Адміністратори serega Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 15:19 Адміністратори #226 Опубліковано 1 Грудня, 2013 в 15:19 І урктелеком не може?
westboiuu Опубліковано 23 Грудня, 2013 в 12:07 #227 Опубліковано 23 Грудня, 2013 в 12:07 Сьогодні знову на Візорі якісь проблеми !? я звонил сказали через 2 часа будет инет
vampirich Опубліковано 23 Грудня, 2013 в 12:07 #228 Опубліковано 23 Грудня, 2013 в 12:07 а вас іще це дивує?))
reVIZORchik Опубліковано 26 Червня, 2014 в 07:00 #229 Опубліковано 26 Червня, 2014 в 07:00 Всі свої побажання і просто коли є бажання поспілкуватись присилайте чи дзвоніть скайп ssvizor (Чухрій С.С)
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 26 Червня, 2014 в 07:22 #230 Опубліковано 26 Червня, 2014 в 07:22 reVIZORchik, можна просто перечитати сторінки і глянути по форуму.
vampirich Опубліковано 26 Червня, 2014 в 07:29 #231 Опубліковано 26 Червня, 2014 в 07:29 я чомусь здогадуюся що це якийсь ображений чимось екс-візоровець хоче "піднасрати" хоч таким чином директору
Volyniaka Опубліковано 9 Липня, 2014 в 05:36 #232 Опубліковано 9 Липня, 2014 в 05:36 У "Візора" знов проблеми?Хостинг лежить
mehanik Опубліковано 9 Липня, 2014 в 07:55 #233 Опубліковано 9 Липня, 2014 в 07:55 У "Візора" знов проблеми?Хостинг лежитьНаскільки мені відомо, обрив лінії.
vampirich Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 08:58 #234 Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 08:58 спробував. Ніхт арбайтен.А на Візорі щось кажуть?
zallegro Опубліковано 14 Січня, 2015 в 07:21 #235 Опубліковано 14 Січня, 2015 в 07:21 Шо! Апять? :-)Другий день не працює поштовий сервер, хостинг лежить...Може нарешті Візор загнувся остаточно???Дзвонив - кажуть "Проблеми з нашої сторони - до 12 год маємо вирішити"
DrWeird Опубліковано 14 Січня, 2015 в 07:36 #236 Опубліковано 14 Січня, 2015 в 07:36 Користувачі Візора немов герої анекдоту про їжачка та кактус.
Zevs_Isver Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 12:24 #238 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 12:24 Шановний реєстранте,В зв'язку з переводом доменів lutsk.ua volyn.ua lt.ua на нову схему роботиВам необхідно перевести домени на обслуговування до одного з реєстраторів.Список офіційних реєстраторів в доменах:https://hostmaster.ua/registrars/?lt.uaПри переводі домена на обслуговування до реєстратора реєстрантом будевважатися особа, яка надала реєстратору код трансферу та з яким реєстраторуклав договір на обслуговування домену.Код трансферу для ваших доменів можна отримати у АдміністратораПідприємство "Візор»43018, м. Луцьк, Волинська область, Українавул. Потебні 50тел/факс: 0 (332) 29 29 58email: [email protected]
lion1106 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 14:19 #239 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 14:19 Так я не поняв в когось нет є сьогодні ?Бо ж дозвонитись нереально.
BIKTOP1970 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 14:26 #240 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 14:26 Є. Цілий день без перебоїв (8-го Березня, проспект Перемоги).
