Перейти до змісту

Коли буде тепло

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зреагували оператівно (15-80).

Тоже скинула лист на них і на міського голову.

Побачимо як швидко зреагують

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я теж вчора писала на 15-80, за 15 хв. передзвонили, запевнили, що повідомили відповідні служби. Але тепла й досі...

Опубліковано

На просп. Волі 8а тепла теж нема досі.

Сьогодні на гарячій лінії знову сказали, що нічого обіцяти не можуть.

Опубліковано

Через прорив магістральної мережі в районі загальноосвітньої школи № 5 у Луцьку без тепла лишився цілий житловий масив. Фактично, стало холодно у сімнадцяти будинках, серед яких чимало багатоповерхівок.

Про це повідомили в УМНС у Волинській області.

Зокрема без тепла лишилися мешканці будинків:

проспект Грушевського, 4, 4а, 6, 6а, 8, 10, 12

проспект Перемоги 1а, 5, 7, 13, 26

вулиця Генерала Шухевича, 1, 2, 3, 4

вулиця Саперів, 10

Окрім того, без води через прорив центрального водогону були мешканці проспекту Грушевського, а також вулиць Привокзальної, Стрілецької, Гулака-Артемовського.

Опубліковано

Для відновлення теплопостачання житлового масиву навколо загальноосвітньої школи № 5 у Луцьку потрібно частково перекривати проспект Перемоги.

Про це телефоном розповів заступник директора ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк.

За словами Дубняка, комунальники намагалися відновити теплопостачання, але наразі – марно. Тому доведеться частково перекривати рух магістральним шляхом – проспектом Перемоги. «А вже тоді будемо діставати трубу. Вона там зі сторони міліції (міськвідділу УМВС, - ВН)», - зазначив заступник директора ДКП.

«Ми її вийняти за нинішніх обставин не можемо. З одного боку – паркан п’ятої школи, з іншого – тротуар. Там бульдозеру нема як працювати», - переконує Дмитро Дубняк.

Тож комунальники готові приступити до робіт, як тільки отримають усі погодження, в тому числі – розпорядження міського голови про часткове перекриття руху транспорту. Ремонт, обіцяє Дубняк, займе не більше одного дня.

Нагадаємо, через прорив магістральної мережі в районі загальноосвітньої школи № 5 у Луцьку без тепла лишився цілий житловий масив . Фактично, стало холодно у сімнадцяти будинках, серед яких чимало багатоповерхівок.

Опубліковано

Якщо така аварія на Перемоги, значить чекати тепла в інших районах не варто. Нам повідомляють, що на Волі 8а немає тепла також через прортв тепломережі, але чогось не видно того прориву, ні бригад. Гадаю, просто їм ніколи займатися меншими аваріями.

Опубліковано

Через прорив магістральної мережі в районі загальноосвітньої школи № 5 у Луцьку без тепла лишився цілий житловий масив. Фактично, стало холодно у сімнадцяти будинках, серед яких чимало багатоповерхівок.

проспект Грушевського, 4, 4а, 6, 6а, 8, 10, 12 проспект Перемоги 1а, 5, 7, 13, 26 вулиця Генерала Шухевича, 1, 2, 3, 4 вулиця Саперів, 10

Окрім того, без води через прорив центрального водогону були мешканці проспекту Грушевського, а також вулиць Привокзальної, Стрілецької, Гулака-Артемовського.

Як добре що я в свій час обзавівся обігрівачем, а вже думав його продавати... Все-таки і вікна поміняв, і топити стали останні роки суттєво краще, а тут р-раз!

ЗІ. Дуже швидко volynnews реагує на події - траншеї на Перемоги ще з п"ятниці викопані :lopata: .

Опубліковано

проспект Грушевського, 4, 4а, 6, 6а, 8, 10, 12 проспект Перемоги 1а, 5, 7, 13, 26 вулиця Генерала Шухевича, 1, 2, 3, 4 вулиця Саперів, 10

Як добре що я в свій час обзавівся обігрівачем, а вже думав його продавати... Все-таки і вікна поміняв, і топити стали останні роки суттєво краще, а тут р-раз!

ЗІ. Дуже швидко volynnews реагує на події - траншеї на Перемоги ще з п"ятниці викопані :lopata: .

В нас вроді і поривів домі не було. А батареї ледь-ледь теплі. Це у них така мода. Буде -20 вони почнуть топити. Коли всіх заморозять?

Опубліковано

Зреагували оператівно (15-80). Луцьктепло їм повідомило, що не пустили нам тепло того шо вкрали близько 80 шарових кранів. Отак от. Обіцяли, що сьогодні питання буде розглянуте на засіданні і рекомендували завтра перетелефонувати і взнати результати.Отак от. Завтра подзвоню, взнаю. Буду тримати в курсі справи.

