Перейти до змісту

27 вересня - день туризму

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

День туризму пройшов на славу. Дякую всім хто приєднався до велопробігу.

Додам ще декілька фото з неофіційної частини. Вулике дякую нашому повару - КОЗАКСІРКУ за те, що накормив увесь народ та TAIS за гарний сервіс.

post-13356-0-57332700-1317231784_thumb.j

post-13356-0-37801400-1317231792_thumb.j

post-13356-0-11990000-1317231801_thumb.j

post-13356-0-39376900-1317231807_thumb.j

post-13356-0-82515200-1317231816_thumb.j

post-13356-0-98081000-1317231825_thumb.j

post-13356-0-49921900-1317231836_thumb.j

post-13356-0-54685000-1317231843_thumb.j

post-13356-0-84401800-1317231850_thumb.j

post-13356-0-20544600-1317231858_thumb.j

post-13356-0-93873000-1317231864_thumb.j

post-13356-0-27293300-1317231873_thumb.j

post-13356-0-29798900-1317231884_thumb.j

post-13356-0-90075200-1317231890_thumb.j

• Відповідей 123
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось що про нас написано на сайті міської ради

Із 19.00 год. з Театрального майдану розпочався велозаїзд за окремими маршрутами, до якого долучилася ГО «Асоціація велосипедистів Луцька».

Маловато, однако :huh:

Опубліковано

Это больше, чем ничего!

Пожалуй впервые в этом году городские власти обратили внимание на этот день,

больше мероприятий- а значит больше информации для людей про мир туризма.

Мне очень понравился пробег в сумерках - с шариками, маячками, свистками и сигналами.

И котелок , громыхающий на багажнике... :D

Спасибо оргам за воплощение задуманного, а всем участникам- за поддержку!

:smile-zachot:

Опубліковано

УХ...

Відгуляли...

Та остання банка огірків... була лишньою...))))

АС 0269АК рулить :friday:

нічого страшного :rolleyes: , поки я в машині спав :sq_ye: , двоє бравих водіїв :0123: дожрали :friday: недоїту нами ту саму банку огірків :smile-zachot:

наш котелок у меня, я его привезу в центр и очень надеюсь на возврат котелка чистым до выходных.

ваш казанок в мене, в п"ятницю я звяжуся з тобою і віддам.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

АП. !!

Треба пропозиції заходів для святкування цієї визначної дати.

Організатори - Луцька міська рада, АВЛ.

ІМХО.. Квест, на годинку.. півтори.., змагання в центрі.. присвячені велотуризму. Фотовиставка.

Залучити Велозмагазини, Спорт для всіх, АВЛ, Відділ молоді і спорту, Друїда).

Так.. навскидку.

Чекаю пропозицій... якщо не буде.., буду призначати відповідальних за заходи, які придумає кілька небайдужих людей... ОСОБИСТО!!!

ПРОШУ ПІДТРИМАТИ !!!

Опубліковано

змагання в центрі.. присвячені велотуризму.

Подумаю над цим....

І знову 27 вересня випадає на робочий день :( О котрій орієнтовний початок заходів?

Опубліковано

Ну.....

Моя пропозтція провести все в суботу.... АЛЕ !!!!

Тому.. прпоную з 16:00 четверга.. поки не зтемніє....

А далі.. як того разу..)))

Опубліковано

Так.

От тільки треба визначитись.. субота ранок.. чи четвер вечір... Бо є нюанси.

Грамотно.. було б провести пробіг в суботу зранку... АЛЕ.. !! ДАТА то, в четвер... відповідно треба відсвяткувати..

Само собою.., що потім поїдемо в Рованці... ))) та, до того, треба було б щось зробити цікаве для людей загалом.. і дітей конкретно.

Опубліковано

Друид сейчас занят выставкой. До 21-го его дергать бесполезно, я думаю. А еще лучше помочь, кто чем может.

И я по прежнему не понимаю, зачем велопробег на День туризма.

Опубліковано

Лучше пеший ход или заброс листовок в ящики? Вопрос из разряда "не понимаю", "не понимаю, но круто" или "не понимаю - надо ...." ?

Опубліковано

Друид сейчас занят выставкой. До 21-го его дергать бесполезно, я думаю. А еще лучше помочь, кто чем может.

на виставці будуть представлені зовсім таки не погані зразки велопарковок. Якщо з понеділка їх всі встановити (а це 4-5 різних місць і два з них - центр туристичної інформації і міська рада), можна зробити цікаве відкриття. Хіба не улюблена справа перерізати стрічки і пити шампусік?

:)

Опубліковано

Почему АВЛ организатор мероприятия по празднованию Дня Туризма? Я это как турист спрашиваю. Для меня этот день давно праздник, с детства. К нему приурочивались соревнования по туризму: ориентирование, техника, КТМ (прототип мультигорнок).

