Перейти до змісту

Andruha_gpz28

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Андрію, щиро тебе вітаю! Підтримую все написане вище- з тобою завжди дуже приємно спілкуватись: чи то джаз, чи бордовка, чи випадкова зустріч в місті. То ж хай і тебе завжди оточують лише добрі люди, радість щирого людського спілкування, драйвові емоції! Насолоджуйся і не змінюйся! :)

pizza-0840.jpg

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

То то я думаю з тобою так легко спілкуватися - вітаю! Нехай життя приносить тільки приємні сюрпризи. Будеш поблизу центра - маякуй, вип"ємо, закусимо!

Опубліковано

Вітаю тебе!

Оце що ти казав: "моя дружина не зможе зробити" - то не їй "-", це тобі великий "+". Нехай ті плюси в тебе залишаються і примножуються.

Всього тобі найкращого і найдобрішого!

Опубліковано

Мужчіна, я Вас абажаю! За твою позитивну веселу вдачу, за приємне спілкування, за те, що вмієш підняти настрій, як влучним жартом, так і гарною музикою.

Хай Бог дає здоров'я тобі і твоїм рідним, хай тішать тебе твої рідні дівчата, а техніка ладнається в твоїх золотих руках.

Насолоди від життя! ;)

Опубліковано

Андрюш, зі святом тебе! Приємних покатушок, гарних фото, гарних несподіванок, любові, удачі...ой, стільки всього хочеться побажати, бо ти вартий тільки хорошого)

27cc63360cb6088.jpg

Опубліковано

А я не знаю більш позитивного чувака, паетаму ГОООРРРРИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!(с) Перклаба І шоб всі плескали у долоні! І тут БАХ!!! ФЄЄРВЄРК!!! Всьо взриваєцця, люди в шокє допивають горілку і хаваються під столи..... і тут я вихожу з фотоапаратом в руках..... БРЯЗЬ його об каміння і такий гордий - Андрюха!!! В тебе ж день народження!!!!!!!!!!!!!!!!

Далі танці, дівчата зкидають з себе весь одяг, стрибають через вогнище, і тут Ума Турман достає ножик....... аааа, так це ж в Андрюхі День Народження!!!!!!!!!!!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...