lion1106 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 14:37 #241 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 14:37 А в мене на Богдана Хмельницького "голий вася" цілий день
AgentSmith13 Опубліковано 25 Лютого, 2015 в 23:10 #242 Опубліковано 25 Лютого, 2015 в 23:10 Сказ про Візор, ДНС, та редірект 301 ЕЛЕМЕНТАРНЕ завдання - прописати доменне ім'я в зоні lutsk.ua, зробити редірект в Апачі, щоб перекидало на певний веб-інтерфейс та порт... Та не для Візора... Стандартним методом боротьби з даним "хостером" - 3-4 доби мату, РОЗЖОВУВАНЬ ЯК ЗРОБИТИ - "АХТУНГ!!! В НАС НОВИЙ АДМІН!!!", відповіді на чарівні питання "а неймсервер який прописати" (РУКАЛІЦО ХТО ВЛАСНИК ЗОНИ???), "а МХ???" (пошти там нема, не буде і не треба), завірянь "У НАС ВСЕ ПРОПИСАНО, ПРОБЛЕМА У ВАС", МИ ЗДОБУЛИ - прописали НЕ ТОЙ ІР (як Хостмастер, так і візор) - мали свій і редірект в апачі на нас, прописали НАШ. Слава яйцям, Апач в мене і на тому каналі є, заредіректив сам, тепер сиджу і молюся, щоб візорні слоупоки не взвиздячили "вдогонку" за 2-3 дні редіректа СВОГО чи не змінили знов запис в ДНС і не поклали к фігам сервіс... Ну або Хостмастер, по їх вказівці А-запис не змінив... Послуга з пакету "Візор - ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" - "зателефонуй нам, якщо терпіння хватить" - в комплекті В мене вищеописана "надскладна технологічна процедура" займає від 5 до 10 хв. (+ час для індексації доменного імені). Домени lutsk.ua та volyn.ua - ГЕМОРОЙ при реєстрації є навіть у людського київського хостера - регає всерівно Візор. А може, передати їх кому, хто ВМІЄ ДНС КОРИСТУВАТИСЯ. Ібо з жодним доменом, крім вищевказаних (і тих, що раніше на Візорі за царя Гороха прописані були) немає такого "кохання" (а зарегав я їх і прописав, повірте не один і не 2). Минулого року час "рега" домена був 2 тижні... поставили б, накінець, собі якусь веб-панель, як на тому ж thehost.ua, із зберегли б нерви і собі, і людям. Час написання поста відповідає часу появи ознак життя домена.... Дякую тобі, Візор, за кльову робочу ніч!
AgentSmith13 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 10:25 #243 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 10:25 А тепер Візор здох взагалі..... Слава Візору! Чухрію слава! Лежать ДНСИ їхні, сайти, в тому числі поліклініки всякі, і немає у всіх, хто на них сидить інету. Даруйте за неестетичну цитату, але "Не можешь ср*ть - не мучай ж*пу!"
Кирило Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 11:05 #244 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 11:05 А тепер Візор здох взагалі..... Слава Візору! Чухрію слава! Лежать ДНСИ їхні, сайти, в тому числі поліклініки всякі, і немає у всіх, хто на них сидить інету. Даруйте за неестетичну цитату, але "Не можешь ср*ть - не мучай ж*пу!"Чухрій С. С. вже давно не являється директором п-ва. (інтернет-провайдер) Візор. Фірму викупила київська компанія. І буде міняти всю мережу.
AgentSmith13 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 13:44 #245 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 13:44 А може, ВЖЕ міняють? Може, і сайтів/записів ДНС, як і серваків уже НЕМА? Ну, тоді такі вибрики без ПОПЕРЕДЖЕННЯ КЛІЄНТІВ - то, даруйте, б...ство, і підсудна справа. по типу того, як в Києві колись цілий датацентр в невідомому напрямку поїхав...
snouden Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 14:42 #246 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 14:42 Інтернет з'явився і працює на диво швидко. Може й справді замінили обладнання.
vanotornado96 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 18:51 #247 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 18:51 Доброго здоров'ячка, всім хто читає))) Шановний реєстранте,В зв'язку з переводом доменів lutsk.ua volyn.ua lt.ua на нову схему роботи Вам необхідно перевести домени на обслуговування до одного з реєстраторів. Список офіційних реєстраторів в доменах: https://hostmaster.u...gistrars/?lt.ua При переводі домена на обслуговування до реєстратора реєстрантом буде вважатися особа, яка надала реєстратору код трансферу та з яким реєстратор уклав договір на обслуговування домену. Код трансферу для ваших доменів можна отримати у Адміністратора Підприємство "Візор» 43018, м. Луцьк, Волинська область, Україна вул. Потебні 50 тел/факс: 0 (332) 29 29 58 email: [email protected] Так перейшли на нову систему взаємодії Реєстратор-Реєстрант, тепер