sobol Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 18:08 #1 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 18:08 На заключинй етап в Дніпропетровськ їдуть: Тимцо, Соболев, Нікітін,Прокопюк.Ще є бажаючі? Їдемо поїздом Ковель-Симферополь.
sobol Опубліковано 13 Жовтня, 2011 в 18:22 Автор #2 Опубліковано 13 Жовтня, 2011 в 18:22 Завтра в 10.40 тим же складом їдемо в Днепр на закриття сезону!!! Удачі НАМ !!!
TreNeR Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 13:26 #5 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 13:26 Судя по рейтингу, я так понимаю, Юра Тимцо выиграл кубок в категории "Мастера 40+"
KO3AKCIPKO Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 13:43 #6 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 13:43 Юра Тімцо респект. Виграв завершальний етап у категорії ветерани. Також добавлю що в ході рейтингу і ще один гонщик набрав одинакову кількість очок і тіки по рішенню суддів перемога та кубок було віддано іншому гонщику. У ньго було забезпечене друге місце в загальному рейтингу. Але але щоб зайняти перше йому треба було приїхати першим а тому гонщику 5 тим..але той приїхав 4-м і як результат така з одного приємна та не дуже ситуація коли наче ось вона перемога, але її віддають іншим. Хоча по емоціям і не скажеш Дуже порадували номерки на гонці. Вважаю що нашим шановним оргам моно теж такі робити якщо людина пройшла попередню реєстрацію. і фото для порівняння. Отак їхав чайник А так чемпіон Звісно що 55 звйняте місце мало приносить морального задоволення. Але скажу що траса там просто бомба. І як не прикро у нас таких немає. Ні у нас є траса..ПЛ класна траса..але зовсім не така.. Я веду до того що не шкодую що поїхав фіг зна куди щоб покататися на байку. Час від часу варто їздити на такі заходи. І я як чайник получив масу задоволення саме від гонки, від тих крутих спусків, постійних торчків на яких дихання збивалось і не було сил щоб на прямих вкрутити. Але й мене не обійшла удача цього дня. В ході лотереї отримав ось такого насоса в подарунок Настрій звісно моментально піднявся на максимальну величину Ще були на старті на халяву ось такі наклойочки Дуже сподобалась та де пише респект і уважуха. Тому висловлюю її: Льоші,Юрі,Соболю.
KO3AKCIPKO Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 20:59 #8 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 20:59 а помню цей спуск..там такий мелкий росколбасик(щось схоже як на марафоні та ділянка де з поля по траві треба було) на стежці а швидкість велика зі спуску..в сідлі висидіти нереально Але завдяки твоїй 29ці все переносилось набагато легше і мякше ніж на полуслікові з 5 атмосферами
Shkoder Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 23:44 #9 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 23:44 огромные вам всем респекты! честно, распирает гордость за Луцк и наших райдеров, как ветеранов, так и новичков
Lexx_Giant Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 13:13 #10 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 13:13 ОТЖЕ !! Тимцо Юра.. головний мехінік "Велоцентру" :D ВІЦЕЧЕМПІОН УКРАЇНИ !!! ВІТАЮ !!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.