Перейти до змісту

Ловля раків

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Виникло бажання половити раків.

Ловив колись давно на роздертих жаб. Але нічого толком не вдавалось :)

Можливо хтось знає де зараз можна половити раків?

Розказуємо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаби мають притухнути, щоб м'ясо розкладатися стало. раки таке їдять, а не свіже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стиру. взяв маску, пішов нирнув пару раз, зловив 3-4 штуки в норах, разом скупнувся)

цього року якось мало раків :closedeyes:

чи то багато умніків таких як я :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти не один, це точно ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Також цікавить ловля раків. В минулому році пробував на раколовку ставити курячі потроха (купляв на Варшавці, копійки коштують), які попередньо добре протухли. 2 рази попався сомик, не величкий як для сомів, а тому був зразу ж відпущений доростати :) Почитавши форуми зрозумів, що помилка моя вроді як в тому, що для раків потрібно використовувати те, чим вони харчуютсья в даній водоймі - рибу, жаби. І що цікаво - вони не обовязково мають бути протухші, можна просто трошки обжарити на вогні. В цьому році буду продовжувати свої експеременти на вудках для раків...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на стиру. взяв маску, пішов нирнув пару раз, зловив 3-4 штуки в норах, разом скупнувся)

цього року якось мало раків :closedeyes:

чи то багато умніків таких як я :rolleyes:

Так так дійсно в Стирю раків стало менше. Кожен рік ловем кловнею то останні роки 2-3 майже зовсім не попадаються, для прикладу в 2004р в липні за 3 години ми зловили більше 300 шт. отакот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с. Озютичі 30 хв 1 раз навколо ставка обійшли кловнею і 200 шт мали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в яких ще ставках є раки?Років 12 тому ловив в Гаразджі,на 'Гвардейському',де літак стоїть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть місця поближче і коли їх краще ловити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Велика помилка чипляти на раколовках тухлятину. Почипіть свіжу рибу й побачите результат))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пам'ятаю назву села,за Голобами наліво,правда було це дуже давно,є озеро у якому б'ють декілька джерел.Вода холодна і чиста,було там раків дуже багато.Раколовками не йшло діло.Пірнали хто в масці хто так,надули лодку товкали перед собою і раків туда,і руками два відра.Прийшлось випити канечно вода літом теж холодна.Також є окуні,яких в садках ракі теж пообгризали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Велика помилка чипляти на раколовках тухлятину. Почипіть свіжу рибу й побачите результат))

Дуже дякую за пораду, спробую ще і так :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...