Перейти до змісту

Треба дитячі шаровари

keepo

Рекомендовані повідомлення

Малому на 6-7 жовтня треба шаровари.

Хелп пліз :)

пиво/сік/шоколадки/українські гроші з мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на базарі не дають на прокат. Колись було оголошення по місту, на прокат костюми і т.д.

Але не знаю, де поділася кантора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна спробувати тут. У них завжди великий вибір костюмів до дитячих свят. Можливо, і козацькі шаровари знайдуться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Караїмській вони орендують приміщення тільки на новорічні свята. Тому зараз їх там нема.

Але я дзвонила до власників весільного салону і того ж приміщення, в них шаровари є в самих в наявності і ріст який тобі треба є. Можеш туди їхати з 10 до 17.

Добре, що sweetlena нагадала, а то я щось затупила :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ансамбль Радість, палац піонерів, костюмерка

питати у вахтерів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ансамбль Радість, палац піонерів, костюмерка

питати у вахтерів

У дітвори 1-2 класу щойно були концерти, костюмчики на руках, завтра-післязавтра здаватимуть. Можливо, вдасться знайти, хто виступав. Особисто можу допомогти тільки "дівчачим" вбранням :)

А дівчата з караїмської завжди на зв"язку і на місці, хіба що доведеться передзвонити, щоб дістали ті штані зі своїх "сховиськ" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На місці? :blink: Треба сказати власникам, що в них завелись орендарі-невидимки :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра їдемо по святкове плаття для донечки...на Караїмську. Дзвонила - вони нікуди не дівалися звідти. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може ти власників маєш на увазі? Аню і Богдана? Або ми говоримо про різні точки. У них весільний салон і святкове вбрання, а новорічні орендують в них лише в сезон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Ласкою в приватному порядку дійшли толку, хто є хто :D Шаровари є, можеш їхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...