Тільки що телефонував.

Сказали, що комісія має сьогодні приїхати, подивитись, щось оцінити і т.д.

Про наступний результат радили передзвонити у вечері.

Ну, добре, що хоч так, що хоч реагують, це вже приємно.

Триматиму в курсі.

П.С. Піду на вулицю, погріюся )))

Опубліковано

До мене сьогодні зранечку знову телефонували з 15-80 поцікавитись чи є тепло. Тепло дали вчора.

Відповідальна служба :)

Опубліковано

Дружина подзвонила вчора в обід на 15-80, а ввечері вже були теплі батареї по всій квартирі. Навіть повітря повипускали...

Опубліковано
Відновити теплопостачання житлового масив у Луцьку,який днями опинився без гарячої води, обіцяють вже упродовж доби.

Про це телефоном розповів перший заступник ДКП «Луцьктепло» Дмитро Дубняк.

Дубняк зізнався: «Трубу варили сьогодні до третьої години ночі. На щастя, обійшлися без перекриття руху на проспекті Перемоги».

За його словами, сьогодні тепловики мають завершити роботи на мережі і тепло в оселі лучан таки пустять. Щоправда, потепліє в помешканнях не відразу. «Ще деякий час треба, поки воно дійде до кінцевого споживача», - пояснив перший заступник директора ДКП.

Днями через прорив магістральної мережі в районі загальноосвітньої школи № 5 у Луцьку без тепла лишився цілий житловий масив. Фактично, стало холодно у сімнадцяти будинках, серед яких чимало багатоповерхівок.

Опубліковано

Не знаю, який у нас жек але тепло з’явилось сьогодні зранку. Спочатку в ванній, а зара от і в кімнаті. Слабовато поки але думаю накочегарить з часом. Температура в кімнати вже піднялась.

Так що, усім дякую.

Опубліковано
Відновити теплопостачання житлового масив у Луцьку,який днями опинився без гарячої води, обіцяють вже упродовж доби.

масив. Фактично, стало холодно у сімнадцяти будинках, серед яких чимало багатоповерхівок.

Проїздив мимо, то вже навіть все засипано-зарівняно.Цікаво, чи тепло в квартирах..

Опубліковано

В квартирах ще не тепло, але батареї вже підігріті. Як завжди, "опалювальний сезон почався зненацька" (с).

Опубліковано

Останні два тижні лучани найбільше скаржилиь на ДКП «Луцьктепло»

З початком опалювального сезону в місті додалося проблем, пов’язаних з ввімкненням тепла у будинки. Про негаразди, які непокоїли лучан 25 жовтня під час оперативної наради в мерії розповіла начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як.

За її словами, з 10 по 23 жовтня на адресу групи швидкого реагування «15-80» надійшло 1595 звернень, більшість з яких, а саме 1126, - на роботу ДКП «Луцьктепло». Вона повідомила, що 14 жовтня виник порив на тепломережі на проспекті Перемоги, 7, внаслідок чого без гарячого водопостачання були мешканці Привокзального району. «Нарікань щодо відсутні теплопостачання було багато, тому більшість викликів щодо розповітрення системи затримувалась до двох діб, однак сьогодні мешканці окремих будинків звертаються щодо пониження параметрів опалення», - зауважила Карп’як. Значна частина звернень стосувалася самовільного втручання мешканців в системи теплопостачання. Окремі скарги надходили від жителів будинків, де встановлено побудинкові лічильники обліку тепла. В таких будинках мешканці самі регулюють температуру, для прикладу, на проспекті Перемоги, 10. Ще 109 дзвінків надійшло від жителів будинків, де внутрішньобудинкові мережі обслуговує ЖЕК-8 ЖБК. За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, цей опалювальний сезон почався досить вдало та без великих проблем. Проте він порадив «Луцьктеплу» наступного разу краще працювати з житлово-експлуатаційними конторами. «Це добре, що зараз за все, від котельні до батареї, відповідає одне підприємство, але його працівники просто фізично не встигали справитись з роботою, особливо з розвітренням», - зауважив градоначальник. Він повідомив, що наразі усі будинки, без виключення, отримують тепло, проблеми є лише в окремих квартирах.

Щось в мене батареї не стали тепліші?

Опубліковано

Хм, а в мене жара, навіть провітрюю інколи. Думав будуть довше ремонтувати.

Опубліковано

Хм, а в мене жара, навіть провітрюю інколи. Думав будуть довше ремонтувати.

то може міняємось тобі літнє тепло а мені жару? :P

Опубліковано

Сьогодні на Молоді відключили гарячу воду та опалення. прикольно... поки що бойлер спасає...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...