Перейти до змісту

Сервер HP ProLiant DL380 [Проблема]

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте.

Є сабж., на ньому крутиться (крутилася до проблеми) Windows Server 2003. Згодом, він став ребутатися і викидати помилки "NMI - undetermined source". Та про проблеми із PCI bus. Так от, перша помилка про NMI - я вичитав, що проблема із пам'яттю. Оскільки не маю в наявності DDR ECC пам'яті, хтось би міг дати на тести 2х256 чи 2х512 ?? (Пам'ять стає лише парами).

Виймав і тер гумкою усі контакти, пропилососив. Вінти міняв і т.д.

(Забігаючи на перед, скажу, вінти живі, підключав до зовнішнього SCSI контролера від Adaptec під Windows 7. Повернув назад втрачений розділ (чомусь злетів) і вийняв потрібні дані!).

Або думки ще, що можна зробити.

Опубліковано

Порадьте.

Є сабж., на ньому крутиться (крутилася до проблеми) Windows Server 2003. Згодом, він став ребутатися і викидати помилки "NMI - undetermined source". Та про проблеми із PCI bus. Так от, перша помилка про NMI - я вичитав, що проблема із пам'яттю. Оскільки не маю в наявності DDR ECC пам'яті, хтось би міг дати на тести 2х256 чи 2х512 ?? (Пам'ять стає лише парами).

(Забігаючи на перед, скажу, вінти живі, підключав до зовнішнього SCSI контролера від Adaptec під Windows 7. Повернув назад втрачений розділ (чомусь злетів) і вийняв потрібні дані!).

десь лежали в мене 2 шт по 2гб регитрової памяті ddr.

якщо треба на пару днів можу дати.

Опубліковано

Порадьте.

Після чого він так став перегружатись?

Сам по собі. Чи світло пропадало, щось ставилося з ПЗ чи інше?

Опубліковано

може й світло. Я не спостерігав. Сервер стояв в у клієнта.

А з тою що там стояла тест проходить

чи видає помилки!

Опубліковано

Моще збій став ПЗ тобто ОС. файли системні пошкодились. Наприклад драйвера?Можна попробувати BIOS оновити. В мене був збій BIOS з сервером DELL після оновлення нормально запустилась і робила

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...