Перейти до змісту

Не рекомендую нікому звертатись за меблями сюди

legolas_soi

Рекомендовані повідомлення

Отже розповім свою невеличку історію замовлення меблів у цій фірмі.

На варшавському ринку в контейнері 1094 надивились у продавця Ірини стіл і комод моделі, яка нам сподобалась. Дали розміри, по яким потрібно виготовити, вибрали колір.

Змушені були дати 100грн завдатку. В результаті отримали бумажку на якій пише дату замовлення, що замовлено, завдаток і залишок (підприємець Герасимчук О.М.). Ніяких печаток, ніяких чеків, нічого. Отримали обіцянку, що через 2 тижні меблі буде доставлено до нас додому і зібрано у нас на місці (все входить в ціну по словам Ірини).

Звичайно, що ні через 2 тижні, ні через три тижні ніяких меблів ми не побачили.

Почали звонити в "меблі-сервіс" взнавати де ж наші меблі?

Кілька днів зовсім ніхто не брав трубку стаціонарного телефону, далі коли взяли пообіцяли вияснити і перезвонити. Звісно ж ніхто не перезвонив.

Потім знову кілька днів дозвонювались. Нарешті через місяць нам дали відповідь що меблі готові на фабриці і їх доставлять нам у суботу.

Як думаєте, в суботу їх доставили? Ні звичайно.

При наступних виясняннях сказали що стіл готовий, а щодо комоду вони не знають і т.д. Кормили "завтраками" довго і нудно.

....................

тут частину опущу, щоб не було нудно читати.

.......................

Отже при замовленні меблів 07.07 їх привезли 03.09. І то лише коробки картонні з досками (в розібраному вигляді), і не представник фірми, а якийсь знайомий, якого попросили. І він відповідно не міг дати ніяких відповідей на питання чому ж нас обдурили? Де обіцяна зборка на дому? Де двотижневе виготовлення?

Вдалося через їхню фірму замовити збірника цих меблів. Дядько прийшов як і домовлялись, все зібрав за додаткових 100грн (хоча це мало входити в попередню ціню за словами продавця Ірини). В результаті дві задніх дощечки (в які впираються полички комода) виявились завузькими, адже меблі по інд. розмірах. І ще нам мають їх міняти (уже навіть не знаю коли це буде)...

Передімною на папірці пише замовлення - стіл 100х50 вільха, комод 150х50х100 вільха. В результаті стіл 50см глибиною а комод (чомусь???!!) 44см. Тому стіл випирає значно більше і зовсім не гарно.

Також як виявилось колір "днів" шуфляд зовсім не вільха, а якийсь коричневий (добре що хоч воно всередині і не кидається в очі).

І що робити скажете в такій ситуації? Куди можна поскаржитись не маючи ні чеку ні папірця з печаткою підприємця??

Дякую всім за увагу і відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди можна поскаржитись не маючи ні чеку ні папірця з печаткою підприємця??

окрім форума більш нікуди.

а по факту - не розумію: якщо вони вас водили за ніс стільки часу та не виконали умов - а ви ще й розплатились повністю...

одним словом, самі ....

я би забрав замовлення та віддав на 100-300 грн менше за незбірку та невиконання умов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому б було не розмітити тему в розділі "Книга скарг"?

І назвати просто "Фірма «Меблі сервіс»", а вже в тексті викласти суть скарги і чому до них не варто звертатися.

Прохання до модераторів перенести тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через 3 тижні варто було відмовитись від замовлення,адже домовлялись через 2 тижні,але якщо всетаки чекали так довго то треба було відразу дивитись коли привезли,і відразу говорите заміните дошки неправильних розмірів на правильні тоді заплатимо гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я десь рік тому в одного чоловіка з борди замовляв тумбочку на офіс. Дві тумбочки були, треба було ще третю, повністю аналогічну першим двом.

Чоловік прийшов, глянув, і сказав: "Ну, ясно" - й зібрався йти... і я трохи афігєл: людина навіть не заміряла розміри тумбочки, дверцяток, шухляд... Довелося заставити переміряти. Я неодноразово наголошував виконавцю - тумбочка має бути така ж, як і вже існуючі. І якщо вже існуючі повністю темно-коричневі, в т.ч. на кантах - то привезена нова тумбочка на всіх кантах світилася білими полосами...

