Перейти до змісту

Кто на Визоре, обсуждение.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 290
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А не кажуть чого? просто цікаво ))

Тільки що дозвонився. Кажуть "технічні проблеми з сервером" (детальніших пояснень чекати мабуть не варто). Обіцяють що "після обіду" запрацює.

Опубліковано

Тільки що дозвонився. Кажуть "технічні проблеми з сервером" (детальніших пояснень чекати мабуть не варто). Обіцяють що "після обіду" запрацює.

Голуби погано орієнтуються в сніг.

Опубліковано

Ну я незнаю як у вас але в мене все стабільно працює користуюсь з 5.08.2009р. буває два-три раза в рік на півгодини пропаде. А от коли літом гроза вдарила то за 2-3 години поміняли і все зробили. Так більше не стикався з такими проблемами. А швидкість підскакує до 20-50мб\с.

Опубліковано

КОРИСТУЮСЬ ВІЗОРОМ ВЖЕ ТРЕТІЙ РІК, БРОБЛЕМ ЖОДНИХ, ВЧОРА ТЕСТ ПОКАЗУВАВ АЖ 28-15 ХОЧА В МЕНЕ 5 МЕГАБІТ

Опубліковано

КОРИСТУЮСЬ ВІЗОРОМ ВЖЕ ТРЕТІЙ РІК, БРОБЛЕМ ЖОДНИХ, ВЧОРА ТЕСТ ПОКАЗУВАВ АЖ 28-15 ХОЧА В МЕНЕ 5 МЕГАБІТ

Те що тест показує більше ніж надо це не є добре лишній раз доказує що все працює на соплях і настроєне як небудь....

Опубліковано

Тільки що пробував доступ до почтового сервера є без проблем

lion1106, у вас є доступ до поштовика Візора? vipmail.lutsk.ua ?

так тільки що провірив почту без проблем

Опубліковано

Так вже налагодили. В 12.13 пошта почала приходити.

Останній лист був 21/01/2012 в 3.20 ранку.

Всі листи в діапазоні цього проміжку пропали.

Cаме так. Але якось дивно почали надходити листи - ривками з інтервалами по часу. Фрагмент вікна The Bat:

post-6972-0-60201300-1358854812_thumb.jp

Якась повна невідповідність часу створення листів до часу отримання (листи від різних адресатів, спам уже видалений). І судячи з усього велика кількість листів просто не дійшла.

А щодо швидкості - о 10-й ранку було 72 Mbps, зараз 2,2 Mbps.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

вирубли електроенергію їм електрики, для проведення якихось профілактичних робіт. Обіцяли після 10 працювать буде

• 1 місяць потому...
Опубліковано

жесть по приколу сьогодні полазив по vizor.lutsk.ua

1 link p.gifКАРТКА ЗВ'ЯЗКУ

http://card.lutsk.ua/

Forbidden

Підтримки 0 :0165:

2 link p.gifСЕРВЕР ТЕХ. ПІДТРИМКИ

http://fs.ua/video/f.../error/403.html :_09:

404

Такой страницы на нашем сайте нет

Попробуйте воспользоваться поиском

3 link ВОЛИНСЬКИЙ ФОРУМ http://www.name.lutsk.ua/ форум помер :0118:

• Адміністратори
Опубліковано

Чому ти дивуєшся?

Про форум ще на бордовці роповідали.

• 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Давно не могу зати на свою страничку на Визоре для проверки состояния своего счёта. Выбивает, что невозможно открыть . У кого-нибудь есть такая же проблема? Звонил к провайдеру, но пока не получил внятного ответа.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Будинок на словацького 12. Пройшов місяць від дня подачі заявки про підключення. Ах ***нно швидкий сервіс!!!

Опубліковано

Будинок на словацького 12. Пройшов місяць від дня подачі заявки про підключення. Ах ***нно швидкий сервіс!!!

Заявку подавали через їхній сайт чи особисто до них їздили?

Опубліковано

Заявку подавали через їхній сайт чи особисто до них їздили?

через сайт заповнювали форму, після чого з нами зв"язалась оператор і пообіцяла швидке підключення...))) і так впродовж місяця)))

Опубліковано

через сайт заповнювали форму, після чого з нами зв"язалась оператор і пообіцяла швидке підключення...))) і так впродовж місяця)))

Будні...

simpsons+cisco+systems.png

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

блін нутак зробили б людські тарифи акцій повлаштовували і народ потягнувся би а як вони все пускають на "мимотік" то не дивно що банкрутують. Скільки там людей працює і що вони роблять? Головний сайт не оновлювався вже з рік мабуть, форум закрили обмінник теж, клієнтська підтримка майже на нулю. Таке враще що вони там тільки штанці протирають. Цікаво на що ж пішли ці кошти якщо нічого не змінилось, кому на рахунок вони попадали?

Опубліковано

А я на візорі досить давно, і не жалкую. Швидкість нормальна, підтримка теж, ціна супер.

Думаю як би, не дай бог, не загнувся через банкрутство...

Опубліковано

Якщо нік той самий що і на світлані...

тепер тут гостюю :)

Який тариф якщо не секрет?

10 Мбіт/c

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...