Перейти до змісту

легальна іміграція в канаду

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

може хто знає що це і як його їдять ... які приорітетні спеціальності ... пріорітетна мова ... що для цього потрібно ...

може хтось глибоко цім цікавився =) підскажіть .

Опубліковано

Спробуйте пошукати потрібну Вам інформацію на сайті:

http://www.thetorontoemploymentdirectory.com/

Зверніть увагу на Employment Agencies, які пропонують послуги працевлаштування (для ІТ-спеціалістів, медичних працівників, будівельників та фахівців багатьох інших спеціальностей).

Залежно від наявної у Вас спеціальності - зможете оцінити свої перспективи та можливості щодо працевлаштування в Канаді.

Опубліковано

пріорітетна мова

английский учи, он везде сейчас "приоритетный"...

думаю, пора вчити китайську, через декілька років ця мова буде не менш пріоритетною))

соррі за оф :blush:

ще трохи оффтопу: вчора чи не перший раз в житті пошкодувала, що маю таку спеціальність, з якою за фахом в жодній країні, крім України не зможу працювати...при перетині переходу Ягодин-Дорогуськ яскраво відчула, що ми живемо в країні третього світу...

маю декількох знайомих із спеціальностями, з якими можна жити хочеш в Канаді, хочеш на Суматрі: один з них водолаз-зварювальник, сам литовець, живе в Штатах, має підряди по всьому світу: Австралія, Японія...розповідали, що таких спеціалісті в усьому світі знають поіменно...

стоячи ніч на кордоні, я його згадувала і шкодувала, що я не підводний зварювальник)))

Опубліковано

шановний, тобі сюда : http://forum.chemodan.ua тут не розводять а навіть допомагають говорячи правду яка вона є ;)

З.І. вже рік як на тому форумі, багато форумчан знайомих уже в Канаді та інших країнах... а я все читаю ))

Опубліковано

Краще вже в Австралію. Туди вибратися навіть простіше. Якщо маєш потрібну професію із SOL(Skilled Occupation List)-списку + досвід роботи мінімум 2 роки, ну і здасиш IELTS мінімум на 6, то рахуй шо ти там. Вагон грошей не потрібно, аби хватило там на перших порах протриматися.

Опубліковано

Краще вже в Австралію кста нехочеться створювати нову тему .... але хто може надати інформацію про Австралію буду дуже вдячний може хтось вже виїздив зі знайомих .

Опубліковано

Канада цілком реальний варіант, але складний в плані тривалості отримання візи. там черги на роки вперед для отримання робочої імміграційної візи

можете на цьому форумі почитати. у відповідних розділах можливо знайдете відповіді на питання, що вас цікавлять

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...