Перейти до змісту

Fixed Gear

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 263
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Знайшов одну

Але про внутрішній стан сказати важко

Подарую якшо шо

Дякую!

Нутрощі в кожному разі можна привести доладу (якщо не зіржавіли).

А тепер ще про гальма:

Я збираюся з Кракова додому валити ровером.

В суботу дав 100 км для тренування по дуже важкій

трасі вгору-вниз. І тепер з власного прикладу скажу,

що на таких гірках жодне скідування не врятує.

Серце в п'ятки втікало. Просто не вистачає сил

скідити 20ту гірку підряд. Був хардкор.

Але приїхав швидше, ніж колега на МТБ.

P.S. Тепер в далеку дорогу без носків і гальм не сяду :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всім привіт. Останнім часом почав цікавитись велосипедами такого типу, в голові крутяться плани по збору, але є деякі питання : чим фікс відрізняється від single gear, і чи можливо для початку вкластись в складанні такого вела в 1,5 тисячі грн. ?

Опубліковано

Тим відрізняється, що фікс має глуху пердачу без холосного ходу, сінгл.. можна пустити накатом з гірки не крутячи педалі.

15.кГрн цілком достатня для фікса сума.. спочатку збери для проби.. скажімо на стартонівській рамі.. навчишся, паро разів ляжеш..)) як сподобається купиш трекову і кататимеш.

ІМХО.. ну нема в нас де ганяти на фіксах.. НЕМА !!! То покриття гавно. то маршрутки, то який паморок вискочить на дорогу.. то в якусь хрень вїдеш.

Опубліковано

Тим відрізняється, що фікс має глуху пердачу без холосного ходу, сінгл.. можна пустити накатом з гірки не крутячи педалі.

15.кГрн цілком достатня для фікса сума.. спочатку збери для проби.. скажімо на стартонівській рамі.. навчишся, паро разів ляжеш..)) як сподобається купиш трекову і кататимеш.

ІМХО.. ну нема в нас де ганяти на фіксах.. НЕМА !!! То покриття гавно. то маршрутки, то який паморок вискочить на дорогу.. то в якусь хрень вїдеш.

Для початку я собі напевно сінгл зроблю, так як хочу мати звичайні гальма і можливість не крутити педалі з гірки.

Може хто підкаже, де взагалі можна купити раму з вилкою від якогось шосейника, або цілого шосейника(не нового) так щоб ціна було в межах розумного( а не Турист за 1к гривень).

• 2 тижня потому...
Опубліковано

в мене є пару рам

звертайся

можливо шось зацікавить

Дякую, буду знати до кого звератись, але я вже вел цілий купив

Опубліковано

Реально! Як каже Лекс!

НЕМАЄ ДЕ І ЯК ЇЗДИТИ!

Блін! Проїхав сотні кілометрів, коли їхав з Кракова до Львова.

А коли їхав на автостанцію о 4й ранку то мене автомобіль збив тупо

без гальм, як ніби не бачив, на тамтамівському мості!

Результат: струс, тиждень запізнення на роботу.

Плюс ше кота в кракові залишив, то він бідний за тиждень без харчів

в чахлика невмирущого перетворився *LOL*

Опубліковано

Якби ж я пам'ятав? *LOL*

Ну якщо увімкнути мої фізичні і детективні здібності то виходить все так:

збив їдучи просто на мене ззаду і без гальмів, як ніби мене не бачив.

(Або може хотів мені допомогти розігнатися?)

Історія така ніби:

Їду собі зі світлами по правилах збоку дороги,

і ба-бааах!

P.S. Обруч від мого заднього колеса в Юри,

тому можеш спокійно подивитися сам

на ямку, яка в ньому утворилася після

удару.

Опубліковано

бачив

співчуваю

водій хоть тверезий був?

Тверезий!

Просто все ж скрізь, у кожній країні, велосипедист як фантом на дорозі.

Найбільш небажаний учасник руху. На роверових стежках пішоходять

бабусі з собачками і бідкаються чого ж ти тут їдеш, на дорогах водіїї

збивають.

