Перейти до змісту

із Чісто Пісанія


Harddriver

Рекомендовані повідомлення

(чістопісалі чісто мислі чістопацани - блага получилась вєщ в результаті!)

"...і якоже грядьот шухер неотвратний то і не отврати хлєбаліще своє от дорогі нєправєдной, откуда єсть пошла угроза пацанам правільним, а яко же і не воскликнеш - "Атас, братія!" то і козьол есі!..."

"...І прихіляша внатурє пацан правільний Віктор Кабаноборєц Іконолюбний з садов ботанічєскіх едема Донєцкогоі развєдоша базари реально понти колотіть нє будя ібо нєх! І разделіша стадо на Майданє на козлов і лохов! і уроют козлов пацани правільниє на німецкий хрест, а лохи, видя торжество сіє констітуціонноє возсрадуюцца шо хоть дишут і воспоют славу прєвєлікую Віктору Кабаноборцу Іконолюбівому, ібо нєх!"

"...А якоже правєдния то і назвітєь Свідєтєлямі Сєвєродонєцкімі, а понєже отпадє хто і станєт Свідєтєлямі Прокурора да і Свідєтєлямі Суда - піzдєц тому і поруганіє, шо значить анафему вєчную і казьол тот!"

Цитовано за виданням: Релігійний журнал правільнославної громади Свідків Сєвєродонєцка "От_єбісь!". Видавець: релігійно-спортивна організація "Вартовий без башти". Наклад: 52 мільйона примірників (з запасом). Відповідальний за випуск: пастор адвентистів звітного дня Н. Лєвчєнко. Друкарня «Космос України». Зам. № 12356/2569 від 27 клюєва 2-го года Донєцкого.

;)

Копірайт тут

А якщо серйозно - останні події викликають в мене хвилю чистого восторга! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...