Перейти до змісту

Польша

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Як баччу що хто пише про сигарети, аж зло бере, за кожного довбня конрабандиста приходиться чекати по 15 хв, мало того що без черги їдуть, то ще прикордоннику 5хи мозгі парять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як баччу що хто пише про сигарети, аж зло бере, за кожного довбня конрабандиста приходиться чекати по 15 хв, мало того що без черги їдуть, то ще прикордоннику 5хи мозгі парять.

Через це й питаю - бо ж не контрабандист.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їду до знайомих в гості. Хочу щоб все по бистрому і в межах дозволеного було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна везти 2 пл горілки і 2 пачки сигарет. "Зелений коридор" є, але на ньому, як правило, теж є черга. Так шо по-бистрому не знаю чи вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна везти 2 пл горілки і 2 пачки сигарет. "Зелений коридор" є, але на ньому, як правило, теж є черга. Так шо по-бистрому не знаю чи вийде.

2 пл горілки - по 1л чи по 0,5л ?

Тобто сумарно 1 л ?

Можна докладніше про "Зелений коридор" ? (Куда ставати в яку колейку і що казати ....)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sem, В нас в Ягодині "зелений" коридор від супермаркетів до шлагбауму (права черга), правіше за лісом є інша дорога - там "червоний" коридор, в поляків все навпаки навпаки "зелений" направо, "червоний" на ліво, для впевненості можна запитати в прикордонників або людей в черзі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую ..

А як нарахунок тріщини на лобовому склі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sem, тріщина по опису досить велика, тому її легко побачити, є висока ймовірність того, що з нею можуть завернути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sem, тріщина по опису досить велика, тому її легко побачити, є висока ймовірність того, що з нею можуть завернути.

За скло все ясно. А от як там правельно оформити "Такс-фрі" (чи як ще кажуть полякі- Цло) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Clo (цло) по-польські значить мито, не знаю яке мито можуть оформляти поляки. Про такс фрі можна почитати тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Clo (цло) по-польські значить мито, не знаю яке мито можуть оформляти поляки. Про такс фрі можна почитати тут

Дякую - саме те що треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Доброго дня.. Підскажіть скільки зара вартує Зелена карта (легкове авто) на місяць..і де її краще купувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 злотих для Польщі, 1 місяць, купувати на кордоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...