Jump to content

заміна лобового скла

andy11

Recommended Posts

Posted

Доброго дня!До кого краще звернутись із заміною лобового скла на старому пасаті? Стойки цілі.Дякую за інформацію.

Posted

на ринку"формула", там де продають лобове скло можна одразу і замовити послугу встановлення

Posted

Дякую всім за інформацію!Якщо в інших форумчан будуть ще контакти - welcome)

Posted

на обїздній, між виїздами на Рівне і Дубно є поворот (біля газової заправки) хдається третій будинок ліворуч.

наскільки мені відомо - там найкращі майстри по заміні скла.

Posted

Marshall, дякую! Також чув хороші відгуки про цих майстрів.Мабуть туди й звернуся.

Posted

update майстер на обїздній ставить виключно китай (скло+установка 800 грн.) мене ж цікавить секуріт, сплінтекс, пінкілтон або на крайній випадок польське

Posted

я теж планую замінити своє, хочу замовити пінкілтон на exist.ua і поїхати поставити, можливо на об"їздну

Posted

я теж планую замінити своє, хочу замовити пінкілтон на exist.ua і поїхати поставити, можливо на об"їздну

установка там 250-350 грн.

Posted

update майстер на обїздній ставить виключно китай (скло+установка 800 грн.) мене ж цікавить секуріт, сплінтекс, пінкілтон або на крайній випадок польське

Я собі ставив якраз пінкілтон там де автосалон Рено на Дубенській. Заїжджав у двір і там знайшов ту фірму.

А просто дешеве скло і дешева установка була раніше на 40-му недалеко від Факторії (пожарки).

• 3 weeks later...
Posted

А просто дешеве скло і дешева установка була раніше на 40-му недалеко від Факторії (пожарки). - Полностью согласен, быстро, качественно, не дорого,

• 8 months later...
Posted

на обїздній, між виїздами на Рівне і Дубно є поворот (біля газової заправки) хдається третій будинок ліворуч.

наскільки мені відомо - там найкращі майстри по заміні скла.

сьогодні заїхав туди, подзвонив, сказали, що вже не міняють :(

А просто дешеве скло і дешева установка була раніше на 40-му недалеко від Факторії (пожарки). - Полностью согласен, быстро, качественно, не дорого,

на рахунок дешево, не сказав би, зі своїм склом приїхав, установка 300 грн, хоча якщо ставитимуть своє, то 690 грн, працюють лише з українськими виробниками.

Posted

зараз добре роблять на вишкові. десь 2 місяці тому міняв. 250 грн робота обійшлася.

Лишіть координати, а то вже більше трьох років їжджу з тріснутим і все гроші шкодую

Posted

якщо з установкою, то за пожаркою на Конякіна, 690 грн (Україна)

оригінали пропонують на Рованцях, Шевченка,8, але ціна від 800 грн з установкою. на тому тижні міняв собі (замовляв через інет), за заміну 250 грн

• 1 month later...
Posted

Підкажіть, в мене тріщина (біля 15см) на лобовому склі, також є сколи, в районі тріщини під час дощу з-під ущільнювача виступає вода, і збирається її там багатенько, хто що порадить, заміна лобового скла вирішить проблему? Чи можна якось заклеїти?

• 3 months later...
Posted

Підкажіть, в мене тріщина (біля 15см) на лобовому склі

У меня тоже трещина, толь не на пролет. Где можно заделать не подскажете?

• 8 months later...
Posted

Підкажіть, в мене тріщина (біля 15см) на лобовому склі, також є сколи, в районі тріщини під час дощу з-під ущільнювача виступає вода, і збирається її там багатенько, хто що порадить, заміна лобового скла вирішить проблему? Чи можна якось заклеїти?

Навіщо ж відразу міняти скло якщо можна відремонтувати. Займаюсь ремонтом лобового скла автомобілів (тріщини, сколи). Гарантія на виконану роботу. 0661812386, 0964934109.

Підкажіть, в мене тріщина (біля 15см) на лобовому склі

У меня тоже трещина, толь не на пролет. Где можно заделать не подскажете?

Навіщо ж відразу міняти скло якщо можна відремонтувати. Займаюсь ремонтом лобового скла автомобілів (тріщини, сколи). Гарантія на виконану роботу. 0661812386, 0964934109.

• 2 years later...
Posted

Ремонт тріщин та сколів лобового скла автомобілів. Найкращі фотополімери, сучасні технології, якість та гарантія.

Полірування пластикових фар з покриттям захисним лаком. Відновлення блиску та прозорості, збільшення світлосили, довговічний лак Delta Kits.

http://remontstekla.lutsk.ua

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...