Перейти до змісту

Продам картоплю

EXCLUSIVE

Рекомендовані повідомлення

Продадуть велику картоплю.

post-7867-0-01999500-1314907668_thumb.jp post-7867-0-58774700-1314907676_thumb.jp

покупка більше 500кг - ціна буде 1.50грн/кг

до 500кг - 1,70грн/кг.

Деталі за тел. 093-71-21-578

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приймають картоплю по 0,9грн/кг.

Вчора чоловік купив один мішок великої картоплі по 1грн/кг.

А тут такі об'єми і такі цифри)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нашому с/г все непередбачено. В минулому році картопля добре платилась а свинина була дешевою. Народ на одне піднажав а на друге "забив". Тепер все навпаки картопля дешева а м'ясо дороге. Чекаємо на другий рік дешевої свинини і дорогої картоплі :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, здавайте точку, де

великої картоплі по 1грн/кг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я навіть точно не знаю. Чоловік їздив на рибалку десь за Лище 40км. Риби не привіз, зате зловив там мішок картоплі. Хтось з місцевих продавав)))

Сьогодні знайома має привезти ще мішок, без грошей)))

В цьому році дійсно (на відміну від минулого) картопля вродила і тому не в ціні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому році дійсно (на відміну від минулого) картопля вродила і тому не в ціні...

як знать

1,70грн/кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я навіть точно не знаю. Чоловік їздив на рибалку десь за Лище 40км. Риби не привіз, зате зловив там мішок картоплі. Хтось з місцевих продавав)))

Сьогодні знайома має привезти ще мішок, без грошей)))

по такій ціні шось мало він взяв, яб цілу машину (тон з 5-10) взяв би, і перекубщикам Херсону відразу на другий день домовився б по 1,40-1,50грн продав би, нікуди їхати нетреба, і гроші в половину на рівному місці :)

\ на рахунок врожаю, я не спорю, цього року нето шо того, але шановна, 1грн за кілограм - ще такеї ціни не бачив....покажіть, скажіть щоб ВЕЛИКА картопля (не як курачі яйця, а така як на фото)була по такій ціні...)

якщо десь в селі Ваш чоловік в алкашів 1мішок купив по 1грн, то це ще нічо не значить, ціна на ринку самі знаєте яка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приймають картоплю по 0,9грн/кг.

Рівненська обл., Дубнівський район - скуповують по 0,7 грн/кг. І люди здають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...