Хоч бери й роби роверові маси критичні щомісяця. Як у Кракові.

Кожної останньої п'ятниці місяця всі велосипедисти збираються і

їдуть через все місто колоною.

Бо інакше ніхто й не бачить нас!

Опубліковано

Хоч бери й роби роверові маси критичні щомісяця. Як у Кракові.

Кожної останньої п'ятниці місяця всі велосипедисти збираються і

їдуть через все місто колоною.

Бо інакше ніхто й не бачить нас!

вот-вот. как раз повод завтра приехать в 10:30 к памятнику Шевченко на Воли и прокатиться колонной по городу.

Опубліковано

Народ, а хто на якіх ободах катає? Бо збираюсь собі прикупити нові, а не знаю на які хоч приблизно дивитись.

Опубліковано

Народ, а хто на якіх ободах катає? Бо збираюсь собі прикупити нові, а не знаю на які хоч приблизно дивитись.

Vse zalezyt vid togo, jakogo efektu ho4esh dosiagnuty.

1. Shvydkist - todi tak: masa ramy moze bytu dowilna, ale obruchi powynni wazyty ne bilshe 500 gramiv.

2. Wytrywalist/triuky: stozkovi obruchi vid Swift Arriv napryklad (vysoki (43-50mm), podvijni)

Dla pershogo wypadku radzu Mavic Open Pro abo Mavic CXP 22.

P.S. CXP 22 dorechi duze micni tez!

P.P.S. Obruchi vid Stars Circle Swift Arriv abo vid Mavic!

Опубліковано

1. Shvydkist - todi tak: masa ramy moze bytu dowilna, ale obruchi powynni wazyty ne bilshe 500 gramiv.

2. Wytrywalist/triuky: stozkovi obruchi vid Swift Arriv napryklad (vysoki (43-50mm), podvijni)

Хотілося б трошкі бюджетніший варіант. Максимум десь 30 $ на один.

Подивився трохі - то в таку суму 2 моделі підходять, які можна без проблем купити, це Mach1 Road Runner та Mach1 CFX, обидва з цінником до 210 і 156 грн відповідно ,а Мавікі я знайшов тільки по 320 грн.

Хтось може щось про обода Mach1 сказати (з власного досвіду), а конкретно про ці дві моделі?

Опубліковано

Конкретно про эти модели не скажу и опыт у меня байковский, но пользовалась Мавиками и Маками. Разницу почувствовала только в цене и немножечко в весе. Сейчас на Маках. Давно. Использую жестко и много. Претензий нет. Менять не планирую.

Опубліковано

Подивився трохі - то в таку суму 2 моделі підходять, які можна без проблем купити, це Mach1 Road Runner та Mach1 CFX, обидва з цінником до 210 і 156 грн відповідно ,а Мавікі я знайшов тільки по 320 грн.

Хтось може щось про обода Mach1 сказати (з власного досвіду), а конкретно про ці дві моделі?

Gonysh!

Ja mozu distaty tobi Mavic OpenSport navit za 130zlotyh

Опубліковано

Gonysh!

Так це ж і буде 320 гривень приблизно. Та і Мавікі обидва нижчі від тих Mach1, що я навів, якщо я не помиляюсь.

Опубліковано

Mach1 rj project непогані обода

Багато хто катає

Та і ціна я думаю невелика на них

Сам ганяю на мавіках cxp22 кльові- неважкі скільки влітав яєць і вісімок не було

Купив за випадком а нові вони дорогі

Зараз на велозоні є прікольні обода річі на 32 спиці але вони не пістоновані

Вчора зібрали дівчинці фікса

Рама трошки завелика, з часом поміняєм

Вєл накатистий

http://cs307311.userapi.com/v307311541/2a2e/cN2p9c-PAMw.jpg

Опубліковано

Gonysh!

Так це ж і буде 320 гривень приблизно. Та і Мавікі обидва нижчі від тих Mach1, що я навів, якщо я не помиляюсь.

Tak ja z pro Open Sport kazu! a ne pro CXP 22. Open Sport she krashchi!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...