Перейти до змісту

Кто на Визоре, обсуждение.


Рекомендовані повідомлення

ну мінімум десь тиждень тому у візора лягав зовнішній канал десь так на годинку в районі обіду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 292
  • Створено
  • Остання відповідь

вчера и сегодня с утра небыло инета, телефоны у них отключени, вот гады

Сьогодні пішов до них о 10-й годині, питаю: чьому до вас неможливо дозвонитись, інтернета чьому нема? відповідь: Немає чергового, по вул Потебні і Львівській ніде немає, причіна обрив оптіки, ну як завжди якісь обриви збої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знову немає інтернета, візор рулить з постачання якісного інтернета.....

у візора зараз лежить днс сервер

постав гугловський і все буде пахати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішла 2-га декада, як я зареєстрував домен в зоні lutsk.ua (в київського реєстратора звісно). Делегування НЕ РОЗПОЧАЛОСЯ ДО СИХ ПІР,

ЖОДНА пошта не відповідає, незважаючи на дзвінки Степану Степановичу з проханнями налагодити роботу врешті-решт.

Nic.lutsk.ua вчора взагалі "лежав". На тому Візорі хтось щось взагалі робить, чи повний "самотьок"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

адміни а чому мої пости видалені?

длинная (волосатая) рука СС дотянулась и сюда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Інет Візор.Я протягнув ліню з16-ти етажки в приватний будинок.Спочатку було супер.Швидкість до 35.Все літоло допоки не почалося з серпня красти обладнання в провайдера.Стоїть TP-LINK і по wi-fi на ноутбук швидкість та взагалі інтернет то є то не має .Це залежить від того що дає провайдер? В сусідки швидкість до 5мбіт ,то вони взагалі не можуть ввходити в інет. Хто може пояснити чому.Вжеб поміняв провайдера та ніхто не хоче підключати мою повітряну лінію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користувалась Візором з 2008го року, починала з найменших швидкостей, але так як це був перший інтернет вдома, вистачало. Зазначу, що проживаю теж в районі Променя. Проблем не було, та й Світлан був непоганим бонусом. Але десь напевне останні рік-два дуже зачастили поломки. Інтернет пропадав можна сказати регулярно, на кілька годин, а той на цілий день. Оскільки працюю вдома, і робота моя напряму залежить від доступу до інтернету, це спричиняло серйозні незручності. Бажання змінити провайдера виникло давно, але рука не піднімалась відмовитись від тарифу 5Мбіт за 45 грн (швидкості мені вистачало) і платити у 2 рази більше, нехай і за крутішу швидкість. Але серпневі події з викраденням обладнання були останньою краплею мого терпіння - подала заявку на Київстар і через 2 дні вже юзала 80 Мбіт за 80 грн, ще й з вай-фай роутером в придачу. На якість нарікань немає, бувають "розриви" - пропадає буквально на кілька секунд - але це рідке явище, і для мене особливих незручностей не викликає. Плюс зручність оплати - не треба іти шукати банки без комісії, через приват24 спокійно поповнюю з картки. Плюс ці ж гроші потім використовую як бонуси з мобільного. Словом, воно того вартує! (не сприйміть за рекламу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, вчора в n-ий раз не було Інтернету.

о, це не смішно)

а в мене був. я хз що і як в них там настроєно, але внутрішні ресурси візора (dns почтовик) лежали, а нет працював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Обурює не стільки те, що постійно пропадає інет, скільки те, що дозвонитися в тех підтримку нереально. Мобільний телефон вони включають раз на місяць, а коли набираю на стаціонарний то взагалі виходить що такого номеру не існує. Яки була альтернатива то давно вже змінив провайдера, але в моєму будинку немає інших підключень окрім візора (центр доречі, що дивно). Ось сьогодні знову інет пропав, а в мене робота горить, прийшлося іти до знайомого щоб вийти в інет. Звоню - абонент, не абонент. З кожним днем візор бісить все більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...