Перейти до змісту

Центр зайнятості Луцька

KateV

Рекомендовані повідомлення

Цікавить, чи є реальні випадки знаходження роботи через центр зайнятості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайдуть, але не таку як Вам потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найти то вони найдуть бо їм не вигідно тримати людей ще платити гроші? Але яку?

Ще забув сказати: більшість мість де вони посилають до роботодавців вже зайяті? :angry2: і треба на проїзд свої гроші тратити. Не вчасно оновлюють оголошення з ваканціями.

Мені знайшли я даже 1 рік не пропрацював. Були умови роботи одні а в результаті я ким хоч там працював? :angry::mdr:

Хоча на роботу яку я знайшов мене оформлювали через них по трудовому договору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найти то вони найдуть бо їм не вигідно тримати людей ще платити гроші? Але яку?

Ще забув сказати: більшість мість де вони посилають до роботодавців вже зайяті? :angry2: і треба на проїзд свої гроші тратити. Не вчасно оновлюють оголошення з ваканціями.

Мені знайшли я даже 1 рік не пропрацював. Були умови роботи одні а в результаті я ким хоч там працював? :angry::mdr:

Хоча на роботу яку я знайшов мене оформлювали через них по трудовому договору.

Я зараз там на обліку, на ту роботу що мені пропонували мене не взяли. Сказали що не та спеціальність. Жду, може будуть платити допомогу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будуть, сума і кількість днів виплати залежить від стажу і суми окладу. (перших три місяці неплатять, якщо ви звільнились за власним бажаннями) Потім протягом 9 місяців виплачують.

----------------------------------------------------------------------------------------------

На ТзОВ "Леся" Конякіна, 16а - це ви там робите проектантом по чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я півроку простояв, за цей час одне тільки направлення дали на роботу :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будуть, сума і кількість днів виплати залежить від стажу і суми окладу. (перших три місяці неплатять, якщо ви звільнились за власним бажаннями) Потім протягом 9 місяців виплачують.

----------------------------------------------------------------------------------------------

На ТзОВ "Леся" Конякіна, 16а - це ви там робите проектантом по чому?

По архітектурній частині, частково по конструкціях. Просто треба піти, за згодою сторін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я півроку простояв, за цей час одне тільки направлення дали на роботу :closedeyes:

Не підійшла робота?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

роботу знайдуть обов'язково, а потім доженуть і ще раз знайдуть (двірник, посудомийник, охвіцьянт) ))

П.С.: враження від контори - сидить купка дармоїдів і хлопає вухами при цьому створюючи вид цілковитої заклопотаності робочим процесом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, важні персони там сидять.

Дворник не підійде якщо є стаж роботи і диплом. Але ж жити за щось треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не підійшла робота?

ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоял после универа-получал пособие пока мне не позвонил работодатель.Резюме размещенное на сайте Центра сработало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз так, то поновляюся на сайті. :rolleyes:

http://www.trud.gov.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж вдячний центру зайнятості за запропоновану роботу, хоча посилають куди завгодно і на кого завгодно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Стою на біржі після університету..... вже півроку...... хочуть направити на навчання (перекваліфікацію) На скільки потрібно влаштуватись на роботу що знову плати допомогу .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДЯКУЮ ЗА КОНСУЛЬТАЦІЮ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стою на біржі після університету..... вже півроку...... хочуть направити на навчання (перекваліфікацію) На скільки потрібно влаштуватись на роботу що знову плати допомогу .....

Дивіться, щоб колись не довелось створювати тему в розділі юрисдикція.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Шановні форумчани, цікавить одне питання, а до центру зайнятості наразі не маю змоги під'їхати, щоб спитати. З роботи був звільнений в кінці березня за п.1 ст. 23. На початку квітня зареструвався в ЦЗ, 11.04.2013 мені поставили штамп в трудовій, що розпочато виплату допомоги по безробіттю. Думав, що допомога прийде в кінці місяця, а сьогодні побачив, що начислили суму еквівалентну за один день. Консультанта/семінари відвідував, з одного направлення приніс їх відмову. На підставі чого я за квітень не отримав нічого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби уважно слухав консультанат\семінар то зрозумів би як нараховується допомога по безробіттю. Коли "відмітився" подається запит у Київ на гроші, поки обробиться, поки прийдуть, тоді і переведуть на твою картку. Там не по місяцях виплачують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...