Перейти до змісту

Посвідчення водія

cstlua

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть хто стикався, коротко про проблему:

Десь пів-року тому загубив права,але оскільки атомобіль на той час вже продав, то не сильно пререймався питанням. Права (тільки кат. В), я отримав у вересні 2001 року,іспити складав экстерном,і от, у серпні поточного (2011) року я вирішив поновити, мені сказали що

1. Переекзаменація,або підтвердження що останні 6 міс. керував авто.

2. Довідки (Нарко,Псих)

3. Гроші ("типу мито і т.п." + ....)

і от недавно,я почув що є відповіндна постанова, згідно якої при втраті посвідчення переекзаменація не проводиться,тому що, щоб довести що ви керували автомобілем раніше треба було доручення предявити,а тепер його відмінили. Питання,як воно є насправді,хтось можливо знає? Наперед вдячний за інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба якусь бумажку яку дають разом з правами (екзаменаційна карта, чи як її там..) і в МРЕО те що в ДОСААФі. Там тобі далі скажуть що робити треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В липні з машини витягли все: і посвідчення водія, і техпаспорт. Ох і намаявся....:(

Для відновлення водійського посвідчення перездавати заставлять однозначно. Алгоритм:

1. Їдемо у міське ДАІ (на Коньякіна), замовляємо довідку про те, що ДАІ не вилучало у вас посвідчення водія (роблять типу 10 днів, але реально мені зробили за 3). Довідка безплатна, але якщо були неоплачені штрафи - без їх погашення не дадуть. :0001:

2. Їдемо в психлікарню, за годину-другу і 15 грн отримуємо сертифікат "непсіха". (мати пачпорт та військовий квиток) Іхати краще вранці, з 9 години.

3. Їдемо в наркодиспансер, або шукаємо "рішала" який за певну суму зробить і сертифікат на алкоголь і саму довідку (мати паспорт). Довідка з сертифікатом мені вийшла в 100 грн.

4. Піднімаємо дома екзаменаційний лист коли здавали перший раз іспит в автошколі чи мрео і йдемо до тьоті капітанші в екзаменаційний відділ що на Перемоги в приміщенні автошколи. Вручаємо їй довідку про невилучення, мед. довідку, 2 фото кажись 3на4, екзаменаційний лист. Вона вручає вам коди до оплати купи послуг і запрошує сходити у Приватбанк чи Брокбізнесбанк. Всяця хрень коштує порядку 400 грн.

5. Далі домовляєтесь з тьотою про день та час здачі іспиту, приходите і здаєте (Кожна спроба 33 грн в касу банку) Перездавати дозволяють з 5 дня на 6-й.

6. Після успішної здачі вручають тимчасове посвідчення терміном на 2 місяці, через два місяці дають пластикове постійне.

ЗІ.Здача проходить на папірцях, ніяких компів.З 3-х спроб я так і неспромігся здати теорію (напевно тупий):g16:. З 4 спроби з підтримкою гаубичної артилерії та купи грошів здав зразу...:ohmy:

Ото таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні отаке:1. Шукаємо хорошого рІшака

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні отаке:1. Шукаємо хорошого рІшака

ціну питання в студію пліз, з нуля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукайте серед своїх знайомих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через знайомих 3-3,5К грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если утеря - однозначно перездача (ну или решалы), а если кража и возбуждается уголовное дело (милиция выдаёт об этом справку), то перездавать не надо, своему водителю восстанавливал после кражи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через знайомих 3-3,5К грн.

Це мені "рішали" і пропонували,але якщо правда що при втраті перездачу відмінили, то навіщо стільки платити? В будь-якому разі,завтра буду знати точно бо піду в МРЕВ,хотів сьогодні але не встигаю, поки що всім вдячний за поради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я з нуля вчився на права в цьому році, так в мене потягнуло біля 500 уйов.

А якшо перездача, ну то разом з довідками доктора, психа, наріка, невилучення, 400 грн за пластік (чи вже 450 з комісіями) та екзамен (якщо прийдеться рішати) - ну то десь кесарь гривень з копійками піде мабуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я з нуля вчився на права в цьому році, так в мене потягнуло біля 500 уйов.

А якшо перездача, ну то разом з довідками доктора, психа, наріка, невилучення, 400 грн за пластік (чи вже 450 з комісіями) та екзамен (якщо прийдеться рішати) - ну то десь кесарь гривень з копійками піде мабуть.

ну так це вже не 3-3,5К

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даю розцінки решатєлєй

250-медична довідка

150- довідка з МРЕВ, що не вилучались права

1300 - перездача

вкл.всі платежі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замовляємо довідку про те, що ДАІ не вилучало у вас посвідчення водія (роблять типу 10 днів, але реально мені зробили за 3). Довідка безплатна,

150 ГРН - ЦІНА БЕЗПЛАТНОЇ ДОВІДКИ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даю розцінки решатєлєй

250-медична довідка

1300 - перездача

вкл.всі платежі

дешевше стоптувати свої Гуччі, нє? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

150 ГРН - ЦІНА БЕЗПЛАТНОЇ ДОВІДКИ

мож то ціна послуги з отримання безплатної довідки, я не знаю))

з іншої сторони, як любить говорити один мій знайомий, корупція встановлює паритет між громадянином і державою))

мені, наприклад, дешевше було б заплатити цих 150 грн., ніж втратити півдня часу на отримання довідки і то, півдня - це якщо пощастить і не попадеш в неприйомні години, не закінчаться бланки довідок і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Liberta, +1. І не чекати 3-10 днів. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а 1300 - перездача, в даному випадку - гарантує "перездачу"? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а 1300 - перездача, в даному випадку - гарантує "перездачу"? :rolleyes:

100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Мої розцінки на відновлення після втрати 1500 грн. За все! Гарантія 100% Тимчасовий талон в той же день, постійний через місяць. Думаю справедливо, при умові що якщо "пробувати" самому це мінімум 2 тижні. Звертайтесь))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бред. Я в березні поновлював. За все ~350 грн. Езамен здав самостійно, повторив правила, трохи повчив білети. Це те що я платив у МРЕВ. Плюс ще медична довідка і фотки - ~100 грн. Тимчасовий талон видали в той же день. Пластикові через два місяці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

swen1989, Torri111 за "гарантію 100%" доплатив ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бред. Я в березні поновлював. За все ~350 грн. Езамен здав самостійно, повторив правила, трохи повчив білети. Це те що я платив у МРЕВ. Плюс ще медична довідка і фотки - ~100 грн. Тимчасовий талон видали в той же день. Пластикові через два місяці.

МОЛОДЕЦЬ! От тільки з "тимчасовими правами" за кордон не виїдеш (якщо раптом потреба) , а по друге пропозиція діє для зайнятих людей, а не для тих хто від нудоти буде тижнями по установах черги топтати. Якщо для вас час - не гроші, такий спосіб ВІТАЄТЬСЯ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще можуть і правоохоронні органи зацікавитися....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони там (1500) уже зацікавлені...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони там (1500) уже зацікавлені...

так сказано ж: "Гарантія 100%"! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...