Перейти до змісту

ТИМОШЕНКО ЗАСУДЖЕНО НА 7 РОКІВ


drap

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 194
  • Створено
  • Остання відповідь

Для Тимошенко не будуть створюватися спеціальні умови:

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, в разі набуття чинності вироку суду, буде відбувати покарання у виправній установі на загальних підставах.

Про це заявив помічник голови Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко.

"Є установи для осіб, які займали посади в правоохоронних органах, скоїли злочин, і судом призначено відбування покарання у вигляді позбавлення волі. Про високих посадових осіб в законодавстві не йдеться", - сказав він, відповідаючи на питання журналістів, чи існують окремі установи для колишніх посадових осіб, які засуджені.

"На сьогоднішній день про відокремлення такої категорії осіб або створення якихось конкретних установ не йдеться. Це питання не розглядається, у мене такої інформації немає", - наголосив він.

При цьому Андрушко додав, що законодавство визначає тільки одну категорію - співробітники правоохоронних органів, для яких створюються окремі установи.

У свою чергу, начальник департаменту кримінально-виконавчої інспекції та соціально-психологічної роботи із засудженими Державної пенітенціарної служби України Олег Янчук додав, що існування окремих в'язниць для колишніх працівників правоохоронних органів пов'язано з тим, що ці співробітники безпосередньо працювали із засудженими: "Вони їх затримували, засуджували, звинувачували. Тому зрозуміло, що таку людину в загальне середовище засуджених поміщати не можна, бо до неї буде вкрай негативне ставлення".

Подробиці
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцькі депутати звернулись до Януковича з проханням звільнити Тимошенко:

«Ми, депутати Луцької міської ради, висловлюємо незгоду з ситуацією, що склалась в Україні. Переслідування представників опозиції, порушення відносно них безпідставних кримінальних справ, призначення покарань екс-прем’єру України Юлії Тимошенко, у вигляді позбавлення волі строком на 7 років із позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 3 роки, є симптомом кризи демократії в нашій країні», - зауважив Григорій Пустовіт.

В зверненні йдеться й про згортання демократичних процесів, нехтуванням прав людини та дрейф країни до авторитаризму. «Україна прагне до Європейського Союзу, що є природним та закономірним для країни, яка знаходиться в центрі Європи і ставить перед собою амбітну мету влитися у братню сім’ю європейських держав», - заявив секретар Луцькради та додав, що вирок Тимошенко завадить це зробити.

З огляду на все депутати просять зробити все, що можливо Президента України Віктора Януковича, аби припинити переслідування опозиції та звільнити Тимошенко та Юрія Луценка.

Більше тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, его то они(менты) и грохнут .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Четырем высокопоставленным сотрудникам Генеральной прокуратуры Украины отказано во въезде в Соединенные Штаты Америки

Как сообщил компетентный источник Фокус.ua, высокопоставленным чиновникам ГПУ, в том числе и первому заместителю Генпрокурора Ренату Кузьмину, посольство США в Украине отказало в выдаче визы с формулировкой «ваше пребывание в нашей стране – не желательно».

original-1319638873.JPG

http://vidomosti-ua.com/fun/34358

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Верховная Рада Украины завтра может декриминализировать 365 статью, по которой была осуждена Юлия Тимошенко. Соответствующие поправки в президентский законопроект о внесении изменений в Уголовный кодекс поддержал профильный комитет (состоит в основном из депутатов большинства), а также одобрил советник президента Андрей Портнов. Теперь дело только за «сигналом» с Банковой.

http://news.zn.ua/POLITICS/rada_gotova_dekriminilizirovat_statyu_timoshenko-90819.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра будуть розглядати законопроект у ВР.

Голосувати будуть не "пакетом" і, наскільки мені відомо, фракція ПР по питанню декриміналізації 365 статті має голосувати "проти".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss, ви як великий спеціаліст у кулуарних справах (без іронії), чим було викликане позитивне голосування по стрілкам годинника, після 2ох чи 3ох невдалих спроб? Наскільки ми всі пам'ятаємо, це відбулось ввечері після зустрічі Янука Овоща з М єдвєдєвим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не знаю..

Припускаю що мотивацією здорового глузду, а не зустрічами президентів чи спічем Литвина про європейський футбол опівночі.

І голосували по-моєму двічі, друга спроба після консультації з АП :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як заявив бютівець Сергій Соболєв, фракція виступає проти розгляду у п'ятницю закону про декриміналізацію низки статей КК в разі, якщо немає голосів під поправкою опозиції.

За його словами, попри те, що більшість членів профільного комітету напередодні підтримали оновлену редакцію 365 статті "вже ввечері пішла інформація, що більшість не збирається голосувати"

Борду читають падлєци :_07:

Перенесли розгляд на наступний тиждень

Він додав, що наступний тиждень "буде цікавим" з точки зору контактів України з європейськими структурами, і, можливо, з’являться додаткові стимули для влади для того, щоб врахувати вимоги опозиції.