АВЛ - организация велосипедистов, часть из которых - велотуристы. Велотуризм один из видов туризма, наряду с водным, альпинизмом, спелео и прочими. Почему АВЛ организатор, а не - посильно подключившийся к организации. Выставка Друида нам ближе и важней, в данном случае, по моему. Есть чисто туристические организации, есть смежные.

И какого туризма этот день, вообще? Туристов засерающих пляжи на теплых морях? Или гибнущих на восхождениях?

Я буду его отмечать, как привыкла - весело, в компании близких друзей.

Если будет нужна помощь организаторам, тоже помогу, чем смогу. Но в данном разрезе велопробег в будний день в честь дня абстрактного Туризма мне видится абсурдным.

Опубліковано

Тоді відбій..?

Сидіть святкуйте у вузькому колі.

Почему бы и нет?

А ты разве не будешь праздновать?;)

Опубліковано

Звичайно буду..)))

Просто хочу поділитись цим святом з іншими (мож не настільки близькими мені).. і показати, що велосипедисти приймають активну участь у туризмі...

Чому б ні?

Тому прпоную..

Відсвяткувати ДЕНЬ ТУРИЗМУ.. наприклад квестом і конкурсами.. перенести пробіг на суботу.. а ввечері посидіти біля вогнища з гітарою.. чи Дівіомом.))

З.І. І ще... хочу щоб якомога більше було на цьому святі дітей!!!

Опубліковано

Какие туристические организации принимают участие в организации? Что они предлогают?

Кашу на костре, конкурсы, выставки - это все правильно.

Но только не громоздкий велопробег по всякому поводу. Давайте его делать на День рыбака, День предпринимателя, День работника пищевой промышленности?!

И давайте не будем заниматься проведением праздника в одиночку?

Опубліковано

Тоді відбій..?

Чо так відразу? Я скептично ставлюсь тільки до велопробігу. Ніхто ж не знає, що 22 вересня (день без авто) теж хотіли перекрити велопробігом.

А відсвяткувати я - за. Колись я кілька років підряд проводив фестиваль "Територія туризму" в парку. Там було всяке - і техніка, і вєл, і байдарка і різні види кострів складені за табличками і фотовиставки. Але коли замахався бігати по спонсорах, то перестав проводити. Але ж досвід не пропєш)))

Опубліковано

Яких нагне міська рада ті й приймуть участь.

Просто чому б не прийняти участь і не підкинути їм кілька хроших ідей.. Не розумію..

Хіба велопробіг вулицями міста 3 рази в рік ЦЕ ЩОСЬ ХРЕНОВЕ? ????

Їздимо, як валянки.. в групі ніхто нічого не показує.. так і будемо їздити далі.

Опубліковано

Мне бы, как обывателю, было б интересно посмотреть в работе туристические новинки - печки, палатки-гамаки и т. д.

Отведать кашу с костра.

Попробовать подняться-спуститься по веревкам.

Посмотреть на фото наших людей в экзотических местах.

Порадоваться за человека, который бъет рекорд времени при бортировании колеса.

Давайте направим наши силы на то, что будет интересно простым прохожим?

Велопробег отберет очень мног сил и ресурсов.

Опубліковано

ЗГОДЕН З ТОБОЮ НА ВСІ 100%

Саме це я й хотів почути.. а саме ідеї.. щоб донести їх до організаторів.., які в свою чергу щоб їх врахували.

А велопробіг... нічого не відбере.. як і не відібрав на день прапора... стали проїхались і все... Навіть можемо не по маршруту 15.. а так 23-го їздили.

Опубліковано

Любой велопробег это хорошая пропоганда велосипеда, не все люди будут на театральном майдане, а если катнуть по луцку, взять несколько флагов, одеть майки, можно сделать рекламу и спонсору, туризму и велосипеду

Опубліковано

Блін народ!

Критикувати може кожен! Але заходи комусь треба проводити

Як на мене, то організація велопробігу займе не так багато сил та коштів. Та і бажаючі будуть

Та і більше людей побачить, що у туристів свято.

Звичайно одним пробігом не вдасться обійтись. Треба робити и ще щось

Як на рахунок виставки-продажу туристичного спорядження? Минулого року була

Фотостенди організуємо?

Опубліковано

Блін народ!

Критикувати може кожен! Але заходи комусь треба проводити

Комусь треба. Але цей хтось повинен мати пряме відношення до події, і заходи мають бути відповідними події. Якшо це день Сала, то нас пригощають салом, а не медом.

Опубліковано

Погоджуюсь з тим, що свято повинні організовувати туристичні організації та установи міста, а ми їм у цьому допомагати. Де вони зі своїми ідеями???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...