Zheny@ Posted September 28, 2011 at 11:36 AM Share #1 Posted September 28, 2011 at 11:36 AM Порадьте.Є сабж., на ньому крутиться (крутилася до проблеми) Windows Server 2003. Згодом, він став ребутатися і викидати помилки "NMI - undetermined source". Та про проблеми із PCI bus. Так от, перша помилка про NMI - я вичитав, що проблема із пам'яттю. Оскільки не маю в наявності DDR ECC пам'яті, хтось би міг дати на тести 2х256 чи 2х512 ?? (Пам'ять стає лише парами). Виймав і тер гумкою усі контакти, пропилососив. Вінти міняв і т.д.(Забігаючи на перед, скажу, вінти живі, підключав до зовнішнього SCSI контролера від Adaptec під Windows 7. Повернув назад втрачений розділ (чомусь злетів) і вийняв потрібні дані!).Або думки ще, що можна зробити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zevs_Isver Posted September 28, 2011 at 12:01 PM Share #2 Posted September 28, 2011 at 12:01 PM а G? (какой) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zheny@ Posted September 28, 2011 at 12:05 PM Author Share #3 Posted September 28, 2011 at 12:05 PM А він не G. Старий RackMount Сервер на 2ю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braytner Posted September 28, 2011 at 12:16 PM Share #4 Posted September 28, 2011 at 12:16 PM Порадьте.Є сабж., на ньому крутиться (крутилася до проблеми) Windows Server 2003. Згодом, він став ребутатися і викидати помилки "NMI - undetermined source". Та про проблеми із PCI bus. Так от, перша помилка про NMI - я вичитав, що проблема із пам'яттю. Оскільки не маю в наявності DDR ECC пам'яті, хтось би міг дати на тести 2х256 чи 2х512 ?? (Пам'ять стає лише парами). Виймав і тер гумкою усі контакти, пропилососив. Вінти міняв і т.д.(Забігаючи на перед, скажу, вінти живі, підключав до зовнішнього SCSI контролера від Adaptec під Windows 7. Повернув назад втрачений розділ (чомусь злетів) і вийняв потрібні дані!).Або думки ще, що можна зробити.десь лежали в мене 2 шт по 2гб регитрової памяті ddr.якщо треба на пару днів можу дати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zheny@ Posted September 28, 2011 at 12:17 PM Author Share #5 Posted September 28, 2011 at 12:17 PM Було б супер. Але мається на увазі ECC память. І бажано PC2700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogus Posted September 28, 2011 at 02:06 PM Share #6 Posted September 28, 2011 at 02:06 PM Порадьте.Є сабж., на ньому крутиться (крутилася до проблеми) Windows Server 2003. Згодом, він став ребутатися і викидати помилки "NMI - undetermined source". Та про проблеми із PCI bus. Так от, перша помилка про NMI - я вичитав, що проблема із пам'яттю. Оскільки не маю в наявності DDR ECC пам'яті, хтось би міг дати на тести 2х256 чи 2х512 ?? (Пам'ять стає лише парами). Виймав і тер гумкою усі контакти, пропилососив. Вінти міняв і т.д.(Забігаючи на перед, скажу, вінти живі, підключав до зовнішнього SCSI контролера від Adaptec під Windows 7. Повернув назад втрачений розділ (чомусь злетів) і вийняв потрібні дані!).Або думки ще, що можна зробити.Після чого він так став перегружатись?Сам по собі. Чи світло пропадало, щось ставилося з ПЗ чи інше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zheny@ Posted September 28, 2011 at 02:23 PM Author Share #7 Posted September 28, 2011 at 02:23 PM може й світло. Я не спостерігав. Сервер стояв в у клієнта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogus Posted September 28, 2011 at 02:27 PM Share #8 Posted September 28, 2011 at 02:27 PM може й світло. Я не спостерігав. Сервер стояв в у клієнта.А з тою що там стояла тест проходитьчи видає помилки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogus Posted September 28, 2011 at 02:32 PM Share #9 Posted September 28, 2011 at 02:32 PM Моще збій став ПЗ тобто ОС. файли системні пошкодились. Наприклад драйвера?Можна попробувати BIOS оновити. В мене був збій BIOS з сервером DELL після оновлення нормально запустилась і робила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.