Перейти до змісту

Підкажіть магазин для вибору ПК в Луцьку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброго дня!

Вот задумався над тим, що потрібно купувати новий системний блок, той, що зараз є, вже застарів, вигідніше купити повністю новий, чим робити апгрейт старого...

Тому хотів би, щоб Ви порадили комп. магазин у Луцьку (не інет магазин) з хорошим вибором комплектуючих (ціна, доставка, збір,і т.д)...

Буду вдячний Вам за ваші поради у мому питанні!

Опубліковано

Всім доброго дня!

Вот задумався над тим, що потрібно купувати новий системний блок, той, що зараз є, вже застарів, вигідніше купити повністю новий, чим робити апгрейт старого...

Тому хотів би, щоб Ви порадили комп. магазин у Луцьку (не інет магазин) з хорошим вибором комплектуючих (ціна, доставка, збір,і т.д)...

Буду вдячний Вам за ваші поради у мому питанні!

Відписав в ПС

Опубліковано

RIM 2000, Системз, Нотікс, iCity.

Список можна продовжувати.) Сайти навів тому, що там є адреси і телефони. Найкраще — зайти вживу.

дякую, подивлюсь...а такі магазини в центрі, як Комп. Всесвіт, Діавест, Ентер..?

Опубліковано

хехе,

ты бы еще Фокстрот и Ельдорадо вспомнил...

"Комп. Всесвіт, Діавест, Ентер" существуют для того чтобы можно было в "живую" увидеть коник-корпус-мышку-ноут, выбрать...

а потом пойти в RIM 2000, Системз и купить понравившееся

Опубліковано

А про Медіамаркет згадать забули!

Приходиш в день вибираєш в них конфігурацію, а ввечері через їхній інтернет магазин робиш замовлення.

При цьому матимеш ціну не нижче розетки і Луцьку гарантію.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

RIM 2000, Системз, Нотікс, iCity.

Список можна продовжувати.) Сайти навів тому, що там є адреси і телефони. Найкраще — зайти вживу.

З цих фірм напевне RIM2000 єдина, в яку варто було б звернутись.

Опубліковано

"Комп. Всесвіт, Діавест, Ентер" существуют для того чтобы можно было в "живую" увидеть коник-корпус-мышку-ноут, выбрать...

Ти це сказав заради того аби сказати? Я постійний клієнт "Ентер" після того, як той же комп'ютер купив саме у них. Я звичайно не буду говорити, що інша фірма зі складу може привезти дешевше. Але не порівнюй "Ентер" з Всесвітом і Діавестом, а тим більше з Фокстротом, або обгрунтуй свій тезис. Бо по цінам "Ентер" набагато приємнішим буде, а по асортименту + ціні Системз завжди пасував, скільки я туди не заходив.

Опубліковано

Давним-давно зібрав 4 компа з RIM2000, перший віджив 8 років за які здохла мамка (на 8 році), БЖ (десь на 5му) і привод (на 2-му), другий, третій і четвертий компи працюють десь 9, 8 і 5 років відповідно без поломок. Так що по якості комплектуючих і зборки ім :smile-zachot: . А вот ціни для не-своїх там троха високуваті, але нижчі ніж в магазинах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...