Перейти до змісту

Льовочкін пожартував про відставку Табачника

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Міністр освіти Дмитро Табачник не збирається у відставку і не планує створювати партію. Інформація про відставку виявилася жартом Льовочкіна.

Як повідомлялося раніше, глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін проанонсував швидке звільнення Табачника.

Насправді ніхто нічого не анонсував. Як повідомило джерело в Адміністрації президента, повністю "скандальна" відповідь Льовочкіна на питання про відставку Табачника була такою:

"Так, обов'язково, але невідомо коли". "І при цьому Льовочкін посміхався, всім виглядом даючи зрозуміти, що жартує", - додало джерело і пояснило, що найближчим часом звільнення міністра не планується, пише газета "Сегодня".

Опубліковано

"Так, обов'язково, але невідомо коли". "І при цьому Льовочкін посміхався, всім виглядом даючи зрозуміти, що жартує", - додало джерело і пояснило, що найближчим часом звільнення міністра не планується, пише газета "Сегодня".

пля, як школьнікі, шо, нє? :)

Опубліковано

Не зрозуміло. Льовочкін школьнік? Дуже сумнівне твердження.

Блін, Korting, ти завжди такий серйозний?

Я кажу, що вони як діти малі, школьнікі - один ляпнув, третій в народ запустив...а потім каже я ж пошуткував, сміявся..(з твоєї ж новини висновок, сам її то читав? :) )

Опубліковано

Bambaclay, я не розділяю вашого оптимізму і не бачу нічого смішного чи навіть кумедного в цій ситуації.

Опубліковано

Bambaclay, я не розділяю вашого оптимізму і не бачу нічого смішного чи навіть кумедного в цій ситуації.

Блін, Korting, ти завжди такий серйозний?

Прочитай ще раз це все!!! Хто тобі написав що там є щось "смішного чи навіть кумедного в цій ситуації"?????

Уважно читай!

Твоя фамілія не Достоєвський? :blink:

Опубліковано

Я би шось сказав, але взавтра кортінг почне публіковать статті, що чутки про його нетрадиційну орієнтацію та психічні хвороби виявились жартом... так шо помовчіть і буде вам щастя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...