Ще один тиждень пікетів за бідну йулю :_11:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пятизвёздочная камера?

Щоб тебе ригі синьозаді відпітушарили там, а я б посміявся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці працюють по повній програмі:

Власенко: Податкова міліція веде 4 справи щодо ЄЕСУ

Податкова міліція розслідує 4 кримінальні справи щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" у 1996-1997 роках.

Як повідомив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко на брифінгу в понеділок, минулої п’ятниці лідеру БЮТ у СІЗО вручили 4 постанови, 2 з яких датовані 2001-м роком, а 2 інші – січнем 2003-го року.

За словами Власенка, усі вказані справи стосуються ухиляння від сплати податків та замаху на незаконне відшкодування ПДВ.

"Не буду говорити про абсурдність тодішніх звинувачень, але щоб було зрозуміло, про що йдеться: російський газ поставлявся в Україну за контрактом, однак за позовом Державної податкової адміністрації, якою керував тоді пан Азаров – "на манєже всьо тє же", – цей контракт було визнано недійсним", - сказав адвокат.

"Тобто газ поставлений, спожитий, а контракт недійсний. І, відповідно до цього, почалося – газ контрабандний, виручка перерахована незаконно, податки несплачені і так далі", - пояснив він.

На переконання Власенка, "реінкарнація старих справ за абсурдними звинуваченнями" свідчить про те, що правоохоронні органи не можуть знайти складу злочину в діяльності Тимошенко на посаді прем’єра.

Він зазначив, що у постанові про скасування рішення генпрокурора Святослава Піскуна щодо закриття справи проти Тимошенко в 2004 році не вказується юридична мотивація для поновлення справи.

"Якщо на прес-конференції прокуратура говорить щось про справу (російського генерала) Олійника, то в документах вони нічого про це не пишуть, оскільки не мають для цього законних підстав. Вони пишуть, що рішення про закриття справи прийнято незаконно. Це вся мотивація", - заявив Власенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всё вертится вопрос: та фотка - фотожаба, или оригинал ? ведь судя по внешнему интерфейсу тюремного окошка, сложно надеяться, что внутри евроремонт... :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сё вертится вопрос: та фотка - фотожаба, или оригинал ? ведь судя по внешнему интерфейсу тюремного окошка, сложно надеяться, что внутри евроремонт... :0159:
Ще є відео, так що, ніби, не фотожаба:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-3-13205797321447.jpg

щось одяг її не відповідає тюремному, а взагалі мені вона за гратами доволі симпатична, ще б тако ВФЯ та ВАЮ в суднє віконце виглядали народ одразу б повірив у правосуддя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось одяг її не відповідає тюремному,

а ты надеялся, что она будет выглядеть вот так ?

4wall.jpg

____________________________________________________________

До этого момента осталось 6 лет и 9 месяцев

timoshenko.jpg

:smile3:

))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимошенко на новорічні свята може бути вже вдома?

Юлію Тимошенко можуть випустити на волю ще до різдвяних свят, повідомляє польська "Gazeta Wyborcza".

"Є план, щоб звільнити Тимошенко до 20 грудня. Різдво вона, напевно, зможе зустріти вдома", - сказала польській газеті особа, пов’язана з Адміністрацією президента України.

Водночас, співрозмовник видання застеріг, що не дасть голову на відсіч за цю інформацію, бо в оточенні президента Віктора Януковича є люди, які переконані, що "Тимошенко має сидіти навіть ціною погіршення стосунків із Заходом".

Польська газета зазначає, що вже анонсовано саміт ЄС – Україна на 19 грудня, хоча раніше представники Євросоюзу говорили, що він може не відбутися через вирок Тимошенко.

"Якщо Європа побачить позитивний рух Києва у справі Тимошенко, то буде готова парафувати 19 грудня угоду про асоціацію з Україною", - розповіло джерело у польському уряді.

Співрозмовник зазначив, що це буде нелегко, бо деякі країни, як і раніше, опираються, але це можливо.

"Але я підкреслюю, що це лише в тому випадку, якщо Тимошенко буде ближча до свободи. У нас було достатньо порожніх обіцянок від української влади з цього питання", - наголосило джерело в польському уряді.

Видання зазначає, що амністувати Тимошенко не зможуть, бо вона має сама попросити про це – а екс-прем’єр України цього не зробить.

Апеляційний суд може зменшити їй покарання, але, відповідно до чинного законодавства, не її виправдає як невинувату, пише газета.

Відтак, єдиний спосіб, щоб Тимошенко була звільнена, зазначає "Gazeta Wyborcza", - це внесення змін у Кримінальний кодекс із видаленням статті про кримінальну відповідальність за перевищення повноважень державних чиновників, за якою засуджена Тимошенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відмовляється від подальшої політичної участі і не тільки поїсть копченої ковбаски на Різдво, а й тяпне ДонПереньйончику якогось екзотичного року на НР :)

Роль сірого кардинала - це політичний суїцид для неї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такого вбросинга не делал даже кортинг

Можливо це його клон (клони атакують :0155: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...