Перейти до змісту

Движуха на проспекте Воли

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якраз попав на показову рятувальну операцію, коли йшов з базару. В "Мерседеса" пневмоножицями зрізали дах і поклали на ноші "травмованого". Одним словом, було цікаво, ввечері скину відео з телефону

Опубліковано

А іншого місця не судьба найти, де проводити ті "показухи"

трохи запарює вже перекриття центральної вулиці міста, для всяких заходів, то бігунці якісь "аля спартсмени" то ше шось.

Опубліковано

ну... вопрос, вообще то, спорный. Можно, конечно, организовывать подобные мероприятия где то на окраинах города, на заброшенных пустырях и т.д и т.п.

Но смысл? Лично я ничего плохого в этом не вижу, что бы перекрывать центральные улицы и проводить массовые мероприятия, хотя бы на пару часов тот же Проспект Воли становится Улицей Праздника,не всегда же там тупо ездить машинам.имхо.

Опубліковано
Заходи розпочнуться з 11.00 год. на проспекті Волі і включатимуть:

заїзд на картингу з визначенням переможців;

виставка радіокерованих моделей;

дитяче містечко, конкурс малюнка на асфальті;

концерт-караоке таксистів з дискотекою (вхід у парк імені Лесі Українки о 18.00 год.);

виставка — колекція «Міні-автомобілів» (пр. Перемоги, 15), організована за підтримки ПАТ «Західінкомбанк»;

конкурс на краще таксі міста Луцька;

конкурс на надання першої медичної допомоги серед вихованців луцьких автошкіл;

виставка спортивних мотоциклів;

велоестафета.

http://vip.volyn.ua/news/cherez-avto-lutsk-2011-perekriyut-rukh-v-d-parkovo-do-shopena

Розклад тут

Опубліковано

ну... вопрос, вообще то, спорный. Можно, конечно, организовывать подобные мероприятия где то на окраинах города, на заброшенных пустырях и т.д и т.п.

Тезко, не впадай в крайності. Чому б не організувати при вході в парк/алеях або Театральному майдані? Оця виставка досягнень корейсько-китайського господарства організовується мало не щомісяця. Невже від цього так сильно ростуть продажі в їх автосалонах?

п.с. Да-да, я житель центру. Але незручності створюються населенню фактично всього міста

Опубліковано

незручності створюються населенню фактично всього міста

Неділя. Вихідний. Відпочинок.

Що не так?

Проспект Воли становится Улицей Праздника

+100500
Опубліковано

у кого й відпочинок а дехто і працює )

просто був сьогодні свідком як дві мами з калясками в маршрутці, теж були надто не в захваті що дорога була перекрита аж від "тьощиного язика", і їм прийшлось вийти з маршрутки

і дійсно що мішає на вході в парк це все зробити ?

чи парк настільки "чистий" що соромно ?

Опубліковано
Але незручності створюються населенню фактично всього міста

Может и не в тему, но не удержался, да!! давайте не будем проводить вообще никаких праздников!!

Опубліковано

Дійсно, не в тему відео. Ехх, чую, що така з першого погляду, простенька тема робиться холіварною. Пані Oksana04, якщо ви з дітьми і getto сидите в неділю вдома - це не означає, що всі так само роблять. Декому треба на ринок, декому на роботу і т.д. Чому, наприклад, Радянська не може бути "Вулицею Свята" (ох, і назву ж придумав, прямо як на карнавалі якомусь :) ) Згідно плану "свята" я не бачу жодного пункту, для виконання якого потрібно було б перекривати вулицю

Опубліковано

Пані Oksana04, якщо ви з дітьми сидите в неділю вдома - це не означає, що всі так само роблять. Декому треба на ринок, декому на роботу і т.д.

Є люди, які і в Новорічну ніч працюють, то, може, і Новий Рік відмінимо???

З пр-ту Волі лише місяць, як переїхала, перед тим жила там 7 років і не завжди вдома з дітьми сиділа.

Думку від того не зміню:

Неділя. Вихідний. Відпочинок.

Опубліковано

Ви часом з getto не рідня? Одинаково добре перебільшуєте. Порівняння з Новим роком зовсім недоречне. Тоді, і ринок, і більшість магазинів не працюють - відпочинок для всіх. Добре, хай для вас двох це буде неділя-вихідний-відпочинок

Опубліковано

чудово мабуть відпочили жителі сусідніх будинків під отой - дрин-дин-дин з димком )

Опубліковано

Ви часом з getto не рідня?

ні

Порівняння з Новим роком зовсім недоречне. Тоді і ринок і більшість магазинів не працюють - відпочинок для всіх.

Тоді, може, перенести це дійство на понеділок. Ринки ж не працюють? :D

хай для вас двох це буде неділя-вихідний-відпочинок

дякую

Головне - не нервуйте! Не псуйте собі настрій моїми перебільшувальними постами. :)

Опубліковано
Ехх, чую, що така з першого погляду, простенька тема робиться холіварною.