швидкість опрацювання заявок повинна зрости. Сказ про Візор, ДНС, та редірект 301 ЕЛЕМЕНТАРНЕ завдання - прописати доменне ім'я в зоні lutsk.ua, зробити редірект в Апачі, щоб перекидало на певний веб-інтерфейс та порт... Та не для Візора... Стандартним методом боротьби з даним "хостером" - 3-4 доби мату, РОЗЖОВУВАНЬ ЯК ЗРОБИТИ - "АХТУНГ!!! В НАС НОВИЙ АДМІН!!!", відповіді на чарівні питання "а неймсервер який прописати" (РУКАЛІЦО ХТО ВЛАСНИК ЗОНИ???), "а МХ???" (пошти там нема, не буде і не треба), завірянь "У НАС ВСЕ ПРОПИСАНО, ПРОБЛЕМА У ВАС", МИ ЗДОБУЛИ - прописали НЕ ТОЙ ІР (як Хостмастер, так і візор) - мали свій і редірект в апачі на нас, прописали НАШ. Слава яйцям, Апач в мене і на тому каналі є, заредіректив сам, тепер сиджу і молюся, щоб візорні слоупоки не взвиздячили "вдогонку" за 2-3 дні редіректа СВОГО чи не змінили знов запис в ДНС і не поклали к фігам сервіс... Ну або Хостмастер, по їх вказівці А-запис не змінив... Послуга з пакету "Візор - ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" - "зателефонуй нам, якщо терпіння хватить" - в комплекті В мене вищеописана "надскладна технологічна процедура" займає від 5 до 10 хв. (+ час для індексації доменного імені). Домени lutsk.ua та volyn.ua - ГЕМОРОЙ при реєстрації є навіть у людського київського хостера - регає всерівно Візор. А може, передати їх кому, хто ВМІЄ ДНС КОРИСТУВАТИСЯ. Ібо з жодним доменом, крім вищевказаних (і тих, що раніше на Візорі за царя Гороха прописані були) немає такого "кохання" (а зарегав я їх і прописав, повірте не один і не 2). Минулого року час "рега" домена був 2 тижні... поставили б, накінець, собі якусь веб-панель, як на тому ж thehost.ua, із зберегли б нерви і собі, і людям. Час написання поста відповідає часу появи ознак життя домена.... Дякую тобі, Візор, за кльову робочу ніч! А вам шановний скажу лиш одне так 3-4 доби проте, чого ви хочете в договорі чорним по білому надруковано, що виконання заявки відбувається після отримання листа електронною поштою, а ніяк не по телефону. Тим більше оплата ще не надійшла тому за відсутності заявки та проплати добре, що на Підприємстві намагалися вам допомогти передчасно. А тепер Візор здох взагалі..... Слава Візору! Чухрію слава! Лежать ДНСИ їхні, сайти, в тому числі поліклініки всякі, і немає у всіх, хто на них сидить інету. Даруйте за неестетичну цитату, але "Не можешь ср*ть - не мучай ж*пу!" Візор здох, а про причину запитати ні не потрібно, відразу виплеснути все не дізнавшись істини(( А може, ВЖЕ міняють? Може, і сайтів/записів ДНС, як і серваків уже НЕМА? Ну, тоді такі вибрики без ПОПЕРЕДЖЕННЯ КЛІЄНТІВ - то, даруйте, б...ство, і підсудна справа. по типу того, як в Києві колись цілий датацентр в невідомому напрямку поїхав... ТА вже працює можна заспокоїтись.
Jack Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 20:37 #248 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 20:37 А тепер Візор здох взагалі..... Слава Візору! Чухрію слава! Лежать ДНСИ їхні, сайти, в тому числі поліклініки всякі, і немає у всіх, хто на них сидить інету. Даруйте за неестетичну цитату, але "Не можешь ср*ть - не мучай ж*пу!"Чухрій С. С. вже давно не являється директором п-ва. (інтернет-провайдер) Візор. Фірму викупила київська компанія. І буде міняти всю мережу.сьогодні бачив як оптику варили Кияни на Б.Хмельницького може толк буде
AgentSmith13 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 18:26 #249 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 18:26 А коли 9-10 сайтів РДА лежить? А телефони обидва, на сайті вказані (як і сам сайт) в оффлайні? То як називається???? Страус в дії! А ОДИН адмін, який "не зможе сьогодні і завтра, бо зайнятий, бо на виклику (на лікарняному) " в ПРОВАЙДЕРА, ХОСТЕРА то як? От чого я ні про Київстар, ні про Укртелеком (питання були, і не одні, але вирішилися просто - заміною прова), ні про Датагруп, Інтертелеком, Airbites такого не написав? Відповідь на поверхні... І так, до того доменного імені Я НЕ МАЮ жодного відношення (по посадовій), попросили допомогти.... Все об'єктивно - по ділам твоїм тебе і судять.PS по вищевказаный причині, договору НЕ читав (часу не маю)...PPS поки адміном була Валентина, вирішувалось в рази швидше...
Raniel-Atero Опубліковано 2 Березня, 2015 в 10:42 #250 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 10:42 Весело у вас тут А кто ща админит там?)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.