Потім ту тумбочку на борді виконавець ще довго продавав - бо я від такого відмовився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох ці вже базарні меблі одною рукою збираєш другою сльози витираєш дивлячись шо викупив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж маю гіркий досвід замовлення меблів.

Можу дати кілька порад:

• якщо берете готову (не під замовлення по індивідуальним розмірам) мебель, не лишайте завдатку,
  • збирає не хай людина від продавця,
  • платіть тільки після зборки.

На ці умові, не всі продавці згідні, але тоді ви точно не попадете на гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не було можливості перевірити всі дошки як тільки привезли тому що невідомо шо куди - їх там була тьма тьмуща.

Збирала людина від продавця. Тому дошки замінять. Збирач людина вроді порядна, і має прямий вихід на власника, тому як не задовбу стаціонарний телефон офіса то задовбу його.

У розділі "книга скарг" в правилах пише, що потрібно вказувати нік бордівця, на якого скарга. Так як замовлено через базар, а не через бордівця, тому запостив саме сюди.

а по факту - не розумію: якщо вони вас водили за ніс стільки часу та не виконали умов - а ви ще й розплатились повністю...

одним словом, самі ....

Розплатились лише коли привезли все.

100грн завдатку шкода, і навряд чи їх нам би віддали без ніяких документів на то справжніх (тобто з печаткою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б сходив і в ОЧІ подивився цій продавщиці! Хоть вона й мало має відношення до розмірів... але все ж таки є представником данної фірми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не маєш чеків - нічого не докажеш!

я запам'ятав на все життя 1 правило. в таких випадках не платити поки ВСЕ не буде готово. хай там обіцяють що завтра приїдемо і доробимо. "утром деньги, вечером стулья ..."

та і замовляю меблі там де знаю що добре зроблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А потім кажуть нема мол роботи, і так далі...

Підприємці млін, привикли за халтуру грощі брати,хоча не всі такі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Затямте на майбутнє.Нормальних меблів на базарі не існує!!!!!! Це все одноразові екземпляри.Я вже більше 8 років займаюся виготовленням меблів і дуже дорожу своєю репутацією.Всі мої замовники: ББС (баба,бабі сказала).І повірте,роботу маю на місяць-два вперед.Головне не халтурити.А бариги (на слові вибачте),їм однаково.Дивіться ви їм в очі,не дивіться... Нічого Ви не поміняєте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, на базарі не всі ж займаються "самокльопом", є багато тих, хто перепродує від фабричних виробників як українських, так і польських і т.д.

у мене комод вдома, брали на варшавці.

також придбаний без зборки. самі збирали, руки прямі. якість/ціна/результат повністю задовільняє.

хоч і виявився недокомплект при зборці, якихось внутрішніх дві дощечки для полиць забракло, так мені їх привезли за три дні додому без додаткових питань.

так що тут також як на кого натрапиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дарагой мне человег купил кухню, Варшавка, хз какой место. Жаль что человег мягкий и добрый, савсем не конфликтный в отличие от меня. Было к чему придратца не с проста:

1. Мебель не по размерах, отмазка - влазит, значит отлична. Недокомлект - давезьом, криво - заменим.

2. 3 раза припирались доделывать, достукивать, доравнять, доточить, последний раз уже с "дирехтором" который отгреб на глазах у сваих рабочих, во потеха была....

3. Чеки гаспада маи дарагие нужно хранить, присоединяюсь написаному выше - никаких денех на перьод.

4. На базаре - херушки сам куплю и не дам родным. Не вижу смысла. При наличии прямых рук самим собрать не проблема, дизайн и размеры - не проблема програма Pro100, для подсчота програма "Астра раскрой". Свабодны в выборе фенечек и рюшечек, фурнитуры всмысле. Ни в коем случаэ не жалеть денег на материал, а то вылезет боком. К примеру отказ от оргалита как "ребра жосткости" в сторону более жосткого Дсп, соответсвенно дороже, но качественее.

Под итог. Мебельный бизнес всегда выгодно. От елит до простой 95% корпусной делаетца здесь же, в городе знакомыми вам людям. Заводская ? Нет не слышал, Мдф любой рябой лицевой волнистый можна заказать.

+1 к посту zigorko - ББС наилутшая реклама качества и стоимости.

Мебель может собрать каждый если есть на это время и желание.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ірина, часом не криклива така? Жвава дуже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...