дык ж не зря я топстарт во Флейм отправил.... :g05:

і getto сидите в неділю вдома - це не означає, що всі так само роблять.

вообще то воскресенье у меня рабочий день, и я всю эту акцию на проспекте видел только потому, что по служебным обязанностям находился в том районе.

Згідно плану "свята" я не бачу жодного пункту, для виконання якого потрібно було б перекривати вулицю

а мне нравится :g05:

Опубліковано

чудово мабуть відпочили жителі сусідніх будинків під отой - дрин-дин-дин з димком )

Це ще таке, можна пережити (неприємно хіба що хворій людині або дитині). Церква біля 4-ої школи іноді й більші децибели видає

Oksana04, ви мені смішні. Не простіше перенести місце, а не дату проведення?

Щоб я нервував - не діждетесь :)Якби мені була важлива думка про мене когось на форумі - в мене було б далеко не 400 постів

Опубліковано

угу... так давайте на безлюдный остров...там всем спокойно будет.

А вообще то мне это напоминает ворчание старух на лавочке у подъезда: тот не так одет, тот не то пьёт, тот не так ходит...

Опубліковано

Ви обоє хоча б спробували привести свої аргументи. Бо поки що конструктиву від вас мало. "А давайте безлюдний острів, а давайте новий рік відмінемо".

Хоча ви самі це визнали

І нііпьот

Опубліковано

Oksana04, ви мені смішні.

Рада за Вас. Ви не перші, кого смішать мої пости.

Не простіше перенести місце, а не дату проведення?

Мені, сидячи за компом, все-рівно ЩО переносити :D

От думаю, дорогу перекрили (бо ремонгтують). Вже третій день тут маршрутки та тролейбуси не їздять.

От вони не могли десь її поремонтувати і перенести сюди за ніч готовеньку?

Кожному щось десь не подобається. АЛЕ:

Неділя. Вихідний. Відпочинок. :D :D :D

ЯКІ АРГУМЕНТИ???

Ви пишете, що Вам зле, а я писала, що мені ніколи не заважало аж так надто.

Я сім років жила в центрі.

Ходила на роботу, їздила на ринок.

Так, є якісь незручності.

Але не таааак страшно.

Навіщо робити в парку ЩОСЬ, пов'язане з автомобілями? Там же одні мамашки з колясками.

А в центрі ходять люди, які працюють (навіть у неділю).

Опубліковано
. Не простіше перенести місце,

варианты в студию !!! :)

Что бы и дети на картах погоняли, и машины скорой помощи, пожарных служб, МЧСники могли нормально развернуться ( не на запорожцах же ездят, а на зилах), и рисунок на асфальте... и велосипедный спорт...

варианты в студию

Опубліковано

Чим далі, тим менше я розумію ваші паралелі. На цей раз ремонт дороги.. Це необхідність, добре, що почали ще в цьому році, можна Поясніть мені, будь ласка, зв'язок зі святом?

Чим далі, тим менше я розумію ваші паралелі. На цей раз ремонт дороги.. Це необхідність, добре, що почали ще в цьому році, можна й довше незручності потерпіти. Поясніть мені, будь ласка, зв'язок зі святом?

На жаль,ursa, я змушений вас розчарувати - з базару я йшов тільки з позитивними емоціями. Навіть зупинився зняти відео "рятувальної операції". І не я почав, що мені щось не подобається

Ой, пані Оксано, здається, що це ви нервуєте - ось вже капсити почали... Рекомендую вийти в парк - на вихідних там не лише "мамашки". І машинки там були вже колись (на день незалежності, здається)

Спеціально для Гетто - карти вже не раз були перед корпусом ВНУ (за пам'ятником). Не будем чіпати Театральний майдан з його новою плиткою. В парк достатньо легко заїхати пожежній машині. А для картингістів перекрити одну алею.

Вибачайте, мушу покинути вас до вечора

Опубліковано

Чим далі, тим менше я розумію ваші паралелі. На цей раз ремонт дороги.. Це необхідність, добре, що почали ще в цьому році, можна Поясніть мені, будь ласка, зв'язок зі святом?

Не можу проїхати. ДОРОГА ПЕРЕКРИТА. Жах. Катастрофа. А мені ж на ринок треба було!!!

ЗАВЖДИ ЩОСЬ КОМУСЬ БУВАЄ НЕ ТАК.

Вам радість: роблять дорогу.

Мені біда - не попала на ринок.

Вам біда: проспект перекритий.

Мені радість - в центрі свято.

Опубліковано

Ви обоє хоча б спробували привести свої аргументи. Бо поки що конструктиву від вас мало. "А давайте безлюдний острів, а давайте новий рік відмінемо".

Хоча ви самі це визнали

І нііпьот

А які тут потрібні аргументи? Правильно написали, неділя, свято. У Києві перекривають Хрещатик, у Львові - проспект Свободи. Ну а в нас - логічно, що проспект Волі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...