Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Заходили з дівчиною в нову Фелічіту. Інтер'єр надзвичайно приємний, навіть якийсь казковий. А от піцца щось підкачала. Перед цим були на Стрілецькій, той самий рецепт, а результат геть інший. Там і свіжий базилік поклали замість сухого, оформили приємніше. В грильованих овочах - грильовані овочі, а не дві дольки баклажану з цибулею, як на Винниченка. На 4 одним словом

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Стейк-Хаус на пр-Молоді

Хто був? Як там?

Були знайомі, казали що ціни майже як в Києві. (в Києві дешевше)

Вже і сам сходив на минулому тиждні. Щодо цін скажу, що вони не низькі - то правда. Є стейки по 120 грн за 100 грам. М"ясо, як на мене, не все в них вдається(замовляли декілька страв, лише одна була дійсно смачною). Інтерєр звичайнй. Якщо чесно, то не сподобалось.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Був би радий бачити у Луцьку "Велопаб". У києві та у Львові такі функціонують. Вартість одного вагончика як новенького Ланоса.

П.С. Надихнув вчорашній "Мастер Шеф -3"

S4PJY.jpg

Опубліковано

Був би радий бачити у Луцьку "Велопаб". У києві та у Львові такі функціонують. Вартість одного вагончика як новенького Ланоса.

П.С. Надихнув вчорашній "Мастер Шеф -3"

S4PJY.jpg

Если объективно, ему не будет где ездить.

Опубліковано

Ромка, при желании по парку по кольцу норм дистанция получается! Тока пить пиво и крутить педали - нуб его нах))))

Опубліковано

Цей, що на картинці, для нашого парку заширокий. Хіба тільки по центральній алеї на перегонки з дитячим електропоїздом кататись. :)

Або на Авангарді - пропагувати здоровий спосіб життя серед спортсменів.

Опубліковано

Враження про Хурму!!!

Так сталось що 2 матчі футболу ми дивитись там.

1-матч: замовлення несли рівно 75 хв.

Принесли, але їсти було не можливо, картоплю запекли в олії з-під риби, пиво не доливали. Але змерились, багато людей-затупили.

2-матч, сьогодні.

Їжу не замовляли, тільки пиво. А тут почалося, немає бакалів-чекайте, до пива-того нема, того нема, от тільки прошуто-недоважине(товариш бармен-його думка). Пішов в магазин за горішками, продавчиня додала масла(а вони такі. В них ......)-молодець, добила.

Приносять рахунок, ну а як без сюрпризів, лишнє пиво. Офіц-то не я, нічого не знаю. Розібрались, пиво віднЯли, але осад є.

Як на мене оминайте, або будьте пильно.

П.С. Я туди більше не піду

Опубліковано

Привіт))) Хто був в Панорамі, які враження про кухню і взагалі, про заклад? Хочу замовити День народження там))))

Опубліковано

Анита, для того щоб організовувати такі свята, то насамперед треба було б самій туди піти та спробувати їхню кухню та оцінити обслуговування. Від себе можу сказати, що загалом непогано, кухня смачна, а персонал мав би оперативніше працювати, загальна оцінка 8 з 10.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...