Jump to content

Пошук послуги з фарбування шуби

remonters

Recommended Posts

Posted

Потрібно пофарбувати полушубок.

Сам не місцевий, тому буду вдячний, якщо хтось підкаже адресу підприємства, де надають такі послуги у Луцьку.

Posted

Теж скористаюсь вашою темою, цікавить де тканину(а саме штани) можна перефарбувати (десь бачив таку тему, але не можу знайти)!?

Posted

Ту-ру-ру! Підскажіть де пофарбувати в чорний колір штани! Хтось(колись читав тут), робив вже ж таке!

Posted

Сам не місцевий, тому буду вдячний, якщо хтось підкаже адресу підприємства, де надають такі послуги у Луцьку.

Штани не знаю, а от дублянку фарбували в закладі, щось на кшалт Будинку побуту по вул. Кодзелевича,2 (з правого боку, якщо йти від вул.Ковельської).

Телефон фарбувальника (якщо не змінився) : 067-938-33-83.

Posted

Штани не знаю, а от дублянку фарбували в закладі, щось на кшалт Будинку побуту по вул. Кодзелевича,2 (з правого боку, якщо йти від вул.Ковельської).

Телефон фарбувальника (якщо не змінився) : 067-938-33-83.

Телефонував до них. Та іще в "Американську хімчистку" -- 78-70-63, в хімчистку-пральню ВАТ "Декстон" -- 30203. Усі фарбують тільки шкіру.

Потрібно саме полушубок (фарбована лисиця). Проблема актуальна.

Posted

Потрібно пофарбувати полушубок (фарбована лисиця).

Буду вдячний, якщо хтось підкаже адресу підприємства, де надають такі послуги у Луцьку.

Posted

Потрібно пофарбувати полушубок (фарбована лисиця).

Буду вдячний, якщо хтось підкаже адресу підприємства, де надають такі послуги у Луцьку.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...