись (ну разумеется с вводом кода) на эти 5 карт она больше код спрашивать не будет, на остальные (чужие) будет запрос кода :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставте пароль на зміну сім-картки. Топік зверху не читав, вибачайте. Але це найоптимальніший варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме головне -не забути пароль потім, бо ще невідомо, чи він в цій 101 вичитається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всё верно, в Нокии можно поставить защиту на 1 сим, точнее сказать на 5 сим карт (это так задумано нокией) Ставишь код на запрет смены сим карты. И нокия будет принимать без запроса кода последние 5 карт которые вставлялись (ну разумеется с вводом кода) на эти 5 карт она больше код спрашивать не будет, на остальные (чужие) будет запрос кода :)

этот вариант мне подходит больше всего :smile-zachot: я так понимаю,что таким способом можно сделать так что-бы Нокия понимала только одну и вс1,или я не так понял? мне даже 5 карт много, даже не нужно что-бы понимал карту жены,мою карту тупо понимал одну симку которая у ребёнка и всё! DarkMonk- :smile-zachot: и дай ПЛЗ контакты в Пм, созвонимся,о цене я думаю договоримся <_<

Всем спасибо,тему думаю можно закрыть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...